mamica de iunie

mamica de iunie | Autor: alina costin

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor sunt Alina si am o fetita nascuta pe 23 iunie 2004.S-a nascut prin cezariana,a avut la nastere 2kg(nu ma intrebati de ce ca nici medicul cica nu stie),46cm,apgar 9.Nu stiu daca aici trebuie sa scriu toate acestea dar daca am gresit dati-mi un bobirnac.Ce pot sa va mai spun primul dinte i-a iesit la 9 luni si zece zile,al doilea dupa exact 2 saptamini.Acum se chinuie sa iasa si sus dar cred ca mai dureaza un pic.Cu greutatea ne-am cam chinuit noi caci am facut un reflux gastro esofagian pe la 2 luni si ne-a cam chinuit pina pe la 6 luni,acum este mai bine:evolutia-la nastere-2000gr si 46cm,la o luna 3250gr,la doua luni,4300gr-54cm,a treia luna 4840gr,a patra luna 5250gr-63cm,a cincea luna 5650gr,a sasea luna 6150gr-67cm,a saptea luna 6800gr,a opta luna 7500gr,a noua luna 8150gr,a zecea luna 8600gr-73cm cam slabuta dar suntem in grafic.Cind am sa ma dezmeticesc cam cum este pe aici am sa scriu si povestea nasterii caci a fost cu multe peripetii dar s-a sfirsit cu bine si voi trimite si pozici ca sa ne cunoasteti.Sper ca nu vam plictisit.Va pup!
Alina SiAlexandra.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Alina- intra la subiectul Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (44), aici suntem inscrise si cu mare placere primim un membru nou. Si eu am o fetita nascuta pe 23 iunie 2004

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput