Mamici de iulie-august 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Bestrumfitza... ufff imi pare tare rau. E incredibil...aici pacientul nu-i mutat precum sacul de cartofi. Am fost o data cu fetita internate si ne-au mutat dintr-o camera cu doua paturi intr-una la izolare si ne-au intrebat cand sa ne mute, inainte au dupa masa si apoi au carat tot incet, incet si si pe noi pe sus.

Acusor nu te impacienta si mai tarziu bebe creste in salturi. Intai sa zicem cresc picioarele.. bun luna asta nu mai ii e bun nici un pantalon, apoi vin caciulitele la rand. ... zau. Si in plus fetita mea s-a nascut cu un capsor mic, ii inotou caciulitele de nou nascut pe cap, in schimb erau bune restul. Eh si n-ai decat sa te uiti la pozele noastre. Eu zic subiectiv ca-i un copil dragut, dar bine proportionata este in mod cert.

Irina nu poti da inapoi? Ce naiba doar nici nu-i aceeasi firma cu ce voiai tu...

Altfel eu ma pregatesc moral de stat singura cu galusca si burtica de maine pana duminica...si nu cred sa mai am timp si de net. Va pup dulce si sa ne regasim cu bine saptmana viitoare.

Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!
Noi n-am mai scris din lipsa de net, dar azi am recuperat ce ati scris !
Acusor stai linistita si Daria mea avea capsorul un pic mai mic si membrele mai lungi la ultima eco morfo, eu am 1,52 cm inaltime si tati 1,85 cm deci...poate seamana cu el !

Bebestrumfitza bravo ca v-ati mentinut pe pozitii....in Romania in spitale mori cu zile daca e sa te pui la mintea doctorilor cu pile tari din pacate! Sanatate multa si tie si lui bebe mic, sa-l mai tii la caldurica macar pana la 37 de saptamani!

Noi suntem binisor....am inceput sa am dureri in zona pelviana....merg ca o ratzusca uneori....cred ca se dilata bazinul! Daria e o zapacita mica; imi face tumbe in burtica si a inceput sa-mi numere coastele atat de mult s-a ridicat uterul si a crescut ea! O iubesc tare mult si ne alintam reciproc de cel putin 3-4 ori pe zi!

Pupici fetele burticoase si bebeii dragalasi!

Irda
27+1 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Saru' mana de incurajari fetelor! Incerc sa nu ma mai stresez sa nu-i fac rau lui bebe. Astept sa vad ce zice si dr. ginecolog. DPN-ul meu este 23 august dupa UM. La eco mi-a iesit 21 august. Nu stiu exact care e ritmul de crestere al bebe-ului. Ma gandesc ca nu-i cresc toate uniform. Habar n-am. Ce mi se pare aiurea ca, capul este de 24 sapt si 4 zile si oasele de 27 sapt. Mi se pare diferenta prea mare intre ele.
In schimb, ma bucur ca are "bilute" si ca are 954 g. Vazusem o emisiune la tv cu un copil nascut fara testicule si de-abia asteptam sa i le vad. E dotat.
Nu stiu cum sa fac sa nu ma mai gandesc la toate rele. Imi spun tot timpul ca bebele meu este sanatos si va fi ok.


acusor 26 sapt

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Acusor, meriti na-na! Ne-ai speriat degeaba. Bb tau e foarte bine.

Pupici!

Andy si 29

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Fetele, am mai pus si noi cateva poze mai recente cu burtica sa vedeti cat de mari ne-am facut!
Daca acum avem burtica atat....sunt curioasa cum vom arata in 9 luni ! Probabil voi merge rostogolindu-ma !

Pupici!

Irda
27+1 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Acusor, la urmatoarea ecografie te vei minuna si tu cum se indreapta lucrurile, o sa vezi!!!! Hai, te-ai descarcat, acum gandeste-te numai la lucruri frumoase!!!

Irina si bebe 27 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Bebestrumfitza, tare rau imi pare pentru ceea ce ai patit! Nu ma mira prea tare in Romania. Parca am auzit pe aici pe forum de aceasta dr. Si cred ca nu de bine, dar nu mai sunt sigura.
Sper ca zilele urmatoare sa fii mai linistita si sa uiti de acest incident. Pentru bb.

Multa sanatate iti doresc, si cat mai multe saptamani pt. bb in burtica!

Andy si 29

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Acusor, eu am fost la eco sapt trecuta cand de la ultima menstruatie aveam 26 de sapt si 3 zile. Iti scriu parametrii pt. care mi-a mentionat perioada: BPD 26 sapt si 5 zile, HC 25 sapt., AC 25 sapt., FL 26 sapt. Nu am studiat niciodata o ecografie ca sigur ma panichez ca si tine, daca dna dr. ginecolog imi zice ca suntem bine, eu o cred. Chiar fetele, eu habar nu am ce inseamna toti parametrii acestia care apar la eco - OFD, TAD, APD, etc., poate sa-mi spuna cineva unde gasesc informatii despre ei?

Zina si bb Matei 28 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

e trist ce se intimpla in Ro in spitale, e trist ce se intimpla in scoli, e pacat ca un loc asa frumos merge asa de greu inainte...dar cum zicea si Irina, sufletele celor care pleaca in alte parti ramin acolo, cel putin al meu a ramas. viata e usoara si comoda aici,e bine sa ai posibilitati, sa te plimbi, sa ai ce iti trebuie-material, sa fii tratat ca un om fara sa fii intrebat citi bani faci pe luna, dar pt mine "acasa" va fi mereu in Romania. nimic nu e numai roz, cum nimic nu e numai negru...culori amestecate...
M26s+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Dragele mele, si eu am dimensiunile de la echo in fata, dar nu inteleg nemek...in dreapta scrie in ce sapt se incadreaza...asta am pricipit, dar ce inseamna fiecare nu stiu
Acushor, nu te speria, totul va fi bine, nu te mai gandi la prostii...
Bebestrumphitza, Doamne...numa la noi se poate intampla asha ceva...e ingrozitor, dar imi place ca ati ramas pe pozitii...foarte bine...ce nesimtire...de asta mi-e urat si mie, ca daca nu ai o pila, esti un nimeni in fatza lor
Kulta, eu nu pescuiesc, dr pt mine e de ajuns sa stau acolo, ca ma destind extraordinar...sotzul meu e maniac cu pescuitul...
Mie mi se intareste burtika, cand fac efort, nu mare...merg mai mult pe jos sau urc scarile, stau mai mult in picioare...oare e normal???

Albinutzza 31+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
http://photos.yahoo.com/albinutzza75

Mergi la inceput