Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Tatiana si eu am fost la mare cand eram insarcinata, nu am avut probleme.
Am fost si cu Albert anul trecut cand avea 6 luni, abia astept sa mergem si acum. Sa-l lasa sa se balaceasca cat vrea el, ca tare ii place.
Gabi, ma mir ca doctorita ti-a spus sa nu mergeti cu copilul la mare, noua chiar ne-a recomandat sa mergem ca ii face bine.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Noi nu suntem chiar asa fericite ca i-a iesit lui Moti giardia. O trec pe tratament...ofofof...tratamentul e toxic hepatic...si uite-asa...
Am citit pe forum la un subiect, parca deschis de Monica, despre lipsa poftei de mancare, si cineva a raspuns ca ar putea fi cauzata de giardia. M-am apucat sa-i fac analizele si uite ca chiar a iesit...
Ne ies si dintuci, multi, plangem noaptea...trecem printr-o perioada mai grea...dar o sa ne revenim noi.
Va pupam pe toate, in frunte cu Anca, Adriana si Ane - si mie mi-e tare dor de voi - sper sa apuc macar sa citesc ce scrieti...

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pai bine, mai Adina, dar tu nu i-ai zis lui Moti ca la baieti la virsta asta le plac fetele mai durdulii??
mai tirziu cu dietele
ei ... las' ca-i trec ei toate.

meyyy ... mor de ris, Matei merge prin casa si invirte cu lingura de lemn intr-un castron si zice "papa-papa". abia a mincat, nu cred ca-i e foame, mai curind cred ca imi gateste mie
a sfarimat niste piine, m-a pus sa stau linga el si m-a hranit
iaca o sa aiba cine sa-mi dea o bucata de piine la batrinete

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Anda,si noi ne-am mirat,dar ne-a dat n exemple de parinti care au venit cu odraslele de la mare si care avusesera probleme de sanatate cauzate fie de soare , fie de mincare etc.De altfel, ea nu are nici un copil .Chiar ma gindesc sa o schimb , daca nu macar pe cel de-al doilea baietel o sa il inscriu la altcineva.E o doctorita foarte buna , dar n-o fi singura din oras .

Anca, tu ce medic de familie ai pentru Matei ?

Gabi si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Gabi, dr. lui Matei e Livia Badarau. eu sint foarte multumita de ea. e la policlinica din Tatarasi

gasca MAO, Mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Fetelor,le-ati dat capsuni la copilasi? Tocmai mi-a trimis mama o gramada de capsuni si ma gandesc sa-i dau cumva si lui Albert. Zic cumva pentru ca am incercat si nu vrea deloc sa manance. Nu stiu ce ma fac eu cu copilul asta cu nemancarea lui. Poate ar trebui sa-i fac si eu niste analize.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Mihnea e la dr. Daniil Maria ,in Pacurari . A avut mari probleme de sanatate cu sotul ei , si ,de aceea ,a fost nevoita sa lipseasca mult de la cabinet .Deseori mi s-a intimplat ca atunci cind baiatul era bolnav sa nu o gasesc si trebuia sa merg la alti dr.

Ultima oara ,prin febr. sau martie am fost la vaccinul antirujeolic si l-a vazut o alta dr.I-am explicat ca baiatul nu mai minca nimic de citeva zile,ca era mult mai mofturos, s-a uitat la gitul lui si cica nu avea nimic.A doua zi insa mi-a facut febra ,a varsat si dupa ce l- a consultat un alt dr. avea gitul inflamat.La o sapt. de la vaccin a facut rujeoleta ( o forma mai usoara a rujeolei).

De atunci nu am mai fost pe la dr. lui , dar nici nu am mai avut probleme cu el. Sotul meu insista acum sa schimbam dr.

Gabi si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Gabi, dr. lui Mati nu lipseste niciodata, are doi copii mari si nu s-a inselat niciodata in ceea ce-l priveste pe M.
singura mea problema e ca e cam aglomerat la cabinet. desi e pediatra are si oameni mari pe liste. insa eu pe Matei nu l-as muta de la ea.
ba chiar intr-o duminica in care facuse Mati alergie am sunat-o foarte ingrijorata, eram pe afara si ne-a chemat la ea acasa sa-l vada.

gasca MAO, Mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Tatiana, si eu am fost la mare cand am fost insarcinata...ba chiar in fiecare zi pana la 7 luni si nu am avut nici un fel de probleama.

Diana bine ai revenit!!!!! va mai asteptam la o barfa in clubul vesel

Monica, eu i-am dat capsuni Rachellei, le-am facut cu zahar si frisca si-a ras tot printesa mea.
Cam ce manaca Albert intr-o zi??????? de ce vrei sa-i faci analize???

Adriana, cum se simte Rares?????

Adina, uite de la noi ptr Moti sa se faca repede bine.

Noi am stat pana acum afara.....ne-am intalnit in parc cu inca 5 romance,toate cu copii mici, asa cam de varsta Rachellei ...a fost super nici nu stiu cum a trecut timpu......

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Ca sa va „extrag” un zambet, am ceva frumos pentru voi – am primit astazi pe mail si am vrut sa il pun aici ca sa ridicam moralul burticilor:

Vine limuzina sa-l ia pe Papa de la aeroport.
Soferu ia bagajele, le baga in portbagaj (si nu erau chiar putine).
Papa astepta si nu se urca; soferul: „Sfintia Ta, va rog sa poftiti."
Papa: „Stii fiule, pe mine nu ma lasa niciodata nimeni sa conduc masina...Lasa-ma de data asta tu, te rog.”
-Sfintia ta, e imposibil. Mi-as pierde slujba.
-Te rog, si sa stii ca sunt extrem de generos...
Soferu pana la urma cedeaza. Papa la volan. Talpa. 120 Km la ora.
Soferu:
-Sfintia Ta, va rog, putin mai usor, ne prinde politia.
Papa, nimic, baga tare. 160 Km/h. In spate, masina politiei, ding dong, ding dong.
Papa opreste si lasa geamul in jos. Vine politaiul, saluta, gura cascata... Se intoarce la masina de politie. Ia statia.
-Sunt 1435. Da-mi-l pe sefu...
-Care-i treaba, ba?
-Sefu, nu stiu ce sa fac. Am prins pe cineva cu 160 la ora.
-Arde-l.
-Nu cred ca pot, e tare.
-Cine e ba, primaru?
-Nuu, mai important.
-Un guvernator, senator ceva?
-Sefu, e mai tare!
-Cine ba?
-Cred ca-i Dumenzeu ca Papa-i conduce masina

De la DARAEL, tuturor o floare

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput