Bebelusi de iulie-august 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Kim, stai umpic ca daca ma iei asa....nu mai stiu! Eu nu stiu definirea exacta, medicala a eczemei. Am zis si eu "eczema" fara sa ma uit in dictionar, si fara sa stiu cum arata ea "la carte"...Mie, (asa cu ochiul meu de amator in ale medicinii), aspectul ei imi indica ca e ceva mai mult decat o iritatie simpla. Dar poate ma insel.

Hai ca ma duc si eu la culcare ca pe aici e aproape doispe noaptea....

Spor schimbului trei! Si pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Pupici si de la noi,
Eu am expediat cupila la soacra si de maine pana marti ma destrabalez cu tati la Viena. Plimbare, cumparaturi, cluburi, ce mai, destrabalare maxima .... Chiar aveam nevoie de o relaxare, iar in toamna se fac 2 ani de cand nu am mai plecat si noi in vacanta...
Acuma plecam putin, dar suficient cat sa ne mai incarcam bateriile..
Moatza mea ia antibiotic pt infectie urinara si ne-a cam dat bataie de cap, l-a varsat de 2 orisi cu greu am reusit sa i-l dau in final...
Sper sa inceapa sa manance mai bine de vineri, cand termina cu medicamentul..
Carmenutaa felicitari, daca te hotaresti sa faci acuma si bebe 2..stiu ca este greu, eu inca nu am curajul inca vre-un an jumate 2, si chiar are cine sa ma ajute, dar in materie de bebei, mamele gasesc intotdeauna putere de undeva..Oricum mi-ar place sa e cunoastem cand ma intorc in tara, daca nu ma insel parca spuneai ca stai in Colentina (eu la D-na Ghica)...sper ca am zis bine..
Va pupilzez pe toate, mamici si bebici, si vorbim cand ma intorc, poate ajung si eu la vre-o intalnire ceva, nu de alta dar in ultima vreme am cam tras chiulul pe motive de moatza bolnavicioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

distractie placuta si sa ne aduci ceva bun!!!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

hai ca ma bufneste si rasul ..nici nu am treminat bine de scris measjul ca d-l Pufulescu in persoana ... s-a trezit si acum , este miezul noptii , se joaca ... nu mi s-a intamplat asta niciodata ...
l-am schimbat , am vrut sa-l legan ..nik !!!!el vrea sa se joace ...

da Olivia , pana acum nu se trezea noaptea decat asa de sete ...
nu ca doarme cam mult ?
aoleuu , mi-e si nu stiu cum sa ma plang de asta cand sunt fete care se plang ca nu dorm ..dar ma gandesc si eu daca o fi normal ...

deci , ma duc sa ma joc ...
mai vorbim noaptea asta .. ca se pare ca va fi lunga ..

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hehe, simona, vezi ca l-ai deochiat...vezi sa nu-l agiti prea mult, lasa-l singurel poate adoarme la loc. si eu care ma gandeam ca am ramas singura pe-aici. vad ca si olivia a diparut...sunt curioasa cum iti pronunta americanii numele...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

hehehehe Simo, ce tare e Luca ...mai dar eu am sesizat chestia asta de multe ori, cum ii lauzi un pic ...cum imediat te contrazic, ca nici io n-o mai laud pe moata exact din cauza asta, daca ziceam ca doarme toata noaptea, in noaptea aia avea program de maraieli!
despre programul de somn sa stiti ca si moata si l-a schimbat putin, daca pana acum dormea de dimineata cate 2 ore in medie (erau uneori si exceptii de 4 ore) si mai avea si dupa amiaza un somn de 1 ora jumate, ei bine ...acum doarme 3 ore dimineata, iar dupa amiaza, deci in parc, doar maxim 40 minute sau deloc, azi de exemplu cred ca 20 de min atat a durat somnul, asa ca dupa ce am venit acasa m-am pus cu burta pe carte si am citit ca de la varsta asta majoritatea copiilor dorm doar de dimineata, somnul de dupa amiaza dispare...so, avem copii mari, se anunta vremuri grele!

Andreea, Philip e un dulce cum munceste el acolo la capsuna aia, e scump foc, da mi se pare mie sau are o frizura smechera ?

Alex, distractie placuta iubita, te rog, distreaza-te si pentru noi!
io de cand imi fac planuri ca merg intr-o discoteca, pub ...si nici acum n-am ajuns!

Olivia, memoria e scurta la varsta asta, io cand ai zis de pofte m-am gandit repede la liniute ...fara sa-mi dau seama ca esti la cura, m-a apucat nostalgia dupa liniute se pare, da rau de tot!

Mitzu, pupacim pe Tudor si sper ca pana maine sa se simta mai bine, nu stiu ce se intampla in primavara asta ca toate mamicile au avut copii raciti, diverse forme de raceala ...la voi sa speram ca e cea mai usoara forma!

ieri am uitat sa va zic, cand m-am intilnit cu Marina ce credeti ...erau toti raciti, adica si ea, si Mitzu, si Maria!

ma duc la somn, ca sint franta ...nu stiu ce-i cu mine pe net la ora asta, numai tati e de vina!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hi.hi...eu ma chinuiam sa fac un test...pe care 98% cica nu-l fac...si am crezut ca nu mai este nimeni pe aici..
Americanii pronunta bine numele meu...este frecvent pe la ei...numai accentul este altul..pe prima parte a numelui...Cu numele de familie sa vezi ce probleme avem...iat tai a trebuit sa devina Alex de la Sorin ..pt ca atunci cind ii pronuntam numele se intorcea lumea ..de zor..credeau ca am spus ..sorry......si am renuntat ..asa a ajuns el sa folosesca si celalat nume ...hi,hi..pe care nu-l folosise niciodata..
Nicole ..lasa mama ..ca nu m-am suparat..a fost haios!
Alex distarctie placuta!
Simona ...asta a fost chiar culmea....cum sa se trezeasca???? Meu d-nul Pufulescu trage cu urechea...sau cu privirea...Si eu am observat cum il laud de ceva in citeva zile se intimpla ceea ce nu ar trebui...nu am spus ...sa nu considerati ca-s intr-o ureche...mai bine am tacut...Te mai asteptam pe aici ...Simona...

Mergi la inceput

sa stiti ca asa este ... mi-aduc aminte Oliv , ca ai spus tu odata ca Luca nu a fost niciodata bolnavior si hop a doua zi ... gata de acum nu-l mai laud ca asa s-a intamplat mereu ...
Nicole , ce mult mi-as dori sa mai ajung si eu in parc .. dar mi-este tare peste mana ...dar mi-e dor de voi ... vezi si tu la cum doarme mister Pufulescu ..ies afara in doua ture ca deja la parnz e prea cald si praf mult ....
adevarul este ca-i si fac conditii de somn in timpul zilei -intuneric , liniste ...
ahhhhaaaa , stai ca se freaca la ochi ...
daca l-ati vedea ce frumos se joaca ...
ia sa incerc sa -l adorm , sa-i dau un biberon cu lapte

ahaaa, am avzut pozele cu Patrick si cu Pupi ..deliciosi !!!!
Alexa , petrecere faina la Viena !!!
si noi am planificat concediul in Turcia de pe 14 sept ...abia astept
ma duc sa fac o incercare ca deja se freaca la ureche ...

Simona si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

A adormit d-nul Pufulescu? El adoarme singur sau leganat?

Mergi la inceput

gataaaa! a adormit ...
pai nici nu stiu daca sa-ti povestesc Olivia cum adoarme ... sa nu-l deochi iar ...deci pana acum adormea singur ...ii dau biberonul de lapte , tinandu-l pe burta mea ...si apoi il pun in patut si doarme !!!..dar nu stiu cum va adormi de maine ca azi l-am laudat :-)
ce zici de eczema aceea a lui Luca .. este ca o rugozitate pe antebrat ..este putin rosiatica ...nu stiu ce sa zic !!!
hai ca ma ia si pe mine somnul ...

Simona si bb Luca

Mergi la inceput