Bebelusi de ianuarie-februarie2005(16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ramona, am dat 3 milioane. Lui Rayan i-a placut imediat. Cand am vrut sa il luam de pe scaun, a inceput sa planga.
Spatarul are 3 pozitii, inaltimea 7, mai avem si roti, deci e mobil.

Fetelor, si eu vroiam sa spun ca avem niste copii frumosi.
Daca va spun ca azi noapte visam ca Rayan are prietena, si ii spuneam cuiva ca nu vreau ca Rayan sa aibe deja prietena la 9-10 ani. Valeu, ce ne asteapta. Va spun eu fetelor, copiii din ziua de azi sunt super precoce. Stiu ce vorbesc ca nu degeaba am predat la 2 scoli.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

corneliaa, sa-ti traiasca fata! ma bucur f mult ca a fost asa cuminte la botez. mucisorii i-am mai vazut si eu de citeva ori, stai linistita, nu e nimik grav!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Multumesc pt. raspunsuri Crinuta si Shobo. M-ati linistit.

Super scaunul Crinuta dar Rayan sta deja in fundulet?

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Cornelia, sta doar sprijinit, insa nu il pun deocamdata. Oricum, nu e nevoie sa stea in fundulet pentru masuta asta, deoarece spatarul se lasa mult pe spate, ca scaunelul de masina. Eu l-am pus de proba sa vad daca ii place, si tare dulce era.
Mai astept vreo 2 saptamani si il pun.

Fetelor, haideti sa facem o lista cu cine ce mananca.
Noi mancam dimineata laptic Humana 2, apoi la masa a doua suc de mere+ morcov, sau piure de mere+ morcov sau piersici ( o singura data am mancat)de la Hipp, iar masa a 3-a am inlocuit-o de luni cu supa, deoacamdata strecurata. In rest lapte.
Pana acum i-am pus morcov, patrunjel, telina, iar de maine vrem si pastarnac.
Intrebarea mea este cand pot adauga dovlecel, cartof, ceapa si altele?
Ma gandesc sa ii dau si legume pasate peste vreo 2 zile, insa daca le pasez i le dau separat sau impreuna cu zeama de la supa?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaS spune:

Ha ha ha... Crinuta, m-ai facut sa rad cu visul, ar fi fost si mai haios, daca prietana era din grupul nostru

Ramona si Sarah (15.02.2005)

Pozici-Sarah

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RamonaS

Ha ha ha... Crinuta, m-ai facut sa rad cu visul, ar fi fost si mai haios, daca prietana era din grupul nostru

Pozici-Sarah

Pai tocmai asta e problema, ca eu nu stiam cine este si daca este. Lasa ca aflu eu si va spun

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaS spune:

Buna idee cu listuta, pai daca o faceti, pana incep eu diversificarea, voi deveni o adevarata bucatareasa pt. Sarah

Pozici-Sarah

Mergi la inceput

anamaria, GIND LA GIND CU BUCURIE!!! exact asta vroiam eu sa te rog, cum pot ajunge si eu la Ana Culcer ca stiu ca e super tare tipa sa ma vada in direct, LIVE cum suge bebe la sin si sa ma lamuresc si eu ce se intimpla. pe bune, sa stiu ce si cum sa fac ca VREAU CU TOATA FIINTA MEA SA II DAU SIN IN CONTINUARE!!! iti super multumesc - Doamne, nu-mi vine sa cred ca te-ai giondit si tu la acelasi lucru. zi-mi te rog aici sau pe PM cum ajung la Ana Culcer.

te pupam eu si bebe ca te-ai gindit la noi

Mergi la inceput

caci daca ma las pe pediatra mea... care nu vrea sa-mi accepte bani dar nici vizita nu ne-a mai facut acasa de la 2 sapt ............ deci imi da sfaturi doar prin tel... nu mai am nici o sansa cu ea...

multumimi frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Pentru cine intreba de mucus in scaun...si fetitza mea a avut vreo 2 saptamani si am sunat medicul care mi-a spus ca e normal sa fie asa caci i se pregateste stomacelul pentru mancare...
Nu imi schimba si mie cineva datele despre bebelusha?Please....
Astazi i-am dat pentru prima oara suc de mar fetei si bineanteles ca l-a scuipat pe tot.I-am dat cu bibe dar s-a suparat tare pe mine a inceput sa planga,ea nu stie care-i faza cu el il molfaie sau trage cu cingiile de el.Asa ca am continuat cu lingurita dar nici asa nu a luat prea mult..il scuipa.Pana o invata ce e cu lingurita mai e...Mai perseveram si maine.Voi cum ati facut?3 zile mar si apoi 3 zile morcov si abia apoi le-ati combinat?
Pentru Crinuta parca tu intrebai de dovlecel...eu o sa fac supita din prima cu dovlecel caci aici unde sunt eu nu se gaseste pastarnac,telina sau radacina de patrunjel si va trebui sa pun in supa aia ceva ...morcov,dovlecel,cartof...
Ah mi-am facut rau cu mana mea...am citit articolul din Jurnalul National despre copiii abandonati si apoi m-am uitat la galeria de poze...si am vazut ultimele poze...cum ingroapa copii morti..si cimitirul cu crucile pe care scrie NEIDENTIFICATI.Groaznic!Dumnezeu sa-i odihneasca suflete neprihanite.Mici ingerasi cu asa o soarta....

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput