Copilasi de martie-aprilie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Neata.
Am si eu o bucurie pe ziua de azi . Tocmai a plecat socrela .
Cu ocazia asta, (mai ales ca si Stefan lipseste) am de gand sa-mi astept sotiorul cand vine de la servici, cumva fff romantic. Inca nu stiu exact ce voi face, dar voi combina urmatoarele: papica bun (dar putin, ca daca mancam mult ni se face somn ), vinutul, o baie spumanta, petale de trandafir, o lenjerie sexi (desi la capitolul asta stau cam prost avand in vedere gabaritul meu depasit ), muzica buna si....mai vad eu. Oricum se va lasa cu .

Gata. Am trecut numai sa va spun ca sunt un pic mai bine dispusa si ca am planuri mari pt azi.

A! Elenelor, inca o data: La multi ani! Sa petreceti bine!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (24 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piciulica spune:

Buna dragi mamici si dragi copilasi ca bebei nu mai suntem de mult!

Uite mai dau si eu un semn de viata asta in caz ca nu ne-ati uitat.
Din pacate sunt super aglomerata si acum ca Eric a crescut putinul timp pe care il am il petrec in bucatarie, prin casa la curatenie prin curte la alte acuratenie sau la cumparaturi. Dar hai sa nu va plictisec cu chestii de genul asta.
Noi vom pleca in tara peste cateva zile asa ca avem emotii mari daca aveti sugestii cum sa facem sa calatorim mai usor sunt binevenite.
Avem deva 3 dintisori si al patrulea e pe drum plus cred ca ceva canini ca ne curg balutele mama mama....
In rest suntem bine un pic cam puturosi inca mancam pasat si bucatele nu vrem si pace insa usor sueor va prindem noi din urma.

Va pupam pe toati si va dorim un week end super!

Cristina si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Am intrat doar un minutel (ca nu ma lasa in pace terorista mica) atat cat sa urez la multi ani Elenei nostre si tuturor celor care au de sarbatorit un constantin sau elena in familie!

Pupici si week-end placut...am fugit!

Mickyyy (37 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

HAI ROMANIA!!!
(desi nu prea au mai fost la fel de super ca si in semifinala)
Hai Zdop si Zdup!!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

SErvus fetele!

Tot eu cu eurovisionu meu.
S-a terminat, sunt mandra ca-s romanca si ca am luat locul 3.

Sunt trista si suparata pe nemtzi insa ca n-au dat nici un punct romanilor. Nu de alta insa sunt super convinsa ca s-a sunat suficient din Germania cat sa primim macar un punct.

Pai numai la mine am fost in seara (noaptea) asta 8 insi, eu una sunand de pe putin 10 ori, prietenii mei de pe mobile, apoi rudele mele care sunt convinsa ca au sunat si ele si sa nu ne dea nici macar un punctuletz acolo?!

Asa am fost de nervoasa ca am intrat pe pag lor sa cer lamuriri ca ....ioi ce nervi am.

No gata mi-am varsat ofu si la voi. Noapte buna si....pe luni

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bea75 spune:

multumim de primire.
despre noi: suntem din constanta,claudiu s-a nascut la bucuresti pe 8 martie.mama -asistenta medicala ,tata -navigator (cum se spune).
claudiu - un copil foarte vesel si cu foarte multa energie,( cu el nu-mi trebuie cura de slabire la cat ma alearga toata ziua).merge de la 1 an, (a fost cam lenes),si inca stau in spatele lui (cred ca am pitici pe creier- mi-e teama sa nu cada),vorbeste :tata,alo,haide,gata,cercei,degete,zece,trei....dar nu a spus niciodata mama.are 6 dintisori :4 sus,2 jos.mananca si doarme f.bine , face ce spun eu dar cand vrea el...nu stiu ce sa va mai spu
a inceput ploaia,ploua "cu galeata" si aveam planuri de parc...
oful meu,si poate ma ajutati avand copii de aceeasi varste:nu mai sta la baie decat in picioare,daca incerc sa-l asez plange si nu reusesc sa-l fac sa stea pe olita.imbracat sta,se joaca,dar cand il dezbrac stie tot blocul.
inca o intrebare:ati dat copiilor ceva pt.intarirea sistemului imunitar? bb al meu a racit mult iarna asta si m-am saturat de antibiotice.de 2 luni suntem bine dar mi-e teama de iarna ce vine
pupici la mamici si bebici
apropo! ce mai mananca bebicii vostri?

Mergi la inceput

Lavi, tu esti suparata pe nemti dar eu sunt tare suparata pe fratii nostri di pesti prut...auzi ma la ei ce tupeu, noi le dam 12 puncte si ei vin cu un amarat de 7...rusine sa le fie
bravo Spaniei, Israelului care ne-au dat 12 puncte!
Oricum eu zic ca locul 3 e fffffffffff bine, e cea mai mare performanta de pana acum
BRAVO SISTEM SI LUMINITA!
Sunt mandra pana peste cap pentru perfomanta lor!

Bea, mai avem o mamica prietena din Constanta cu tatic navigator! claudiu, dupa cum ne povestesti seamana fff bine cu al meu pitic...si el a inceput sa mearga relativ tarziu, dar acum merge destul de bine...ieri a facut cunostiinta cu tocul de la usa si are o frumoasa vanataie in frunte
Ce sa-ti spun de olita...eu am inceput de ieri sa-l pun, sta n-am treaba ba mai mult face si kk Eu zic sa-l mai lasi ca atunci cand va vrea va sta si fara scandal...la noi e tocmai invers, aucm Raul face scandal cand il ridic
Iar referitor la imunitate...sa sti ca si Raul a fost bolnavicios, dar de vreo luna am inceput sa-i dau Imunno Baby, e naturist...sa nu zic intr-un ceas rau, dar de atunci nu am mai avut probleme...e siropel si ii dau cate 2 ml la pranz si 2 seara...asta la recomandarea unui medic naturist, nu le-am luat de capu meu

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bea75 spune:

mai ajutati-ma cu ceva : am album in webshots si nu stiu cum sa fac sa apara aici.in detaliu va rog

Mergi la inceput

Bea, repede ca mi-e mancarea pe foc Deci in dreapta ecranului scrie "profil personal" intri acolo si la semnatura copiezi link-ul cu albumul de pe webshots...asta ca sa-ti apara tot timpu si sa nu mai fi nevoita sa-l postezi tu de fiecare data!

Si Bea uite asta e medicamentul(siropul) de care ti-am spus http://www.erbavita.com/item.cfm?id=59

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Ziaristii nostri sunt LIBERIIIIIIIIII![bis[

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput