Mamici de mai-iunie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 2
gabitzam spune:
Mi-a dat Andutzy un SMS, inca tot n-a nascut, bebe e cam puturosel. Desi avea colul intredeschis si pierduse si dopul de citeva zile, poate o saptamana. Si este in saptamana 40 deja. Pina la urma o sa ne intilnim amindoua in spital, ca naste tot la Cantacuzino
Speram sa fie ea inainte, sa-mi povesteasca si mie ce si cum.
Mygirl, bafta! Sa auzim vesti bune despre tine cit mai curind!
Ce or face Mikka si Simonaeus?! Ele tot cam pe acum aveau termenul...
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
Mickyyy spune:
Desi sunt la al doilea bebe, sunt confuza, nu stiu daca am pierdut dopul mai devreme sau a fost doar o scurgere vaginala mai consistenta. Ca a ramas ceva usor albicios pe hartia igienica iar cand m-am uitat in buda se vdea o pata mare alba. La malina stiu ca dopul era mai transparent, nicidecum albicios. Insa cum acum era deja in buda, n-am bagat mana dupa el sa-i studiez consistenta si culoarea 
.
Sper sa nu m=apuce inca nascarea, ca n-am de nici unele pregatite pentru asta....doar trusa de epidurala mi-am cumparat-o!!
Mickyyy
(37 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
gabitzam spune:
Pai ce faci, Mickyyy? Ma lasi fara inlocuitor??
Nu stiu, nu e cam devreme pentru dop? Din citite pe aici, ar trebui sa fie ceva gelatinos, si parca nu albicios ?!
Poate sint doar scurgeri, si la mine s-au intensificat in ultimele 2-3 saptamani.
Parca voiai sa pleci la Braila. Mai ai curaj?
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
sim76 spune:
anca, cum e acasa ? si mai ales sa fii pe acelasi fus orar cu restul fetelor ..? :)
e interesanta inventia cu cosuletul ala, dar eu cred ca o sa sar peste achizitia asta, si o s-o pun intr-un sac de dormit de bumbac, asa mai de vara, si o sa ii dea aceasi senzatie de 'inghesuiala' ca la maica-sa in burta...:)
Simona-DPN 22 iunie 2005
http://photos.yahoo.com/sim_smiled
Mickyyy spune:
gabi, e posibil sa fie alarma falsa, eu mai am experienta unui dop si asta de acum parea diferit. Insa dupa cum spuneam, era deja in buda la momentul cand l-am remarcat, hartia igienica era alba si nu am dat prea mare importanta cand m-am sters, am aruncat-o in buda fara s-o studiez desi simtisem ceva ciudat pe ea, si abia dupa ce-am terminat tot "procesul" am remarcat ca mai era ceva si-n buda, destul de mult cantitativ si destul de compact (scurgerile pe care le-am avut pana acum n-au fost prea solide, ci mai degraba lichide).
Si normal, ca dupa toata faza asta, parca m-au apucat si contractiile ![]()
.
Mai mult ca sigur e o alarma falsa, ce naiba, toti au zis ca am colul lung placenta ok, nu's sanse sa nasc mai repede, efort cine stie ce n-am facut in ultima vreme, pe malina am nascut-o la 41 de saptamani.....mie sincer nu-mi vine sa cred ca as putea naste zilele astea. Desi in momentul asta burta e tare tare (adica am contractii) si dor putin, insa nu suficient de tare incat sa ma panichez.
Cat despre plecatul la braila, inca nu mi-am recuperat permisul. Asa ca problema asta o sa mi-o pun dupa ce ma vad cu el in mana si eventual fara contractii!
Mickyyy
(37 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cornelia spune:
Mickyyy, nu cred totusi ca e dopul. Am "pierdut" si eu ceva albicios de vreo doua ori, in ultima luna de sarcina. Dopul ar trebui sa fie transparent, eventual cu ceva firisoare roz-maronii. Sunt experta acum in dopuri
, dar cand era vorba de mine, aveam si eu mari dubii.
Pupici!
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f
mygirl spune:
Cred ca am o fetita tare punctuala...(ca mama ei). Am notat contractiile din ultimele doua ore si...sunt la aprox.5 min. Am vorbit cu doctorul si mi-a spus sa merg la urgenta sa ma internez, sa fiu tinuta sub observatie. Daca se declanseaza nasterea, o sa il cheme imediat. Adevarul e ca nici in clipa asta nu realizez ce se intampla cu mine...va pup si...tineti-mi pumnii
Mygirl si Alexandra(39 sapt si 6 zile)
Poze
Cornelia spune:
Oana, nu stiu daca ai plecat la spital. Iti tin pumnii! Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara! Suna-ma cand poti! La noapte, daca tot nu ma lasa Stefan s adorm prea mult, o sa ma gandesc la tine si la bb!
Pupici!
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f
gabitzam spune:
Cred ca a plecat deja la spital!
Doamne ajuta, sa aiba o nastere usoara si sa auzim vesti bune pina maine dimineata!
DPN 25.05.05
loreen spune:
Neata'
Mygirl, tarziu poate, insa iti doresc o nastere foarte usoara , iar daca ai nascut deja numai bucurii la voua doua...
Azi Delia a facut 3 saptamani...Doamne ce a mai trecut timpul...Saptamana viitoare face o luna si trecem la stadiul de sugar.Urmeaza si un nou control la medic pentru greutate si lungime.Chiar sunt curioasa cat a luat in greutate dupa toate peripetiile avute cu
...
Draga de ea a inceput sa ma recunoasca si sa reactioneze in prezenta mea.Imi vine sa o manac de draga ce-mi este...
Sa va zic ce-am patit astazi cu ...popii.Se duce sotul meu la taica popa sa vorbeasca din timp la Catedrala pentru botez, fiind aglomerat pe timpul verii.Toate bune si frumoase, ii cere banii inainte ca la c...ve, cu amendamentul ca dupa slujba trebuie cinstiti si tircovnicii....iar cand a junge la nume ce credeti ca-i spune popa sotului...SA CAUTAM AL NUME LA FATA CA DELIA NU ESTE NUME CRESTIN.Sa mor cand l-am auzit....I-a zis popii ca am deja certificatul de nastere...Sa ne gandim la un nume de crestin totusi macar cat va sta in biserica, dupa care putem sa o strigam cum vrem...Pai atunci pentru ce-am mai numit-o Delia?!
Popa asta ori era beat ori nu-si da seama ca-l calc in picioare la botez...
La alta biserica nu merg...asa ca va trebui popa sa-si mai revizuiasca agenda cu nume de fete...
Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 26.04.2005