Rochia de mireasa (8)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Hirondella spune:
Fetele care deja ati colindat dupa rochita nu cumva ati vazut si modelul acesta http://www.fotovideo.ro/nunti/pascani/P1070015.jpg Imi place la nebunie si am cautat pe toate site-urile cu rochite dar n-am gasit nimic . Sau macar daca ati vazut ceva asemanator va rog mult sa-mi spuneti unde .Va pupicesc
Cunoaste-te pe tine insuti !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
chrislove spune:
superba rochita intr-adevar !!! Imi pare rau ca nu am gasit nicaieri asa ceva, ca poate mi-as fi luat-o si eu pt. mine.
pisu_miau spune:
eu cred ca ste de la casa mirandi...cel putin lucratura asa imi pare.
eu zic sa dai un mail la ei sa ii intrebi
Pisu_Miau
Hirondella spune:
Mersi pisu-miau, o sa incerc desi am intrat pe site-ul lor si nu am vazut modelul si nici ceva asemanator...dar poate ,poate ....sper sa o gasesc ca mi s-a pus pata pe asta si mor daca n-o am
Cunoaste-te pe tine insuti !
ratusca1977 spune:
Fetelor, mi-am gasit rochita, este cu corset, imi vine foarte bine, mai trebuie sa o modific la lungime, e prea lunga eu fiind miniogna, e de la Agnes Toma. O sa o iau in august,deocamdata am dat un avans si mi-au rezervat-o. abia astept sa o iau....
http://compage.totalnet.ro/edy/
pisu_miau spune:
nu mi-atai spus parerea voastra despre site-ul asta.
eu am vazut niste rochii...supeeeer!
www.elenibridal.com
Pisu_Miau
olim spune:
Dragele mele, in sfarsit a venit marea zi.Maine ma duc la prima proba pentru rochie.Au adus-o saptamana trecuta.Am niste emotii (ca mi-a venit ciclul), deoarece am asteptat 2 luni sa o aduca .Sper sa iasa totul bine maine.
Sunt atat de stresata ca nu am putu nici sa manac la amiaz.Sper sa iasa totul bine, si sa nu am nici o surpriza cu rochia.
Maine seara va mai spun noutati.Am programarea la 17.30 panala 19.Adevarul ca tipele de acolo sunt foarte dragute si atente, dar asta le este meseria, din moment ce cea mai ieftina rochie este 1200 de euro, macar atat, nu?
Pupici si maine revin cu noutati.
Hirondella spune:
Fetelor voi incepeti sa ma speriati pe mine cand va aud cu zecile astea de milioane sau cu mii de euro dati pe rochie. Chiar n-o sa gasesc ceva decent si frumos si deosebit la niste preturi mai nepiperate ? N-as vrea sa dau mai mult de 400 euro pe rochita .
Daniela
http://hirondella.cabanova.ro/
http://community.webshots.com/user/hirondella
pisu_miau spune:
Hirondella, stai linistita ca in Romania se gasesc destule modele dragute la preturi acceptabile, uite de exemplu colectia Rosemarie de la Salon Gabriela, sau rochitele de la Adelline, si la Christian Philippe sunt modele incepand cu 6 milioane, asa ca stai calma ca e ok .
Pupici mireselor!
Pisu_Miau
olim spune:
Draga hirondella si eu am vazut in Romania rochii frumoase cu 7-8 milioane.Dar eu am o problema deoarece sunt mai plinuta si trebuie sa imi aduca rochia, dureaza chiar o luna, iar pe de alta parte noi mergem in tara pe 15 august si avem nunta pe 20 august, asa ca nu mai aveam timp sa imi cumpar rochia si am preferat sa mi-o duc de aici gata facuta.
Iar sa stii ca daca esti pretensioasa tare nici in Romania nu gasesti rochii de buna calitate sub 1000 de euro.Am auzit pe cineva pe aici ca si-a cumparat( cred) o rochie cu 3000 de euro.Asa ca depinde si de mai multe chestii pretul unei rochii.
A mea sunt sigura ca isi merita banii, ca este cea mai frumoasa rochie din lume ( am glumit, dar pentru mine este) si este facuta de Lorenzo Caprile.Iar pentru preturile din Spania este un pret destul de mic, eu am cumparat-o din catalogul de vara trecuta si avea si reducere.Aici sunt preturile ca la voi(Italia).
Depinde mult de tine, de ce pretentii ai,de cat esti dispusa sa cheltui pentru asta,de mai multe lucruri.
Dar daca ai timp o sa iti gasesti in Romania rochii superbe la preturi mai mici.Oricum multa bafta sa ai si sa iti cumperi cea mai frumoasa rochie.
PUCICI