Termopane

Termopane | Autor: alinuche

Link direct la acest mesaj

Buna ziua la toata lumea,

Nu am vazut un subiect similar de curand pe acest site, dar poate nu m-am uitat eu f atent. Daca s-a mai discutat, va rog sa imi dati si mie linkul.

Ideea mea este ca as vrea sa pun termopane in toata casa (inclusiv balcon)si nu stiu exact ce sa aleg. Am vazut deocamdata, firme care vand Bauplast si Rehau. Am mai studiat si oferta celor de la Suki. As vrea calitate caci daca dau un ban macar sa faca.
Am auzit de la unele persoane ca anumite termopane pot provoca condens (in special in balcon) sau altele daca sunt prost montate "curg" (curge apa pe ele (intelegeti voi ce vreau sa zic)
Ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Eu am Rehau si sunt foarte bune, am luat cu 5 camere anul trecut undeva pe la 110 eur/mp (dar cu plase de tantari si rulouri incluse in pret)
Condens nu se face dacat daca nu aerisesti, mai ales iarna: caldura se "depune " pe geam si trebuie sa aerisesti mai des sau sa cumperi termopane cu aerisire inclusa (la Gealan parca)
La ConstructExpo erau o multime de oferte....dar nu le-am retinut..o sa ma uit pe pliante.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Rehau, Rehau, dar problema e cine ti le face efectiv, ca daca e o firma de cartier ti le taie strimb ( e suficient in loc de 45 grade sa taie la 46, ca sa nu se mai inchida ca lumea in veci )
deci mai degraba decit tipul profilului, eu va recomand sa alegeti o firma care are utilaje adevarate de masurare , taiere, lipire etc.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Rehau...si o gramada de firme tin de Suki....chiar daca este o diferenta intre ele...oricum nu ma refer la orice firma micuta de cartier...

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Cum am ales noi: ne-am dus la mai multe firme si ne-am uitat cum si-au montat EI geamurile, o sa ai surpriza ca nici pe ale lor nu si le monteaza bine!
Unde ne-a placut am cerut sa vedem o lucrare, ce vrei- puneam in toata casa, vroiam sa fim siguri. Si am gasit unii dispusi si sa ne arate lucrare facuta, si sa ne explice cate puncte de inchidere trebuie la etajul 10, unde vantul e mai puternic decat jos, inca doua in plus la fiecare geam, etc.
Noi am pous profile Veka, au trecut doua ierni peste ele si sunt OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Anul trecut cei de la Veka au fost numarul 1 in Europa, asta ne-au spus niste baieti de la o firma care lucreaza cu profile Deceunik.
Gealan pt nimic in lume!

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

un alt loc unde s-a mai vb despre termopane
eu am weka cu feronerie G-U, montate cu unii din ploiesti...sunt multumit atat de profile cat si de serviciile astora...per total e OK...
bafta!

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput