Constanta la apel!!!! (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie, va rog, cat dati pediatrului cand vine acasa. Duminica ne viziteaza dr. Munteanu. Vreau s ail consulte pe Stefan, sa ne dea ceva sfaturi si sa o "vada" si pe Maria, ca nu am mai ajuns la dr. de vreo 10 luni (e adevarat ca nu imi pare rau, ca a fost sanatoasa ).

Sanzi, felicitari pt. proima serbare! Cu prima ocazie ma uit si la poze, ca inc asunt interesata de sb. gradinite.

Va multumesc.
Cornelia, Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Laura!!!!!!!!!
Din pacate nu prea am avut azi timp de stat la povesti!!! Vlad a fost la inaltime oricum!!!!
La multi ani, Maria si Elena!!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

La multi ani sarbatoritelor zilei, sa aiba parte numai de bucurii si impliniri!

Sofi e mai bine cu burtica, adica de cand am inceput tratamentul cu Biseptol nu a mai facut decat o singura data, de la atata supa de morcov si orez cred ca a dat in partea opusa...Oricum, e mai bine. Azi ne-am plimbat la greu, am mers pe jos din Tomis Nord pana la Salvare si de la Salvare pana in Centru, incat acum sunt rupta de picioare si mi se inchid ochii. Sper ca Sofi sa doarma bine la noapte, sa nu ma trezeasca de prea multe ori...

Noapte buna la mamici si pitici.

Mergi la inceput

am deschis un nou subiect, sa continuam acolo, pls.....

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput

Continuarea:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49920

Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput