Vrancea(6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Neatza frumoaselor! Va astept la vorba!

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Mamaaaaaaaaa, ce cald e! Vreo 30 de gradele...la umbra!

Ce mai faceti, fetelor?

Andra, ai mai avut chef sa te duci la birou? Am citit dincolo si am vazut ca o sa va distrati, ca o sa aveti o zi libera...Iti urez de acum distractie placuta si sa aveti parte de un timp frumos! Merci si pentru reteta! Pe asta o stiam, ca vara cand ma intalnesc cu frate'miu acasa, trebuie musai sa gatim ceva specific din tara de adoptie, iar el ne-a facut niste paste carbonara ...o nebunie! Mi-aduc aminte ca inainte de a praji bacon-ul, a pus un catel de usturoi in ulei, ca sa il parfumeze, si apoi l-a scos! Un deliciu! Dar de atunci nu am mai mancat ca la mine pastele sunt pe ultimul loc in ordinea preferintei!

Iselin, eu habar nu aveam de statuia aia si cand am gasit-o, tare m-am mai minunat! In plus, e chiar in centru si ma gandeam ca au instalat-o recent, dar nu, a fost inaugurata in 1991, dar cum a fost furata de nenumarate ori, probabil ca de aia nu am vazut-o! Acum era infipta bine in trotuar, cu bolturi, si sper sa faca mult timp de acum incolo deliciul trecatorilor! E inspirata dupa un creator local de benzi desenate si reprezinta un baietel, care apuca de picior un agent! O gasesc amuzanta!
Cu casele alea...nu am intrat inauntru, dar au fost dati cand ne-au si lasat, dar e drept ca trebuia sa intram in grup foarte mic, sa incaltam ceva special, ca sa nu lasam urme, nu aveam voie sa facem fotografii, sa punem mana pe nimic...destul de stresant, dar merita efortul!
In privinta fetitei tale, chiar am fost surprinsa pentru ca nu stiam ca aveti copii, dar poate ai mentionat deja si nu am fost eu atenta! Oricum, sa va traiasca si ne mai povestesti despre ea!

Flori!!!! Vezi ca punem absent nemotivat la fata! Sau nu mai intri ca sa nu cazi prada tentatiilor? Pupicei la fata!

Fetelor sper sa mai vorbim! Vad ca a venit timpul frumos si nu mai treceti pe aici! Oricum, daca intrati sa cititi, macar scrieti un rand, ca sa stim ca ati fost pe aici!

Pupici la toata lumea si sa va bucurati de we asta insorit!

Roxana

Mergi la inceput

Roxi si aici sunt 30 de grade si mor de cald...am venit in pantaloni de in si camasa cu maneca scurta ca nu se mai poate...e o zapuseala mai rau ca in .ro din cauza umiditatii..

Da, maine seara ne strangem la o mini-petrecere...

Bucura-te de caldura ca la noi au zis ca de duminika incepe iar sa ploua..

Fratele tau e in Italia?

Miam miam , pastele mie imi plac tare mult desi stiu ca ingrasa ingrozitor...

Gata fug la pauza, pupic

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Daaa si la noi e cald de mori,vreo 7 grade
Fetelor,nu mai ziceti de calduri de astea,ca eu urc in masina si plec acasa,ca nu mai am rabdare deloooc.Nu mai zic,ca am intrat si in vacanta,nu am ce face si toata ziua visez la plecarea acasa

Sa stiti ca deja am intrat in a 4 a zi fara dulciuri(deloc) si is tare mandra de mine.Dar sa ma vedeti cand m-oi scapa in ele

Pupici

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Andra, si la noi e aceeasi problema! Clima aici e umeda si daca nu esti obisnuit...Cred ca daca sunt 23°, din cauza umiditatii, zici ca sunt 30° si acum ca sunt 30°...e clar ca ar fi vreo 35°! In fine, exagerez si eu...

A, daca a zis ca la voi ploua duminica, e clar ca intr-o ora vine ploaia si la noi, ca deh...suntem la o azvarlitura de canal!

Da, fratele meu e in Italia de multi ani...anul trecut s-a casatorit si el, dar ne intalnim doar vara in concediu! Asta e! Dar vorbim la telefon si pe messenger si, in felul asta, mai micsoram distanta dintre noi!

Pupici si pofta buna!
P.S. Si mie imi plac pastele, dar aceeasi teama cu ingrasatul o am si eu! Desi fratele meu imi zicea ca e doar o idee preconceputa, ca italienii mananca pasta de 3 ori pe zi si sunt slabi asa ca...Mai persevereaza!

Roxana

Mergi la inceput

Aoleu Flori, ce vreme e la voi! Eu credeam ca a venit vara peste tot si, in special, acolo la voi ca tot ne ziceai ca e 9 seara si ca e soare...Iar la noi atunci era urat de mama-focului! Dar lasa ca tu mai ai putin si ajungi acasa, pe cand noi va trebui sa suportam capriciile vremii de aici!

Bravo, ca ai rezistat 4 zile! Eu sper sa ma apuc de dieta cu vreo saptamana inainte de nunta cumnatului, ca sa incap si eu in vreo rochie!

Va pup!

Roxana

Mergi la inceput

E soare,dar nu e cald .Chiar ne miram si noi ca de vreo 2 saptamani nu a mai plouat deloc,dar...zilele trecute in nordul Islandei a nins (avem niste prieteni acolo...cand ne-au zis,nu ne venea sa credem).

Mergi la inceput

Vai ce caaaaaaaald! Am iesit la pauza si am venit fleasca!

Am luat un set fustita maieutz pt fetita nashei mele si e superb! Si eu mi-am luat niste slapi in speranta ca vor vedea nisip de plaja anul asta...si niste maieutzuri...ca azi a fost zi de plata!!

Ati vazut, Liviu e bine, operatia a fost un succes, Dumnezeu nu ne lasa niciodata! Trebuie doar sa credem!

Flori, mai ai un pik...

Roxi, si va vizitati? Ce fain, abia astept sa mai dau o tura prin Italia si eu...cred ca e tara mea preferata (nu ca as fi vazut prea multe pana acum)

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasti spune:

.

Mergi la inceput

Doamne,Andra,m-au trecut un milion de fiori cand am citit postarea Anei.Nu-mi vine sa cred ca,in sfarsit,cosmarul lor a luat sfarsit.Intr-adevar,Dumnezeu e mare!!!

Mergi la inceput