Mamici din Arad...??? (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Flavia am vb cu tanti Mia si zicea ca nu are curaj sa stea cu un bebe asa mic...deci asta e....deocamdata nu ma voi duce la cabinet...Oricum poate va fi cazul cand creste mai mare galushca mea, si atunci voi apela la ea ca e tare de treaba! tie pt. ajutor!

Ma duc la nani ca pic.....Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

salutare! Am aparut si eu!
N-am mai intrat saptamana tercuta ca nu mi-a mers netul de miercuri,abia de azi dupa-masa merge.
Noi am ajuns aseara acasa foarte obositi.La nunta a fost super,in afara de faptul ca a fost super cald si a trebuit sa megem pana dincolo de Oradea dupa mireasa.Dragos a fost destul de cuminte si nu prea ne-a facut probleme.La restaurant nu l-am dus cu noi,l-am lasat la mami.O sa va pun poze saptamana viitoare ca voi primi un CD cu poze.Va mai povestesc zilele urmatoare ca acum e mami la mine si nu mai stau mult pe DC.

Gabi,noi nu avem clima la masina,a noastra e "confort" cea de mijloc ca sunt 3 modele,adica difera "imbunatatirile".

Ioana,eu am cumparat pentru cineva papucei foarte fain de la buburuza,nu stiu daca mai au,erau din panza si am observat ca trec foarte bine.

Fetelor,care v-ti cumparat haine si sandale,sa le purtati sanatoase.

Clau,mersi ca mi-ai transmis mesajul.
Va pup si mai revin maine.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor!

Alinush asteptam pozele! Nu pot sa-i iau incaltaminte la gombotz numai pe incercate ca e grasut si la ce-am incercat pe numarul lui nu i-a incaput piciorul in ele.....restul ii cadeau din piciorut..

Astept sa se trezeasca piticul sa iesim afara ca mor de cald....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana, imi pare rau, ce sa zic...

Ieri m-am simtit ca o gaina bleaga, am facut iar febra, dar azi parca sunt ceva mai bine, sa speram.
Am trecut si la injectii pentru coloana, ca de vreo saptamana ma doare iar si voi merge la fizioterapie ca au trexcut 6 luni de la tratament si fac si calciu cu D2 pentru a ma intari. Asa ca o sa am fundul ca o stropitoare.

Alina sa ne pui pozele cand le primesti. Ma bucur ca v-ati distrat la nunta.

pozici

Mergi la inceput

Magda, scuza-ma ca nu ti-am raspuns la intrebare. Muscatele mele sunt ok, au inflorit deja de cateva ori si am rupt florile cand s-au uscat, asa cum mi-ai spus tu. Toate sunt rosii, dar imi plac mult. Cand o sa infloreasca iar o sa le fac poze daca nu uit.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor!
Flavia sa pui ingrasamant la muscate, sa vezi ce o sa-ti infloreasca!!!!
Saptamana viitoare o sa va pun poze cu trandafirii.Ce-i roz si portocalii s-au deschis, sunt superbi!

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Magda, ce ingrasamant sa pun? De unde iau, din piata Mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Da Flavia sau de la billa , de unde vrei.Eu de ex le pun azot.Sunt niste graunte mici albe, l-am cumparat de pe meteanu de la samantarie dar cu asta trebuie sa ai grija , pui o jumatate de lingurita la 2 litri de apa, infloresc muscatele ca nebunele apoi, pui o data pe saptamana.

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani copiilor nostri de 1 iunie!
Ioana, ce fain ca aveti masina!
Flavia sa te faci bine si sa ai grija sa nu te mai imbolnavesti. V-ati hotarat unde mergeti in concediu?
Clau, tu nu mergi la lucru inca? Parca ziceai ca vrei sa mergi mai repede?

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

La multi ani fetelor! La multi ani si copilasilor vostrii!

Gabi, nu mergem luna asta in concediu ca nu avem cum sa ne lasam treburile in regula in 2 saptamani, dar prietenii nostrii merg, o pereche in croaziera cu plecare din Italia, 7 zile, si ceilalti in Tunisia 7 zile. Noi vom vedea cand vom merge, poate tot ca in anii trecuti pe la sfarsitul lui august, inceputul lui septembrie.

Magda, chiar vreau sa merg azi in piata Mica asa ca o sa caut ingrasamant. Da ce ma fac daca infloresc ca nebunele

pozici

Mergi la inceput