Mamici de iulie-august 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

eu deocamdata nu vreau sa ma gindesc la nastere. 90%va fi cezariana din motive obiective si imi convine de minune, mi-era frica maxim de nastere "normala"-parca cezariana e anormala... sotul va fi linga mine,fac anestezie spinala, ne arata bebita cind iese la lumina, mi-o dau un pic in bratic si apoi tati poate sa plece cu ea sau sa stea cu mine pina la sfirsit.el zice ca sta cu mine, dar vedem atunci. cind ne muta in camera, ne aduc si fata. definitivam planul in iulie, eu abia fac 27 de sapt miine, e prea devreme...
voi ce carut cumparati pt bebei?
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Zina-da,de abia astept si sunt asa de fericita acum.
Adriana-mai avem putin!Si pe noi ne tin putin in spita, daca ai avut o nastere normala.
Mie nu mi-e frica deloc acum(sa nu imi vina sa cred) si culmea,nu mai vreau nici peridurala-eu care ma bateam cu pumnul in piept ca nu nasc fara.Imi era o frica mai demult,dar acum bebe mi-a dat o tarie ceva de necrezut-iubitelul meu drag.

si pestiuc iubit&saltaret de 32s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

mamini-am cumparat carut Graco Mirage galben cu negru si cu gri,are cosulet de masina,cos mare de cumparaturi,acoperitoare de picioare si rucsac(changing mat si compartimente pt sticlute,etc).L-am luat demult tare-nu aveam nici 24s,l-am gasit la oferta la 89euro.Ieri am luat raincover-ca aici nu ai sanse fara...Si poate pun si eu azi la spalat toate partile detasabile!

Mergi la inceput

e din ala care merge de la 0 la 3 ani? ca eu nu mai inteleg nimic, cu landou, cu scaun, cu roti cu aer, fara, cu 3 roti, cu 4, care se intoarce, care nu...aici sunt intre 289 la oferta si 650 sau si mai mult si chiar nu inteleg de ce unele costa atit si altele mai mult sau mai putin...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Buna burtici!

Am fost si eu la medicul de familie azi in speranta ca ma va lamuri si pe mine......cum e cu rh-ul......si m-a lamurit mai mult de-o gramada. ...Prima data cand a auzit ...mi-a zis ca e imposibil si ca o sa-mi dea trimitere sa mai fac o data analizele .....dar dupa ce si-a mai "aruncat" ea un ochi prin fisha mea ....imi spune ca nu mai e nevoie ca vezi doamne e primul copil si nu am facut nici un avort si nu implica nici un risc...."NU CONTEAZA DACA E NEGATIV SAU POZITIV " - au fost ultimele ei cuvinte......
Dar am sa ma duc peste asistente si am sa le cer sa-mi dea trimitere sa ma duc sa-mi mai fac odata analizele.......
Fetelor ,ce-mi puteti spune de clinica Monpesan?
Pupici !!!
Deny si David 29+

Mergi la inceput

Caruciorul e pana se face bb mai mare nu mai stiu pana la ce varsta-3 ani max cred.Cosuletul de masina sta fixat pe carut-arata ca un londou,dupa ce mai creste il poti da jos si ramane carutul obisnuit.Cosuletul poate fi folosit si in masina si prins de carut.Scaunelul de masina e pana la 9kg,atunci vom lua un cosulet care se transforma in scaunel pt cand e copilul mai mare!Ai mare grija cu cele cu aer(pe noi ne-au invatat despre diverse:carucioare,etc la o seara Mothercare unde a venit si o moasa si am primit cadouase,reduceri,etc) si cu trei roti in special.Rotile cu aer se pot sparge(normal) si iti trebuie un puncture kit(un set de reparat si lipit roata care odata stricata...).Sunt superscumpe carucioarele cu 3 roti,de facut sport cu bb cica-idee cool,dar de pus in practica...pt ca nu merg pe teren accidentat(strada,plimbare,etc.) asa bine,sunt concepute pt teren de jogging(parc),fara denivelari.

si pestiuc iubit&saltaret de 32+
http://pg.photos.yahoo.com/pg/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Burticile mele,

hop si eu inainte de culcare!!

Mamini, iubita mea!!! De ce vorbesti de singuratate??? Doamne, vei vedea cat de mult iti va umple sufletul bebelina ta si cat de repede va trece timpul, cum fiecare gest de-al ei va fi ca o realizare a ta care te va face atat de fericita!!! Si... eu zic ca in plus esti mai bogata cu o multime de prietene de pe DC... o sa-ti mai umplem si noi timpul, ca vorba aceea suntem prietene de suferintza!! Eu cred ca dupa cele 9 luni iti vei dori sa stai mult mai mult acasa cu fetitza ta!!! Dar... mai vorbim noi dupa ce o s-o tii in brate pe puiutza ta...
Cat despre starea de depresie... cred ca este normal in situatia noastra, nu?? Si eu am avut o zi mai proasta astazi, dar nu o voi baga in seama, am plans putin, m-am descarcat si acum sunt bine...

ce burtica rotunda ai!!!!!!!

Ioana, eu am avut 500.000 lei in portofel azi si... i-am facut praf in prima farmacie , mi-am luat crema pentru vergeturi si un Garmastan si mi s-au evaporat 500 mii lei... Este cumplit cum se duc banii!!!!! Am vazut astazi fetelor, la Sensi Blue un fel de formator de sfarcuri gen seringa, foarte interesant, dar era vreo 1.400.000 lei... Mi s-a parut mult!! Apropos, cat ai dat pe prosopul cu coltz pentru bebe???

Pupici multi,

Irina si bebe 27 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Deny-e inadmisibil sa se intample asa.Trebuie sa iti repeti analizele sa iti fie clar ce rh ai.Chiar daca e primul copil se fac dozarile de anticorpi intre sapt 29 si 32,trebuie sa iti fie clar si tie cum il ai.Cred ca ar trebui sa te duci sa faci analiza pt rh la o clinica particulara-chiar daca platesti.Si eu am rh neg si de aia sunt atat de infocata/revoltata!Sa ne anunti si pe noi ce ai facut!

Mergi la inceput

va pupic pe toate, nu stiu ce m-as face fara voi...
la serviciu va trebui sa ma intorc, sunt sigura ca atunci va fi greu.
sper miine sa ma trezesc mai optimista.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Emaaimee,
aici dupa ce ai ales spitalul, mergi si te inscri si atunci alegi cum vrei sa nasti, ce fel de anestezie si toate cele...
Noi deocamdata am ales spitalul, e frumos, l-am vizitat, nu are rost acuma sa spun ce conditii... intr-un cuvant ca la hotel.

Eu vreau sa nasc normal, nu imi e frica de nimica, nu sunt nici prima, nici ultima femeie care naste normal, m-am gandit la epidurala intr-un timp, acuma parca nu mai vreau, dar daca Doamne fereste sunt ceva probleme, voi accepta si cezariana...
Prietena mea tot acolo a nascut, initial a vrut in apa, a stat in apa si a fost foarte bine pentru dilatatie si pentru contractii, dar din motive medicale dr. i-a sugerat sa iasa din apa si sa nasca pe pat. Fara nici un fel de medicamant anestezie...
Deci mai pot interveni schimbari si in timpul nasterii pe care poate le hotarasti atunci la fata locului ce si cum....

Pupici,
Katink si dulcineea mea 29sapt.

Fotografii

Mergi la inceput