Constanta la apel!!!! (35)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
sinzi_ana spune:
Scuze ca nu pot scrie mult..s.unt in mijlocul pregatirilor pt serbarea de maine...hihi...calcat...aranjat, probat...oricum mai multa forfota ca nu stiu daca david va deschide gura la serbare...hihi...e inca prea mic petrnu asa ceva,...da eu sunt prinsa de moment oricum
Laura vii maine la serbare? ne vedem acolo? L-am vazut azi pe Vlad ce canta de zor la repetitii cand l-am luat pe David...era tare fericit!!!!!!!!!!!!!! si david ii imita de pe margine/....
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Maria si Elena, La multi ani! Sa fiti fericite si norocoase! Ionela, sa iti traiasca si sa iti aduca numai bucurii!
Oana, si Stefan si-a schimbat pielicica . Abia acum i-a trecut. Eu l-am spalat si inainte sa-i cada buricul. Puneam putina apa in cadita si incercam s anu il ud la buricut. NU il spalam pe cap, ca era prea complicat.
Oana, la ce pediatru mergi cu Alexandra? Despre alimentatie (chiar dac ala mine nu e cazul), mie mi-a spus neonatoloaga la externare, ca daca totusi reusesc s ail alaptez, sa mananc de toate (inclusiv fructe si legume, chiar crude), dar fara excese. Mi-a zis c ao alimentatie echilibrata e cea mai buna. Dar nu prea sunt in masura sa dau sfaturi legate de alaptat.
Loreen, felicitari pt. kg-ul adaugatt! E f. bine. Si Stefan a luat f. f. bine. Ieri, la trei sapt, l-am cantarit si avea cu 600 g mai mult, asta in conditiile in care in prima saptamana a scazut 200g! E inca micut, are 3,7 kg, dar se face el mare!
Tatiana, dupa c eajung cu MAria la pediatru (sper s areusesc cat mai repede, ca ma "chinui" de luni de zile), mai vorbim de analize. Eu intelesesem ca nu pot s aii ia din degetel decat pt. nu stiu c enaaliza (Ca?) si c adaca vreau mai mult, trebuie s aii ia din vena .
Laura, drum bun! Astepatm impresii si poze (asa cum ne-ai obiosnuit ).
Roxana, ma tot uit la disociatul ala si la "silueta" mea si mai mananc o ciocolata
Iar se anunta ploi sambata. Eu as vrea s ane vedem sambata sau duminica dimineata. Sa vedem cum o sa fie totusi vremea.
Va pupam ,
Cornelia, Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Buna seara, fetelor!
Mygirl, uite aici sunt pozele; poate nu ma recunosti, asa ca iti scriu si un PM imediat. Pupici
http://community.webshots.com/user/fiquelle
BDana spune:
Buna seara, mamaici.
Sanzi si david va tin pumnii ptr. maine la serbare.
Mygirl, eu zic sa nu iti mulgi sanii daca nu sunt plini, tari si durerosi, ptr. ca in timp secretia lactata se "ajusteaza" necesitatilor. In legatura cu alimentatia, macar acum cand e micuta e bine sa eviti sa mananci legume si fructe sau daca vrei si vrei mananca un pic, de pofta si vezi apoi cum reactioneaza micuta. Sab simplex ii poti da in continuare ca ajuta. Oricum esti foarte norocoasa si micuta ta la fel, a nu are colici. Sa o tina asa in continuare.
Noi azi am facut vaccinul de 4 luni si am fost taaare prost dispus, marait, plangacios sau daca nu plangea, gemea de mi se rupea inima de mila lui
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze
crig72 spune:
Ionela sa-ti traiasca printesele si sa va bucurati de ele!
La multi ani Elena!
La multi ani Maria!
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii
Prietenii Mariucai
Oana spune:
Sa iti traisca fetele Ionela, sunt mari au 2 ani acum!
Fetele, azi e ziua Laurei, nu stiu daca mai intra pe forum, dar noi hai s-o felicitam ca vede ea cand se intoarce din concediu:
LA MULTI ANI! si tot ce vrei sa se indeplineasca!
Pupici,
Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Laura, LA MULTI ANI!!!
Ione, sa iti traiasca fetele, sa fie sanatoase si sa iti aduca numai bucurii!
Dana, pupici lui Cristi. las ca trece repede supararea de la vaccin. doar e baiat mare acum!
Cornelia las mama ca o sa te apuci tu si de dieta! eu m-am oferit sa ne sustinem, inca si lui Loreen. asa ca sunt inca linga voi! eu mai am 3 kg, din 6. hihihi, ma laud ca-s taaare cuminte, ier n-am avut nici o abatere!
va pupacim ca ne pregatim de plimbarici! o zi super tuturor!
ione spune:
La multi ani! Laura.Multumesc fetelor pentru urari, nici nu stiu cind au trecut .....2 ani.
Va pupam.
Ionela, Maria & Elena
crig72 spune:
LA MULTI ANI LAURA!SANATATE MULT NOROC SI NUMAI BINE!
Sa aveti drum bun si va asteptam cu poze!
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii
Prietenii Mariucai