Mamici din Arad...??? (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Claudia, m-am uitat acum pe pozele voastre si am reusit sa-i Anei Maria vad ochisorii aia scumpi...sa-ti traiasca, e o frumusete de fata!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Chiar asa Diana, ce-a patit Vladut la ochisor??

Noapte buna va doresc!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Clau 1 000 000 pt wc???Fi serioasa, n-ai ce face cu banii?(eu sunt o fire economicoasa).Cumperi un capac pt copii si ai terminat!
Fetelor nu putem sa amanam intalnirea catre sfarsitul lui iunie?Am intrebat doar nu dati cu .Chiar vreau sa vin si eu .Atunci sunt in concediu si chiar daca m examene tot evadez ca doar am vreme sa invat toata ziua.
Acum va las(acum m-am trezit), merg in terasa sa-mi beau cafeaua si ma apuc sa fac papica ca azi intru de la 19 iar saptamana viitoare sunt libera, numai bine ca am seminar urat joi.Cica ne da un test(dr.Ioiart) cu 20 de intrebari si pt 5 trebuie sa faci corect 15.

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

hahahahahaha Magda, ala nu e WC, e scaun de baie
Sa sti ca si mie mi-ar conveni sa ne vedem colo pe la sfarsitul lunii iunie, macar mai termin si eu cu santieru si sunt mai linistita Acum sa vedem ce zic si fetele!
Eu propun, daca sunteti de acord sa tragem o intalnire si prin iulie, ca vine Rayuela la mine, cateva zile
No ma duc si io sa fac curatenie, profit de faptu ca baietii mei sunt la plimbare

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Nu mai pot de obosita,azi am lucrat mult chiar daca a fost sarbatoare .Ne-a adus mobila azi,incepem sa revenim la "normal",debandada e pe sfarsite,saptamana viitoare incep curatenia generala. Acum am terminat de copt snitele.Dragos a fost plecat la tusi de azi dimineata si acum a mers Calin dupa el,deci am lucrat linistita,nu m-a deranjat nimeni.
A,sa nu uit,va dau un suc si o cafea de "Constantin si Elena" ,pe mine ma cheama si Elena.

Clau,eu cred ca Raul e prea mare acum pentru scaunul ala de baie,nu stiu...mai intreaba pe fetele de ma "mamici" care au.

Imi convine si mie sa ne intalnim la sfarsitul lui iunie.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,mi-a fost dor de voi.Acuma mi-a terminat sotiorul computerul ca am avut probleme cu internetul si a trebuit sa stearga tot,asa ca neavind timp,a trebuit aproape 2 saptamini sa astept sa pot sa intru in internet.Asa ca doar la sora-mea am avut o singura data ocazia sa intru in internet.Ma omoara cind nu am internet.De abia am asteptat sa am iar internet.
Am sa mai intru.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor!

La multi ani Elena(Alinush)!!!!

Noi suntem mai intarziati cu urarile ca numai ce am venit de la Craiva(am plecat pe neasteptate.....)! A fost bine ca a fost cald si am stat afara....

Acum mergem sa ne spalam de praful de pe acolo...!Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Li, bine ai revenit! Te asteptam cud rag cu noi vesti!

Ioana, ce super de voi ca ati fost la Craiva...aer curat...super, ma bucur pentru voi...ALesio ce mai face??

Alina, cum ti-a iesit mobila?? Off abia astept sa temrinam si noi cu tot, sa vina si mobila! Dragos ce mai face si ce mai face??
Ai mai vorbit cu Cristina sau e in Germania??

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Ceau fetele si noi am fost plecati la soacra_mea ca e si ea ELENA,nu stiu dupa ce venim acasa cel putin eu sunt franta de oboseala despacheteaza,pregateste pentru a doua zi ,calca, spala fetita of,of.
Ce cald a fost si azi,am inteles ca si maine va fi la fel,eu deja sunt tot mai neagra dac ma mai plimb mult nu stiu cum o sa arat deja sunt bronzata in trepte depinde cum eram imbracata.
Avem carucior nou ,este mai mic si mai usor sper sa nu am iarasi probleme cu el ca oricum nu cred ca o sa il urc sus ca de coborat eu nu mai cobor cu liftul asa ca ne riscam iar,sper ca ia venit mintea la cap la nebuna daca nuvai de capul ei.
Ma duc si eu la,Paul a ramas el sa o culce pe Ana-Maria

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor.
Noi am fost pe strand acuma seara,la ora 11 am ajuns acasa,a fost foarte multa lume pe-acolo.

Clau,a iesit bine mobila...si Dragos e incantat de schimbare.Noi am avut dormitor si acum am schimbat putin,am combinat mobila tineret cu dormitor(avem numai 2 camere).El inca doarme cu noi in camera in patutul lui.
Nu am mai vorbit cu Cristina,o voi suna cand ne hotaram sa ne intalnim,sigur va veni si ea.

Ioana,fain ca ati avut timp frumos la Craiva si ati putut sta pe-afara.Noi mergem saptamana viitoare la tara ca mergem la nunta.

Claudia,aveti grija de carucior sa nu vi-l mai taie nebuna!

Linda,bine ai revenit printre noi.Imi pare rau ca ai avut probleme cu calculatorul,stiu si eu ce groaznic e fara DC.Ce mai face Vanessa?

Va doresc o saptamana frumoasa!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput