Copilasi de martie-aprilie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ruprich am inteles: e vorba de acelasi vaccin.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Ruprich - multumesc de raspuns! E o idee buna sa intreb la farmaciile de langa mine.
Mariana, Laura, Beatrice - vazut pozele, sunt niste minunatii de copii! Stefanel-absolventul, Daria-cocheta (ce scumpa e si cum doarme cu funduletul in sus!), Claudiu-zambaretul
Micky - cand ma uit la semnatura ta ma ia cu furnicaturi...

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Ela....mai e un pic! Ieri a nascut o mamica ce avea teoretic acelasi DPN ca si mine (prin cezariana, ce-i drept, dar deja avea colul scurtat si exista riscul sa nasca oricand) asa ca-mi vine si mie imediat randul!
Oricum, dupa "sperietura" de acum o saptamana cu dopul (care nu stiu nici in ziua de azi daca a fost sau nu) m-am pus cu burta pe treaba si mi-am facut deja bagajul. Ma rog, strictul necesar, ca oricum nu mai am de gand sa car kg. de boarfe dupa mine degeaba, desi si acum, cu tot minimul minimorumul care l-am pus in el tot a iesit o enormitate !! Si inca n-am pus nimic pentru bebe in el, am zis ca de alea o sa se ocupe tati dupa!
Dar eu's optimista, sper sa se intample o minune si sa-mi recuperez azi permisul - probabil ca m-am mai vaicarit deja....cea mai mare teapa asta cu reducerea suspendarii la o luna, am deja de 3 saptamani dosarul depus la ei la politie si n-am primit nici un raspuns, asa ca daca mai adaugi la astea 3 saptamani inca 10 zile "lucratoare" cel putin scoala, in cel mai fericit caz ajungi la o luna si ceva (asta in eventualitatea in care din prima zi cand ramai fara permis te apuci de cursuri!). Revenind, sper sa-mi recuperez azi permisul, si daca va fi asa, de maine pana duminica o voi tine tot in plimbari (Braila, Pitesti)! Adica n-am nici un gand sa nasc acum !! Sper doar ca si bebitza sa fie de acord cu mine, ca daca nu, am incurcat-o !!

Mickyyy (38 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

miky probabil ca se irita pt canu absorb asa de bine. mi s-a parut ca atunci cand este mai plinutz danutz are funduletzul umed. tampiti la cap, au schimabt ceva ff bun. drum bun, hai ca avem spital si pe aici.
lavi si noi eram f multimunita de modelul celalt de pampers.
beatrice vauzt pozele.si eu am remarcat sa este un zambaretz. si ce frumos este ca stati la mare !!!!
mariana vazut pozele cu absolventii. sa intelgem ca tati a scapat de licetza? felicitari
laura cu adevarat superba bluza
rupich noi am facut azi vaccinul. l-au primit la dispensar PRIORIX. asa ca nu il cautatzi decat dca va spune de la dr de fam. va spun daca avem efecte adverse, oricum nu a palns de loc cand l-a intepat (este acul mai fin). nu ne-a zis nimic de cele optionale, daor ca al 2 ani juamte mai facem altul.
intelege NU NU, dar nu il si aplica, vorba elei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476&whichpage=1" target="_blank"> Mihaitza are nevoie de noi

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Ela ce pofta mi-ai facut cu pozele tale.(am recunoscut asa in iutzeala niste locuri - Piata Major, Palatul Regal,) Ati fost si la mare??? Ce fain! Unde?! (pe langa barcelona?)
Noi nu am apucat sa vizitam decat tot ce inseamna exterior (ne-am plibat si cu busul ala supraetajat) pt ca am incercat sa intram cu Hanna intr-o expo de icoane de ex si in murmuratul celor ce vizionau se auzea gura fica-mii de la trei poste care, cred eu, ca era tare incantata de ecoul care-l auzea in urma scrancetelor si chiuielilor scoase de ea (de bucurie nu maraiala)
O sa pun poze insa cele de pe digitala trebuie sa le prelucrez putin si cele de pe ap normal le-am scos azi insa tre scanate.
O sa le pun, promit si apoi ne "batem" in impresii

Ruprich ca tot intrebai de vaccinuri. Chiar azi am povestit cu o nemtzoica de aici (are 2 fete mici) care e super contra vaccinarii la copii.Motive mi-a dat o gramada insa nu destul de convingatoare: noi vrem sa-i facem cel de Hepatita A, Meningita, Capuse si Varsat Vant. (ca tot intrebai de optionale) Avem programare la medic la inceputul lui iunie pt vaccinul importiva la rujeola,rubeola si oreon.

Laura o sa treaca totul sa vezi si cu bine inca. Asa suntem noi in viata supusi la o gramada de chestii insa....trec ca suntem puternici si le tinem piept.
DAria poate nu papa ca o doare gatutzul. Da-i si tu niste supitze si lichidoase poate le ia. la bolnavioara mica

Tu fetle ca tot va vaitati toate de scutecele de la firma Pampers: de ce nu le schimbati cu altele. POate-s mai bune alea si mai ieftine. Eu una cum am spus nu le-as da pe astea de la Pampers pt altele insa daca mi-ar aparea probleme....de ce nu?!

Gata va pupicesc ca e vreme faina si tre sa ma pregatesc de plecare (pana se trezeste hanna sa mai fac una alta) Am fost si ieri si azi cu bicicleta la plimbare cu fi-mea (in troscoleta ei) si taaaaaaare bine a fost. Azi am mai molipsit-o pe inca o prietena (de mers cu bicilcli) si iesim impreuna.

paaaaaaaa si poate pe deseara

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Doamne Laura , iti vine sa o papi pe Daria aici

Si ce mai merge maaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiii. Hanna mea abia abia isi face curaj, desi prin casa merge mai mult ca afara (probabil ca-si cunoaste terenul)

pusilici

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Da, da, Lavi, si mie imi place poza aceea cu Daria, micuta chinezoaica!
Ce tare esti, ai recunoscut ceva locuri. Chiar, localul acela cu flamenco (ceva cu "o tablao", parca) - unde am baut si o sangria buuuna - e pe langa Plaza Maior. Pozele cu marea sunt chiar la Barcelona. Ne-am propus sa mai vedem Spania o data, ca prea n-am apucat sa vizitam multe. Chiar in Madrid sotul meu are un var primar, la care putem sta oricand.
Micky - io cred ca astia special nu ti-au dat permisul, ca sa nu te apuce nasterea prin alte orase!
la toate fetele!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Salutare fetelor! Intru sa imi iau ramas bun de la voi, simbata zburam spre Romania, asa ca nu stiu cind ne mai "auzim", daca gasesc un internet cafe decent in Baia Mare poate va mai scriu, daca nu in august cind ne intoarcem.Va pup pe toate si pe copilasii vostri, sa fiti cuminti(copiii, nu voi), sa aveti o vara cit mai placuta si calda.
O sa-mi fie tare dor de voi!

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Laura, Doamne, cat e de scumpa Daria!!! Papusa, ce mai... Are o fatuca, de iti vine s-o musti! Dar ne multumim cu un pupic virtual Si fusta si bluzita sunt meseriase de tot!! Tare mult imi place cum o imbraci!! A, si am admirat si pantofii! Tare frumosi!
Atitudinea cea mai buna referitor la sora ta este asa cum zici si tu, sa luati totul pas cu pas. Dumnezeu sa va ajute sa fie totul bine.

Bea, Claudiu este de minune! Ce ras frumos are! Si un zambet gales, de va face praf fetele din jur! Pupici si lui!

Ela, vazut si pozele voastre din Spania! Frumos concediu se pare ca ati avut! In Spania inca n-am fost, dar sa speram ca om ajunge si pe-acolo cand mai cresc zgubiliticii asta ai mei.

Lavi, biciclista! Ce fain, ca te plimbi atat cu bicicleta. Ai mei nu stiu daca ar sta in chestie dinaia. Stiu ca in Germania am vazut multe, si pe-aici sunt, dar parca nu asa multe. Acum nu mai are rost sa luam, ca Mia de cand merge nu mai sta nici in carucior, tot pe jos vrea. Iar Lucas incepe si el incet, incet si nici el nu are stare.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Mariana, am vazut si absolventii tai! Ala mic e e muuuult mai frumos!!! Si burtica ta e frumusica!

Anca, DRUM BUN!!! Iti doresc sa fie cuminte Thea (ca Vlad e mare, cu el nu mai ai probleme...)pe drum, sa se adapteze usor la fusul orar si sa va distrati bine in Romania!! Stati mult - pana in August! Wow!! Ne va fi dor de tine!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput