Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Tania, Doamne-ajuta sa fie bine

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Tania, Doamnea-ajuta sa reuseasca operatia mamei tale!

Adriana, ti-am admirat mandretea de flacau ! Pacat ca-i deja dat..... SI sa nu uit, sanatate multa sotiorului, tinem pumnii sa n-ajunga nici un virus la Rares!

Emily, 37.5 nu e o temperatura la care sa te panichezi. Abia de la 38 in sus pot fi probleme. Mai mult ca sigur a fost de la dintisori. Noi folosim suzeta cu termometru, e singurul mod in care-i pot lua Malinei temperatura, cu termometru clasic n-avem nici o sansa!

Mickyyy (37 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Tania, Doamne ajuta sa reuseasca operatia si multa sanatate!!!

Nu stiu cum am reusit, am racit rau de tot. Acum ma doftoricesc cu ceai de macese cu miere si lamaie, mananc multe citrice si sper sa treaca fara complicatii.

Asa bine e sa am timp pentru mine!!! Cat timp Clara e la gradi, fac cumparaturi, mancare, curatenie, alea-alea, iar cand doarme, dupa-amiaza, trag si eu un pui de somn - recuperez noptile nedormite . Chiar am nevoie de somn, pentru ca ma simt tare obosita, nu degeaba sunt !

Emilly, cum e Ilinca? Mai are febra?

Clara a plans azi cand am lasat-o la gradi, dar cred ca de oboseala - daca se trezeste cu noapte in cap. Au si pus-o la culcare. Cand plecam de-acolo face cu mana la toata lumea si da pupicuri cu degetul (a invatat acolo).

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Tania, suntem alaturi de tine si de mama ta si tinem pumnii! Sa dea Dumenezeu sa fie bine chiar daca nu s-a putut evita operatia aceasta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Emilly, cum e giza?
au dreptate fetele, 37,5 nu-i mult.
dar stiu cum sint mamele
eu am termometru normal, il tin pe burta mea pe M si sta cit de cit.

Ane, eu am zburat de multe ori cu taromul si n-a fost rau. am avut experiente neplacute in ceea ce priveste organizarea si politetea, dar atit.

Tatiana, te invidiez un pic pt. orele pe care le ai doar pt. tine.

Adriana, sanatate lui Cosmin

va dorim o zi super

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Tania multa sanatate mamei tale!!!

Emily cum se simte Ilinca?????

Adriana sanatate sotului

Fetelor eu in feb cand am fost in ro am patito urat de tot...a bubuit un motor in aer si sturdezii erau asa linistiti de parca nimic nu sa-r fi intamplat...ne-au spus sa stam linistiti ca ajungem noi la destinatie....sigur am fi ajuns.....facuti praf.....
De atunci parca se tin toate in lant,cel putin pe cursa asta.
Eu una nu stiu cum mai vin in ro....cu tarom in nici un caz ...eventual cu barca

La noi e o caldura de mori......33 de grade...sper dupa ce se treze-te Rachella sa mergem pe plaja....ca ar fi pacat sa pierdem asa o zi......chiar fetelor cu ce crema so dau??????????......anu trecut ptr ca era prea mica am avut de la Vichy cu protectie 60, da acum ma gandesc ca 20 ar fi ok.......voi ce ziceti?????

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

Helen LA MULTI ANI !!!! sA ITI DEA DUMNEZEU O VIATA LUNGA , SANATOASA SI FERICITA !!!

Tania ma rog pentru reusita operatie mamei tale. Mult succes si sanatate!

Ane - imi cer scuze ca nu am fost prompta cu reteta de branzica, dar am vazut ca ai primit-o in timp util :)) ; am avut probleme cu internetul.
Ref la Tarom, sunt sigura ca a fost doar o intamplare nefericita; pilotii nostri sunt profesionisti, te asigur de asta. Problemitze d'astea tehnice se intampla si la case mai mari. Cat despre respectul si educatia de care dau dovada insotitorii de bord, eu am avut mereu noroc de persoane extraordinar de amabile si atente (cred ca am fol RO de vreo 14 ori). Or fi si la noi uscaturi, ca peste tot....asta e....

Adriana Rares e o scumpete de baietel si ii sta asa de bine tuns.....abia astept sa il tund si eu pe Alex, desi imi plac atat de tare buclele lui blondute de ingeras....
E frumusica tare teresa aia...poate-l aduc si eu pe bebe intr-o zi
Sanatate lui tati! Sa nu dea la bebei ca dam nana !:)

Tatiana multa sanatate, mami...sa stai cuminte si sa te odihnesti , sa ai grija de tine si de bebei si sa te faci bine!!!
Intrebare: stiam ca micutii sunt primiti de la 3 ani la gradi.....sub 3 ani trebuie sa mearga la cresa....la ce fel de gradi merge Clara? Vinde-mi si mie pontul

Emilly sanatate multa celei mai frumoase "gaze" din lume! Alex este topit dupa ea. Ii face mereu cu manutza si rade :) L-a cucerit, ce mai!
Si Alex sufera destul de tare din cauza premolarilor.....sper sa trecem cu bine de perioada asta,toti, abia astept! Nu te ingrijora tare, ca nu e grav. Cu burtica sta bine?
Cum au iesit "tablourile"? Da-mi si mie mai multe detalii, poate ma incumet si eu. A, si era sa uit: cum a iesit budincuta de macaroane cu branzica?

Dragelor, sa va pove ce a facut Alex ieri, la o sedinta de schimbat pampers. Ca sa stea linistit, i-am dat un servetel umed sa se joace. Ei bineeee.....si-a ridicat baiatul meu body-ul si a inceput sa se frece vartos pe burtica si pe piept :))))) Cand a crezut el ca este suficient de curat....a trecut la putzi-putzi. Da-i si sterge si pe acolo.....in final, unde sa se mai curete? Pe talpile sosetelor!!! :)) la faza asta, nu am mai rezistat, am izbucnit in ras....avea o mutrita atat de serioasa si era atat de constiincios.....e haios foc, azi a ras toata dimineata. Tot azi am vazut- in premiera- cum plonjeaza pe burta, pe jos....ca soldatii in transee.....unde Doamne iarta-ma o fi invatat si asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Dragelor, sa va pove ce a facut Alex ieri, la o sedinta de schimbat pampers. Ca sa stea linistit, i-am dat un servetel umed sa se joace. Ei bineeee.....si-a ridicat baiatul meu body-ul si a inceput sa se frece vartos pe burtica si pe piept :))))) Cand a crezut el ca este suficient de curat....a trecut la putzi-putzi. Da-i si sterge si pe acolo.....in final, unde sa se mai curete? Pe talpile sosetelor!!! :)) la faza asta, nu am mai rezistat, am izbucnit in ras....avea o mutrita atat de serioasa si era atat de constiincios.....e haios foc, azi a ras toata dimineata. Tot azi am vazut- in premiera- cum plonjeaza pe burta, pe jos....ca soldatii in transee.....unde Doamne iarta-ma o fi invatat si asta???

ara si alex
[/quote]

cred ca-i un dulcel......

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Multumim mult ptr urari! Ieri nu am resuit sa mai intru pe forum si chair am fost surprinsa. Tot ieri a iesit si finutza mea din maternitate dar a mai ramas la neauri in Tg Mres asa ca pana facem cunostinata direct mai dureaza!

Adriana, am vazut pozele! Rares arata super iar la tara cred ca tare mult i-a placut! Si Matei e un dulece, chiar nu l-as fi recunoscut, asa s-a schimbat ... si se pare ca e inalt bine! la amandoi baieteii, tie si Andrei! (Apropo, ati tinut cura de slabire si chiar se vede, aratati f bine!
Sanatate lui Cosmin(al tau)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Bine v-am gasit!Am avut pc-ul stricat si nu am mai avut cum sa ma conversez cu voi,insa am recuperat,am citit tot ce ati scris.

Felicitari proaspetelor gravidutze!Sa aveti sarcini usoare si bb cuminti!
Adriana multi pupici pt voi si poate imi trimiti si mie adresa instructorului tau auto ca vreau sa ma apuc de scoala de soferi caci cu dentistul am terminat.In rest noi suntem bine,Maria creste,Robert la fel,noi muncim din rasputeri,cautam inca spatiu comercial,mai am examene dar sper sa le trec cu bine,cu toate ca invat mai mult noaptea,sunt cam nervoasa in ultima vreme si asta ma nemultumeste,cred ca stresul e de vina,de exemplu astazi m-am enervat teribil la farmacie pt ca timp de o saptamana am alergat dupa reteta mamei si aveam promisiuni ca in momentul cand vor aduce medicamentele vor onora reteta,aseara tarziu m-am dus iarasi la farmacie si mi-au spus ca au adus medicamentele dar ca sunt calculatoarele blocate si vor face reteta dimineatza si acum cand m-am dus mi-au spus ca le pare rau dar au depasit plafonul.Asta e, asa ca m-am asezat la pc si mi-am descretit fruntea cu povestile voastre despre pitici.Va pup si m-ai vorbim diseara!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput