problemele mele..multe

problemele mele..multe | Autor: danna2002

Link direct la acest mesaj

sambata am aflat ca a inceptat din viatza subit un om pe care il cunoasteam....Nici acum nu pot sa cred...de atunci sunt ametzita LA propriu si picata de pe alta lume parca ...
AMETZESC NON STOP..nu pot sa ma concentrez asupralucrurilor pe care le fac...UNA PESTE ALTA nu mai sunt eu...

de parca nu era de ajuns ..bunica mea a facut o lipotimie si s a lovit in zona coloanei vertebrale...are dureri mari si iata inca un motiv de stress si de neliniste pentru mine...

in 2 saptamani incep sesiunea...Incerc sa invatz si nu pot...mi as dori mai presus de toate sa IMI treaca ametzeala asta care nu imi da paCE.simt ca pic din picioare..as vrea sa uit si sa trec peste FAPTUL ca acel om nu mai este..as vrea sa pot sa redevin eu..as vrea sa pot sa ma bucur..si IMI TREBUIE un retzeta pentru revenire...din aceasta cauza am sris acest post...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Incearca sa te aduni putin....cine este pesoana de care vorbesti?Cineva foarte apropiat?Gandeste-te ca poti pierde examenele daca nu te linistesti.Treaba cu ameteala,am avut-o si eu in sesiunea trecuta,pe la mijlocul examenelor,din cauza oboselii...tu ai inceput sa inveti deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

pe cel care nu mai este l am cunoscut mai bine cand eram in a 12 a pentru ca mi a explicat atari kestii pe la Geografie...era prof...si datorita faptului ca eram intr o perioada cumplita...ca pe umerii mei atarnau multe..examene : bac ..admitere...stress cu tona..si tot felul..cate am avut si mai am...el ma ajuta sa trec altfel peste..ma facea sa zambesc si sa imi placa ce imi explica...era jovial.si avea cel dar de a asculta si de a tzi aduce lumina pe kip indiferent cat de amarat ai fi fost..

de ametzit ametzesc de cand am aflat..:( iar de invatzat am inceput aprtzial adica ma kinui sa ajung la zi..scriu referate..prereferate...proiecte si alte d astea..

vineri am avut o sesiune de comunicari si a trebuit sa vorbesc..mi s a parut usor la inceput ..cand am ajuns in fatza insa lucrurile s au skimbat ..am avut emotzii cu tona...poate si asta m a daramat ...cert e ca nu mai sunt eu..:(...

am si lipsa de calciu..iau un soi..de vitamine cu calciu NU stiu cat bine imi fac..dar nu sunt sigura pe picioarele mele cand merg..iar psihic sunt jossshhh :(

stiu ca pot sa pierd examene stiu......dar nu am habar ce sa fac sa imi revin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Diana draga cred ca din cauza socului...eu duminica trecuta am fost la inmormantarea unei rude a sotului meu, o doamna de 44 de ani, care a murit de cancer si in chinuri groaznice...ce sa-ti spun, am ramas extrem de impresionata si vreo 2 zile am fost nauca...chiar si acum sunt cam pleostita si parca inca nu mi-am revenit. Nu am ameteli insa o proasta dispozitie din care sper sa ies cat de curand. Eu zic sa te apuci de invatat ca sa uiti...ia si un extraveral seara sa te mai linisteasca.

Mergi la inceput

AM luat extraveral cu tona..DAR TOT AIUREa imi e..am de invatzat asa ca o sa imi treaca ...sigur..sper..inca sunt sokata..NU am FOST LA evenimentul funest dar vestea m a distrus..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

dana,poate ametelile astea sunt poate vreo anemie,mai ales acum ca esti asa stresata,si cu sesiunea si cu supararea.
hai capul sus!si vezi-ti de sesiune!! mergi la biblioteca si ia niste vitamine si gandeste-.te ca in restante o sa-ti fie si mai greu ca acum.
revino-ti si gandeste-te ca lui Dumnezeu sa-l ierte nu i-ar placea sa iti ratezi sesiunea,mai ales ca a fost profesor.Si bunica ta sigur nu vrea sa-i plangi de mila in loc sa inveti.O sa se faca bine!
reteta pentru revenire n-o sa-ti dea nimeni aici,tu trebuie sa te aduni singura si asa ai sa redevii tu si ai sa te bucuri,asa cum ai scris ca vrei.

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Dana nu mai lua Extraveral cu tona ! Necazurile nu dispar prin sedare si n-ai sa rezolvi nimic decat ve fi si mai ametita , mai lipsita de forta !

Alexandra , mamica lui Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by serenity

Dana nu mai lua Extraveral cu tona ! Necazurile nu dispar prin sedare si n-ai sa rezolvi nimic decat ve fi si mai ametita , mai lipsita de forta !

DE IERI NU am mai luat...azi parca am fost mai bine ..AM REZISTAT FARA SA LACRIMEZ...desi s a vorbit despre CEL CARE NU MAI ESTE......SPER ca am sa trec ...sper sa imi fie bine...sper sa ii dau si mamei mele putin din starea mea de bine si sa ne continuam viata..

ametelile sunt de durata mai scurta ..iau calciu..si o sa tot iau vitamine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Danna , ma bucur din suflet ! Trebuie sa rezisti pentru ca (poate) bunica ta are nevoie de tine si ajutand-o , vei gasi acea ocupatie , care sa te faca sa nu ai timp sa te gandesti la omul deosebit pe care l-ai cunoscut , respectat iar acum din pacate nu mai este ( am scris o propozitie kilometrica pentru ca am o inspiratie de zile mari )! Íti doresc incredere multa in viata si bafta la examene !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by serenity

Danna , ma bucur din suflet ! Trebuie sa rezisti pentru ca (poate) bunica ta are nevoie de tine si ajutand-o , vei gasi acea ocupatie , care sa te faca sa nu ai timp sa te gandesti la omul deosebit pe care l-ai cunoscut , respectat iar acum din pacate nu mai este ( am scris o propozitie kilometrica pentru ca am o inspiratie de zile mari )! Íti doresc incredere multa in viata si bafta la examene !

off am zis ca Dumnezeu ne a aratat cumva ca e cazul sa ne aduNAM..SPun asta legat de bunica mea..

azi a fost mama mea cu ea la medic..are o fisura costala..despre care am hotarat sa nu ii spunem...bunica mea lucrand in mediul medical ani si ani stie ce inseamna asa ca NE am limitat la a o sprijini moral..a o inconjura cu dragostea noastra..

sunt cumva mai bine..incep sa ma linistesc..ma gandesc la altzii.la ce as putea sa fac ..pentru altzii..la bunica mea ..la scoala..la...oricum sunt relativ tot timpul IN fierbere..;) si nu prea am mai reflctat la OMUL CARE nu mai este...

am avut puterea sa ii inteleg si mamei mele durerea si sa NU mai plang...am putut sa o ascult..sa o las sa imi povesteasca despre el..asa am aflat cat de mult a insemnat pentru ea...si incet incet sper sa ne revenim..e un pas important...pentru mama mea..NU MAI are in scoala unde preda nici un sprijin...EL o mai scotea din ghearele colegilor care o mai haituiau..care o mai barfeau..ca FIIND UN OM CINSTIT MAMA MEA SPUNE LUCRURILOR PE NUME fapt care nu este agreat..
DAR MAI PRESUS DE TOATE a pierdut cam SINGURUL Suflet din exterior care o intelegea..mai grav este ca TOT IN ACEST AN o alta colega de a mamei mele a facut o depresie si s a pensionat...DECI....a mea MAMa ESTE singura..singura...acasa...IN VIATZA...pana si la scoala...SPUN SINGURA SI ma refer la CEI CARE AR MAI INTELEGE CE e in sufletul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Am cunoscut si eu un om extraordinar, profesor de geografie la Balcescu - Colegiul National Sf Sava. Spune-mi, te rog, te rog, ca nu e vorba de aceeasi persoana...

Multa sanatate bunicii tale!

Mergi la inceput