Vrancea(6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

DidiAlex, si pe noi ne-a plouat sambata dar in reprize...ai vazut ca s-a oprit ploaia de cateva ori...dar duminika a fost foarte frumos. Poze?

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ce mai face fetele mele?Noi ne-am trezit cam devreme azi(la 9 ),ca au cam facut vecinii nostri galagie.
E o zi super si azi..soare,frumos...Doamne,nu mai trece timpul asta sa plecam acasa...
Azi,maine si poimaine avem show-rile de sfarsit de an si apoi..o saptamana de vacanta

DidiAlex,eu am terminat la Teoretic Odobesti in '94...imi pare rau ca nu te pot ajuta

Andra eu nu am incercat niciodata supa de galuste,pt ca mi-a fost teama ca nu-mi iese .Ieri am facut o mancarica cu carne de pui dupa o reteta de pe DC(inca nu am gustat-o,dar arata bine).

Roxi tinem pumnii sa vii cu o veste buna

Kata,Lorena????

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Aici sunt, fetelor! Am aparut si eu! Bine ca m-am intors de vreo 2 ore, dar cum ieri nu facusem nimic in casa, era un balamuc si a trebuit sa aranjez putin!

Cu interviul...nu cred ca va iesi nimic! Cica nu stiu asa de bine flamanda cum vor ei! Asta e! Imi pare rau doar pentru ca era foarte aproape de mine, in rest...Sper sa mai am si alte interviuri!

Flori, nici eu nu stiam sa fac galustele, dar am luat reteta de la Andra si deja am exersat-o de 2 ori si mi-au iesit foarte bune!
Te cred ca de abia astepti sa treaca timpul mai repede, ca sa ajungi acasa! Si eu as fi la fel, dar am vaga impresie ca in vara asta nu mai ajung acasa decat pentru nunta cumnatului! Oricum, mai vedem noi ce va fi!

Andra, numai bunataturi gatesti! Esti o comoara la casa omului! Dar stii, eu nu ma omor dupa feluri de mancare... dulciurile imi pun insa o mare problema! As manca cred tot timpul ceva bun si e suficient sa ne dai vreo reteta ca imediat vreau sa o si incerc! Bine ca nu mai intru si la bucatarie, ca dezastru ar fi!

DidiAlex, nici eu nu te pot ajuta, ca am terminat Economicul, dar pe colegi.ro poti lua legatura cu fosti colegi de liceu si vezi daca ei nu stiu mai multe!

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

P.S. Ati mancat vreodata andive? Aici le numesc chicon si le puteti vedea aici. Nu ma omor dupa ele, dar cand ajung la supermarket nu stiu ce legume sa mai cumpar in afara de cartofi, varza si fasole boabe si pastai si mai incerc si eu ce gasesc pe aici! Dar nu ma omor dupa ele pentru ca sunt prea amare pentru gustul meu! Eu o sa le fac, ca si pe dovleceii de ieri, la cuptor cu branza si sper sa ii placa sotului meu!

Mai vorbim fetelor!

Roxana

Mergi la inceput

Ropxi, ce link ne dadusi? Skynet Belgacom...nicidecum andive..

Cat despre mancaruri, imi place tare mult sa gatesc, mai ales cand e ceva nou. In fiecare zi la munca imi scot la imprimanta cate o reteta doua...am un dosar acasa unde le strang pe toate..

Cu interviul...stiu ce greu e si stiu ca o sa incepi sa iti [ierzi speranta daca nu gasesti curand...asa am patit si eu. O sa apara ceva bun pt tine insa, exact cand nu te astepti!

Flori, succes cu showurile finale, sa iasa bine bine!

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Da, vad si eu ca am incurcat borcanele! Dar adineauri mergea...Cine stie ce am facut! Oricum nu vroiam decat sa va arat andiva, nimic special! Poate www.supertoinette.com/fiches_recettes/fiche_endive.htm" target="_blank">site-ul asta merge!

Cu jobul, inca nu dezarmez, stai linistita! De abia sunt la inceput si stiu ca voi avea si eu intr-o zi locul meu!

Mai vorbim! Citesc ce au mai scris fetele pe forum!

Roxana

Mergi la inceput

Andra.Speram sa iasa bine.

Fetele,va anunt ca iar m-am hotarat sa incep cura de slabire.Cum?pai:fara paine(decat putiiina),fara cartofi,paste fainoase,cola si dulciuri.Vreau sa mananc seara doar salate.Sper sa ma tina,ca nu vreau sa dau jos decat 2-3 Kg(am 55.04).Aaaa si toate astea combinate cu 200-300 abdomene zilnic(azi am facut 250).

Asa ca...eu o sa evit de acum retetele de dulciuri

Pupicuti dulci la fetite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Si eu va pup pe saptamana aceasta noua.
Aici este cam frig pentru luna mai (zic eu), sunt 9 grade C, brrrrrrr. Ploaie multa ieri, uff.

Am vazut ca a fost salonul auto in Focsani si au fost masini frumoase. Asa am citit in ziar.

Flori, nici eu nu sunt ffffff grasuna, dar as vrea sa dau jos vreo 3 Kg. Insa fara dulciuri??? Si abdomenele, oau, ce multe faci! Succes!

Mergi la inceput

Vai,Iselin,ce greu e fara dulciuri .Cumplit!Mai ales ca sotiorul meu nu poate sta fara ele,i-am spus sa puna lacat pe sertarul cu dulciuri(ca la noi e ca la magazin,toate sortimentele ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

FETELOR,in primul rand ma bucur de revenirea Katalinei, pe care o salut si abia o astept sa o cunosc.
Am avut o saptamana f incarcate si de alergatura ,dar si de cateva petreceri prilejuite si de venirea unui f bun prieten din Canada,care mi-a amintit de momente tare placute din viata mea de prin liceu.
De aceea am fost cam lenesa la scris,dar sincer ,mi-ati lipsit.
ANDRA,trimite-mi si mie cateva din retete tale preferate de mancare ,ptr ca povestesti cu atata patos, incat mi se face foame.
ROXANA ,m-am cam plimbat in ultimii ani ,dar sincer tara in care mi-ar place cel mai mult sa traiesc este Germania.M -am straduit sa vad o hartie aruncata aiurea ,dar nu am gasit-o .Am cautat cu privirea sa vad batrani necajiti si nu i-am zarit.
Deci ,pare a fi o tara perfecta.Ce as putea sa imi doresc mai mult ,decat sa traiesc in Germania?
Ce zici ,Dana ,gresesc?
ISELIN ,din ce oras esti?Ce mai faci?
Va urez o seara perfecta

Mergi la inceput

Am intrat special sa va spun ce am facut...#
Azi am colindat culinarul si iata ce am gasit: www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=7698" target="_blank">reteta pt papanasi Asa ca mi-am zis sa o scot si eu la imprimanta ca poate o incerc vreodata. Am ajuns acasa si cand am scos foaia sa o pun la dosar...zic sa ma uit pe ea, cand am vazut ca am de toate in casa si ca se fac asa simplu si repede...m-am apukat de treaba. La reteta asta am modificat putin si anume: am pus un singur ou ca unul mai aveam, am ras un pachet de 250grame branza feta, din asta aveam in casa, in loc de bicarbonat am pus putin praf de copt...am pus si 2 linguri de zahar...si faina..la inceput 10 linguri apoi cat a mai fost nevoie la framantat.

Am facut din coca obtinuta 6 bile la care am dat gaura in mijloc cu degetul (gaura cat mai mare pt ca se strange la prajit) si am pus pe rand la prajit in tuciul cu ulei incins. Am scos pe farfurie cu sevretel sa se scurga uleiul si apoi am pus o lingura de dulceata si una de smanatana deasupra.

Sa va mai spun ca am mancat ca spartii??

Asa ca Flori, iarta-ma, dar nu m-am putut abtine sa nu va zic de bunatatea asta care se face asa usor si repede..

Gata, fug, va pup (Lorena, baga ochiul la reteta!)

Somn usor, pe maine!

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput