Banana o problema?

Banana o problema? | Autor: cryssdany

Link direct la acest mesaj

Am citit intr-o revista ca daca dam la copii des banane le afecteaza sistemul nervos.Este adevarat?Copilul meu mananca cate o banana in fiecare dimineata cu branza de vaca de la 6 luni.Este intradevar un copil mai energic,dar eu nu cred ca e de la banane...Voi ce credeti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Amuzant! Pofta buna la banane. Candva as fi vrut, dar decretel fiind ramaneam cu pofta la banana cea verde pusa intre ziare. Cum spuneam pofta buna la banane, sunt foarte hranitoare.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Doamneee, asa ceva inca n-am auzit, da daca era sa fie ceva sigur auzeam si io, ca-s o mamica superpanicoasa :)) deci, vb lui Marius, da-i nainte cu banana ca e buna, are magneziu si e si hranitoare. Si Danut al meu papa de la 6 luni cate o banana pe zi cu branza dulce facuta-n casa si zau ca e energic, da nu cred ca de la banana doar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Doamne cate se mai publica!!!!da-i banana cat de des,ca e foarte hranitoare!!Ce bine ca mananca puiul tau...eu azi am reusit sa.i dau una,dupa aproape o luna de pauza si mai am putin si ma isterizez
vorba lui Marius,si acum vad bananele invelite in ziar,puse de mama la intuneric,sa se coaca...

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Nici eu nu cred! EMi nu mananca decat f. rar banane (culmea!!! aici unde cresc pe toate drumurile si sunt atat de ieftine...) dar nu cred ca ar avea ceva legaturi cu sistemul nervos.
In curand nu mai avem voie sa bem decat apa in stilul asta fetelor... mai opriti-va cu cititul chestiilor astora ce interzic un aliment sau altul.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

Fetita mea si acum mananca banane infiecare zi, de 4 ani, si nu am vazut sa o afecteze, din contra eu stiam ca sunt foarte bune, sant bogate in potasium si stiam ca sant bune pt creieras,da deh eu mai stiu.....

Daca dragoste nu este nimic nu este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

O banana pe zi nici nu este mult. Lasa copilul sa pape nu-i face rau, bananele sunt hranitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Bananele sunt f hranitoare si fbune(contin potasiu).Ignora ce ai citit,nu e adevarat-erau dezinformati!Si mie aici imi recomanda sa pap banane pt a evita carceii tocmai pt ca contin potasiu!Si la fel se recomanda cu incredere la copii!

si pestiuc iubit&saltaret de 33s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

eu stiu ca e fructul cu cele mai multe vitamine, si cea mai sanatoasa pt copii,si cresterea lor..domeniul fructelor

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns relyana spune:

In plus, banana este un fruct cu alcalinitate medie, nu poate rani stomacul ca fructele cu continut acid cum sunt citricele, merele s.a. Stii cum se zice... o banana si un mar pe zi si nu ai nevoie de doctor.

Mergi la inceput