Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Dragele mele,

Intru repede cat micul meu "excroc sentimental"- vorba lui Madishor, ma lasa sa trag o gura de aer.

Va imbratisez pe toate si va felicit pentru progresele bebelasilor/copilashilor vostri scumpi!

In sfarsit am reusit sa fac ceva poze, de o luna tot ma chinui sa-mi fac timp si pentru asta.
Daca vreti sa vedeti cum merge Patrick, incercati link-ul aici

Mergi la inceput

Carmen, ce harnicutza esti, de ai timp sa ne raspunzi la toate. Din pacate eu raman in urma mereu si culmea e ca nu lucrez ca tine.Tatal tau e la tine? Ce bucurie pentru voi si pentru Ericutz! Buneii lui Patrick l-au vazut doar din poze, abia asteapta sa-l vada, sa-l tina in brate. Va pup si aveti grija de voi!

Madishor, unde esti? Va pregatiti cu zor de ziua Clarei, mai sunt 4 zile! Cred ca amintiri placute iti dau tircoale, cu un an in urma pe vremea asta erai cu burtica mare si in mare asteptare.Cum e defapt taierea turtii si taierea motului, tu trebuie sa stii ca doar i-ai facut lui Vladut, spune-mi te rog ca n-am vazut niciodata cum se procedeaza. Eu m-am apucat si l-am tuns scurt mult mai devreme, nu stiam de ritualul acesta si nici n-am intrebat parintii. Fontanela ii era inchisa demult si m-am gindit ca n-ar fi rau, acum insa, parca imi pare rau...ce-i drept i-a crescut parul mult mai des. Va pupam pe toti cu drag!

Irinusha, ce mai faceti? Daca ai timp, te rog sa-mi trimiti si mie reteta tortului Philadelphia, poate il fac de ziua lui Patrick. Pupici lui Cris cel frumos!

Dana, ce mai face Stefan? Si-a mai revenit? Nu stiu nimic despre vome ca simptom, ti-as fi spus neaparat. Pupici micutului sa se faca bine!

Irinel, pai bine, bine harnicutzilor, va ginditi la al doilea bebe?!Bravo! Sa va fie intr-un ceas bun si sa va ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Bertha, felicitari pentru serbare si la multi, multi ani impreuna! ce frumos ai povestit despre Darius, sa-ti traiasca frumosul scump! Cum sa nu stea singurel cu buni, pai este mare deja, voinic ce mai!Mii de pupici Pentru printisor si pentru tine!

Mergi la inceput

Acris, sanatate multa puiutului vostru si voua! Pupici Amaliei sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am pus si eu niste poze noi ca nu ne-ati mai vazut de mult. sunt cam multe si nu prea sunt selectate ca nu am mai avut chef si timp dar cine vrea sa le vada se descurca.
Va pup si sa aveti o zi buna.
http://community.webshots.com/user/cata2005

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

La multi ani Vladut!!!!!

La multi ani Ana-Maria!!!!

La multi ani Rebecutza!!!!!
Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

La multi ani , Vlad!!!!! Sa cresti mare si frumos !! Sa fii la fel de bun ca si mama ta si sa-i aduci numai bucurii. Dar sa fii smecheras in continuare!!!!

La multi ani, Rebeca!! Sa cresti mare si frumoasa!!!!Sa-i aduci mamei tale numai bucurii!!!

La multi ani, Ana Maria, zulufata noastra!!!!! Multa sanatate si fericire si norocul sa te urmareasca toata viata!!!!

Diana, multumesc de intrebare, puiutii mei sunt bine. Sunt foarte activi si Stefa e in continuare la fel de activ. Doarme un pic mai bine de cand l-am intarcat, adica se trezeste de 2 ori pe nopate, ceea ce pt noi e bine.Ce tort ai facut de ziua smecherasului?

Irinel, faza cu culcatul si la noi e la fel. Nu doarme nici cu sotul---doar cu mine. Sunt curioasa cum va fi cu mama mea. O astept sa vina la noi peste 3 saptamani. Vine impreuna cu fratele meu de 15 ani. Vreau sa vad daca cu ea ii va placea sa stea.Cum se simte Danut?Aaa, si apropo si eu sunt de parere ca e bine sa fie copiii apropiati de varsta ca se joaca impreuna si au preocupari comune. Doar ca pt parinti e mai greu la inceput. Spor la treaba la al doilea bebe!!!

Carmen, ce harnica esti cum ai raspuns tu la toata lumea.Cum ii spuneam si lui Irinel, sunt de aceiasi parere sa fie copiii de varste apropiate. Si eu as fi vrut sa fie cam 2-3 ani intre copiii mei, dar nu s-a putut.Am muncit 7 luni sa iasa Stefa

Grate, felicitari exploratorului mic pt primii pasi!!! Stefa e bine acum si nu a mai vomitat de cateva zile. Eu tot mai cred ca a fost in urma turei de antibiotice . Nu stiu ce sa zic.

Bertha, si eu sunt invidioasa!! Nu am mai iesit cu sotul(singurei) de......nu mai stiu cand. Dar vine mama si recuperam. Felicitari pt cei 5 ani si multi inainte!!!!

Bebe Beca, se vede treaba ca v-ati distrat de minune.

Irinusha, eu inca astept cuminte dupa reteta de tort philadelphia. Cum a fost in excursie???

Monet, cum a fost in vacanta???? Vrem amanunte!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

In primul rand, vreau sa urez LA MULTI ANI MARIUCAI !!!

SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI CUMINTE, SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI MINUNATI !!!!
Madutza, sa-ti traiasca mandretea de fata !!!

Acum, sa va dau reteta de ceai :
eu am pus la cca.800 ml. de apa 2 cepe potrivite, intregi, cu foi (in prealabil spalate si taiate mustatile), 3 nuci usor zdrobite, cateva foi de tei+ 1 lingura de miere. Se fierbe totul pana scade la jumatate, cca 15 min. Se strecoara.
Mie mi s-a parut ca, creeaza putina somnolenta . Asta am obs. la Amalia. In general ceapa da somnolenta.

Uitati aici mai multe detalii:
ALIMENTE ANTIBACTERIENE. Mancati usturoi. Acest aliment este cunoscut din vechime pentru efectul lui antibacterian. Ceapa. Tot antibacterian. Ceaiul fierbinte de ceapa este foarte bun pentru raceala. Preparati-l astfel: taiati marunt o ceapa si turnati peste ea apa fierbinte. Lasati-le putin sa se infuzeze, indulciti ceaiul cu miere si beti-l caldut. Otetul de mere ajuta la desfundarea nasului. Incalziti o cescuta de otet si inhalati aburii. Mai mult, diluat in apa si baut zilnic cate o lingurita, scade febra.

DURERILE DE GAT. Pentru tratarea durerilor de gat se prepara urmatorul amestec: se sparg doua oua si se aleg galbenusurile. Se freaca bine cu 4 linguri de zahar sau miere, pana cand se formeaza o spuma albicioasa. Se mananca toata crema obtinuta, dupa care se bea o cana de lapte fierbinte. Laptele se poate turna si peste spuma de galbenusuri si apoi se bea cat mai cald. O alta solutie o reprezinta compresele fierbinti cu cartofi fierti si zdrobiti.

TUSEA. Compresele cu sare calda asezate pe piept amelioreaza tusea. Un alt leac: puneti la fiert 300 ml apa cu o lingura de chimen, o lingura de flori de tei, 2 cepe mici, 6 nuci (dintre care patru zdrobite) si doua linguri de zahar. Se fierb toate pana ce apa scade la jumatate, apoi se strecoara. Se iau seara cate 5 linguri, la interval de 10 minute. In cazul in care mai este necesar, se repeta tratamentul a doua zi si a treia zi.

RAGUSEALA. Cand tusea este insotita si de raguseala, se amesteca un pahar de suc de ridiche neagra cu un pahar de miere, iar preparatul se pastreaza la frigider. Se iau 2 linguri, de 3 ori pe zi. Siropul de ridiche neagra este util si in tusea convulsiva: se asaza intr-un borcan straturi alternative de rondele de ridiche neagra si zahar. Pana a doua zi, se formeaza un sirop abundent, din care se iau, zilnic, 4-6 linguri. In acelasi timp, siropul este si un foarte bun fortifiant impotriva oboselii. Gargara cu ulei de salvie sau de lavanda, 3-5 picaturi la un pahar cu apa, are un efect bun.
* Sursa: Jurnalul National

Revin...este si ziua sefului, asa ca este agitatie mare pe aici....

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

acris nu te supara pe mine. eu am zis ca am elimnat carnea de porc pt ca mie personal imi place mai mult decat vita. si sa sti ca nici eu nu am pra mult timp la dispozitie. in fiecare zi ies pe usa cu copilul la ora 8.00 si ma intorc abia pe la 8.00 seara tot cu copil. curatenie in casa si mancare mai fac in general in we. pt Bibi mai gatesc in timpul saptamanii dar pt noi nu ca imi ia mai mult timp. Ma bucur ca sotul tau te ajuta, al meu s-a puturosit de tot abia daca ma mai ajuta, dar nu a fost ot timpul asa.

Irinel[/] o sa scriu din memorie reteta ca sunt la servici
iei un morcov, o albitura, patarnac, cateva buchete de conopida, un cartof si le pui la fiert intregi. Dupa ce s-au fiert le tai cubulete ca la salata de beuf pui un galbesus, si putina sare si le amesteci. Apoi intr-o tavita sau vas termorezistent il ungi cu putin unt si tapatezi cu faina sau pesmet pui conpozitia de mai sus si o dai la cuptor 20 de min. Dupa ce s-au racit le tai bastonase de 1-2 cm / 4-5 cm si servesti copilasul.
Da Bibi manaca si bucati mai mari, dar e pe toane are zile cand le da afara. de ex. cand o dor gingiile de la dintisori, desi avem doar 2 si trebuie sa ne iasa al 3-lea.

alus special m-am mutat dintr-un cartier in altul ca sa fiu mai aproape de soacra-mea. Dar asta a fost dorinta sotului ca sa aiba grija de Bianca desi mie nu imi prea convine pt ca la ea copilul face ce vrea. Prin urmare soacramea alearga prin casa cu mancarea dupa fimea, o lasa sa muste si sa traga pe toata lumea de par, sa faca crize daca nu primeste ce vrea si multe altele. Si eu le-as trece cu vederea daca nu mi-ar sari barbatul in cap ca zice ca eu am invata-o sa faca toate astea.

axia Bine ai venit
Si pentru comoara care se trezeste noapte nu cred ca exista vreo "reteta". La noi s-a intamplat de la sine. Intai n-a mai vrut sa pape nopate, dar se trezea ca si voi. Apoi nu s-a mai trezit deloc pana la 6-7 dim. (ne culcam pe 9.30-10 seara).

Grate sa-ti traiasca micul explorator. si ce se mai distreaza. e scump foc
[b]vanessa
la fel si tie. pupici copilasilor

Fetelor Bianca de vreo doua zile a plecat singurica la plimbare prin casa. Nu mai vrea sa o ti de mana decat atunci cand trece peste pragurile din casa (pa care nu am cum sa la scot). Si este foarte haioasa cum merge ea cu manutele inainte si cu mersul legat de imi vine sa o manac nu alte. Tati ii spune cetateanul turmentat.

Puci mutil la copilasi si bebici

LA multi ani ! Sarbatoritilor

Nicoleta si Alexandra Bianca

http://community.webshots.com/user/tnicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Nicoleta, nu inteleg...de ce sa ma supar ????
si eu am spus ca am eliminat carnea de porc....nu inteleg...e drept ca la ora asta deja am servit un paharel de sampanie (ca whisky nu ma atrage)si poate nu pricep... (e ziua de nastere a sefului)

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput