Constanta la apel!!!! (35)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
mygirl spune:
Cornelia, si eu abia astept sa le facem cunostinta...
Alexandra mea e tare cuminte- sper sa n-o deochi- doarme bine, se trezeste noaptea la 4 jumate, ca mine cand eram gravida, ii dau sa pape langa mine si adormim amandoua pana dimineata. Ziua papa si doarme pe burtik la mami sau la tati si cate 4 ore. Azi i-am dat laptic doar de la un san, pe cel ranit rau doar l-am muls, dar slaba productia-20 ml! Doamna doctor ne-a dat liber la suzeta, asa ca imi mai lasa putin sanii sa respire.
Azi avem o saptamana si am pus poze noi in album!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/album?.dir=407f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/my_photos
Mygirl si Alexandra Elena (18 mai 2005)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crig72 spune:
Va salutam si noi cu drag dupa o scurta pauza.Am fost plecate la rude la Timisoara si am calatorit cu Sanzi si David.Singura nu m-as fi incumetat la un drum asa de lung.A fost foarte obositor dar placut in acelasi timp deoarece timpul a tinut cu noi.Plimbarile prin centrul Timisoarei au fost foarte relaxante.Mariuca a alergat dupa toti copilasii si dupa porumbei.Pacat ca am stat foarte putin.In curand o sa va arat si niste poze .
Nu am reusit sa citesc tot ce ati scris de cand am plecat dar o voi face.
Mygirl sa-ti traiasca fetita scumpa si sa fie sanatoasa!Va pupam pe amandoua!
Acum fug sa-mi continui treburile prin casa ca totul e vraiste.Dupa amiaza daca e vreme buna iesim si noi un pic prin parc.
Pup pentru voi!!
Ce surpriza le pregatiti puiutilor vostri de 1 iunie?Eu as fi tare bucuroasa sa organizam ceva pentru ei impreuna.Ce spuneti?
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii
Prietenii Mariucai
sinzi_ana spune:
David e bine acum, adica nu prea ii pasa ca are fruntea bandajata si spune cu mare pasiune ca "am dat cu capu de colorifer"! De parca cine stie ce minune a facut el!!!!
Sa vedem la serbarea de la gradi cum va fi asa cu capul bandajat...ce amintire pe capul lui!!! Prima serbare cu capul spart!!!
Am fost la Timisoara cu Mariuca si Cristina si a fost tare bine asa in 2 adulti plus 2 copii. Drumul la Timisoara a fost o placere pt David, am fost cu trenul pana la urma, am stat singure in compartiment, copiii au dormit toata noaptea iar DAvid era in al 9-lea cer ca mergem cu trenul!
Timisoara e un oras ff frumos, a fost ff cald, iar Ladyfest-ul a iesti super. DAvid a fost rasfatat de toata lumea, a stat numai pe afara, a dormit in carucior, s-a jucat numai cu adulti (adulte mai degraba!!!) si s-a indragostit de o austriaca, Rosemary pe care inca o viseaza!!!!
Am colindat cu Cristina si ceva magazine...ca nu se putea fara...dar asa in fuga...in rest am fost destul de ocupata cu ladyfestul...
Roxa, multam mult de oferta...dar atunci eram asa speriata...(desi eu ma consider ca nu intru in panica...si mai ales ca am facut un curs de prim ajutor si am operat la Crucea rosie destul si sunt obisnuita cu rani urate) fiind copilul tau e mai dureros...oricum nu cred ca am intrat in panica (nu-i asa Cristina?), dupa ce am oprit sangerarea mi-am dat seama imediat ca e o rana adanca si ca va necesita copci, si am tulit-o la urgenta cu copilul plin de sange (nici nu l-am schimbat) in nici 5 min de la accident. Acolo am intrat primii...si asistenta m-a luat asa repede, eu eram destul de ametita inca si nu am avut timp sa sun pe nimeni...daca era mai rau cred ca as fi facut-o...oricum sa stii Roxa ca m-am gandit la tine (hehe ca am nevoie de ajutor) dar deja DAvid era cusut, vaccinat si nu mai avea rost...
a mers totul ff repede, doar cand l-am asteptat pe neurochirurg am stat mai mult...nu stiu de ce am mai stat, ca era evident ca DAvid nu avea nimic mai grav...se comporta normal (era speriat dar vorbea si il potolisem) nu mergea in dunga, nu isi pierduse cunostiina, vomase un pic, dar de atata urlat dupa ce l-a cusut era si normal...Asa ca nu am apucat sa sun pe nimeni decat cand eram deja acasa...
Crisitna si eu ma bag daca ne hotaram sa facem ceva asa mai deosebit. poate ii ducem undeva la padurice...sau pe plaja...inchiriem un autobuz...nu stiu...
Gabriela ,cred caieri am vazut-o pe Alisia in Mega Image...dar pe tine nu te-am zarit...multumim de leacul pt tuse, ne-a pus capac tusei...si dupa vreo cateva lingurite s-a potolit aproape de tot...
tre sa fug ca s-a trezit
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
hehe Cornelia sas tii ca au o perioada asa in care refuza patutul. patrick a facut la fel, vad ca si Delia a lui Loreen. la mine a trecut cu militarie, recunosc. si vreo 2-3 saptamini dormea ziua numai in scaunelul de masina. dupa aia i-a trecut. pupici!
Cristina, bine ati revenit!
Tatiana, nu merge adresa de mail!!! ce se intimpla? am sa trimit pe pm pina atunci.
Mada e ok biseptolu', se da in mod frecvent ptr enterocolita. sanatate!
Gabi, sar'na de pont! la metro 2 deci....incercam, sper sa fie si mici, ptr noi! (hahaha ca om fi si mici rau...)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Pai de ce nu mai dau voie sa probezi, ca inainte - acum 2 ani - de acolo mi-am luat si l-am probat...si mie imi trebuie unul nou, ca nu imi mai vine sutienul - productia de lapte, deh!
loreen spune:
Buna seara...
Gata , am pasat "lipitoarea" la taica-su sa pot avea si eu 5 minute pentru mine...Rectific...a stat ea 5 minute si acum iar e la mine.Mi-e draga de mor, insa nu mai pot sa dorm cu ea pe mine sau langa mine.Este prea obositoare...
Azi in parc la pitici citeam un articol din "mami" despre somnul celor mici si m-am ingrozit...Cu Bianca am putut sa pun in practica orice forma de militarie am vrut pentru a o dezvata de anumite obiceiuri.Cu Delia prevad ca va fi nu greu, ci un razboi al nervilor si incapatanarii...
Fiquelle ma intereseaza mai in amanunt si pe mine cum este cu alocatia pe card...De la ce banca iei extras si ITM -ul ala ce reprezinta. Eu am alocatia Biancai pe CEC ca doar suntem in clasa II...Pentru Delia nu am depus nici dosarul...Si m-ar avantaja mai mult chestia cu cardul pentru ca peste 3 luni ma mut la alta adresa si iar trebuie sa fac o mie de harti pentru a schimba adresa...
Ati incercat, in paralel cu regimul alimentar pentru slabit, si pastile ca ajutor? Am ajuns sa disper cand ma uit la mine si ma vad cat usa.Am 68 kg ...Au disparut 11 dar tot mai sunt o gramada.Ma uit prin parc cand ma plimb la alte mamici si ma apuca disperarea...
Si ca sa fie tot tacamul complet, dupa 2 zile in care am zis ca am scapat de lactatie, azi de dimineata m-am trezit cu maieul ud fleasca...Maine merg cu junioara la doctor pentru controlul de la o luna si sa vad ce-mi va zice legat de asta...
Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/majestic_1995/my_photos
sinzi_ana spune:
Tatiana, ce analize i-a facut din degetel? I-a facut si calciul?
Cat te-au costat? Ca vreau si eu sa ii fac lui DAvid...
I-ai facut si copro?
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Loreen, eu aveam dinainte card la Bancpost. Din ce stiu de la Crixia, ITM-ul - Inspectoratul teritorial de munca, unde se afla si Serviciul Alocatii - lucreaza doar cu Bancpostul sau cu CEC-ul. Adica ei iti vireaza banii in cont, trebuie doar sa demonstrezi ca ai unul. Dar poate lucreaza si cu alte banci, si nu stim noi. Eu zic asa: cand mergi sa faci dosarul pt alocatie, intreaba acolo daca poti opta de prima data pt virare pe card. Eu nu am stiut, si a trebuit sa alerg de doua ori.
In alta ordine de idei, iarta-ma ca imi permit sa te intreb ceva.Am citit ca vrei sa slabesti. Si ai mai scris ca vrei sa scapi de lactatie. De ce vrei sa opresti alaptarea? Iarta-ma inca o data, nu stiu daca e cea mai buna solutie, dar sa stii ca eu am slabit alaptand. Nu ca ma dau pe mine drept exemplu, dar intr-adevar cred ca asta m-a ajutat, ca luasem 20 de kg in sarcina, aveam aproape 70 de kg, iar acum am din nou 49 de kg, ca inainte. Bebica ta e inca mica, nu? De ce nu vrei sa ii mai dai san? Poate te-ar ajuta, poate...Nu te supara pe mine, te rog!
Pupici si pentru fete!
Mada si Sofi
crig72 spune:
Luana bine ai venit !
Roxana la standul de jucarii in metro am vazut doar chilotei si maiouri cu scooby-doo.I-am luat si eu o pereche Mariucai de chilotei in perioada in care vroiam sa scapam de pampers.Ii tot spuneam sa nu faca pishu in chilotei ca face baie scooby.Poate intre timp au adus si slipuri.Eu oricum vreau neaparat pentru Mariuca un Scooby-Doo de plus mare sau m-as multumi si cu unul mic dar din pacate nu gasesc nicaieri.Am cautat si la Timisoara.Un
pentru Patrick
Tatiana, Sanzi si cine mai vrea voi ce idei aveti?mai sunt cateva zile pana la 1 iunie si n-as vrea sa lasam pe ultima suta de metri.Sinzi eu in afara de "locul" de pe insigna ta(stii tu la ce ma refer )nu stiu unde am putea merge.Poate ne mai ajuta alte mamici cu idei.
pup si pe maine!
nu stiu ce a avut netu' azi ca m-a enervat rau.dupa ce ca se incarca greu mai si pica.Voi aveti astfel de probleme?sau doar la mine se incarca asa de greu?
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii
Prietenii Mariucai