Mamici/tatici din Timisoara (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Deci ce sa fac cu votul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nu vreau sa schimb dr. ginecolog. caut dr. de familie. maine vreau sa ma inscriu si nu stiu la cine. poate ma ajutati voi.
gabirus, tu esti cumva la dr. Bran Waler? nu mai tin minte, scuze.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

A sosit stresata stresatelor, mama Dolores!!!
Ba , fetelor, eu nu am mancat nimic pana la ora asta, umblu ca nebuna prin cluburi de internet, anunt pretenarii si pretenarele sa voteze copiii!
Ce radeti de mine???
Fac totul pentru copil!
Ce altii nu fac ca noi?
Azi intre orele 8-12, s-a votat in dementa pentru o fetita de acolo!
Nu spun cine!
Nu stiu care ati intrebat,(ca sunt nervoasa rau...), de ce nu se poate vota de la acelasi e-mail copii din categorii diferite!
Sclerozatii astia nu stiu ce fac!
Si eu am patit-o azi de la birou.
Noi avem 11 calculatoare legate in retea, De la PC-ul meu nu m-a lasat de la cel al colegului meu am putut.
Asa ca, rebdare si tutun, muuulttt!

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Doris, e clar ca is cu vaka ăia... ca de pe alte doua adrese de mail i-am putut vota pe toti trei copilasii... iar la a 3a, m-am impotmolit
Vorba ta.. rabdare si tutun.. io as zice mai degraba alcool
Curaj, o scoatem noi la capat cumva!

PS: da' chiar asa.. nu le putem trage una peste cap celor cu concursul.. sa ia ceva masuri... nu se poate acu' sa mearga cumva, acu' - altcumva! Asta inseamna ca pica sistemu' si la un moment dat vor putea vota (inamicii, of course ) acelasi copil de "n"shpe mii de ori de pe aceeasi adresa de mail Nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Hehehe! ce m-am distrat de voi Eu v-am avertizat oarecum ca au organizare cam aiurea. Ceea ce se confirma din nou. Asta pentru ca-s cam amatori sa zic asa toata echipa de la respectivul site/ziar si ce o mai fi. Dar na, asta avem cu asta defilam. Nu vedeti si voi ce calitate de scriitura la nivel de liceu au articolele. Cred ca si la 15 ani gaseam subiecte mai interesante si le tratam mai complex.

Pe mine m-a surprins urmatorul "amanunt": in categoria lui Alex jumate de fapt se incadreaza in categoria urmatoare (1-3 ani). Deci toata chestia e un maglavais de nedescris. Daca ei nici macar la incadrare nu respecta propriile reguli, ce sa ne asteptam de la deciziile "juriului"?

Doris, serios ca nu are nici un sens sa te consumi, chiar daca stiu ca e usor de zis greu de facut. Eu ii doresc lui Ines nu acest premiu ci altele de 100 ori mai importante!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 30 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Doris, ai primit PM-ul de la mine?

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 30 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Albi, ai perfecta dreptate...
Gabi, nu am primit e-mail de la tine, in schimb eu ti-am trimis pozele pe e-mail.
Gabi, eu te-am crezut cand mi-ai spus despre organizarea lor, dar nu ma asteptam la asa ceva, fiti pe faza:

De unde a aparut, fetelor, maramuresanca aia mica la categoria lui Ines?
O cheama Alexia Maria Daniel, s-au terminat de mult inscrierile, din 13 mai...
Acum tineti-va bine:

Gabi zicea ca mai are un neuron, eu mai am doar o celula din el si aia o impart pana in 26 cand se termina votarea...

La categoria fete 1-3 ani apare o poza cu fetita Miruna Vitcu!!!
la categoria baieti, 0-1 an, apare aceeasi poza dardeasupra ei scrie Vlad Vitcu.

Acuma, ca stresata ce sunt, va intreb:
Variante sa fie gemeni fata si baiat, dar de ce aceeasi poza, sau copilul e transexual, hermafrodit, ca nu ma pricep?

Fetelor, eu nu am nimic cu copii toti sunt foarte frumosi, ca doar sunt copii, dar daca e concurs si are reguli, de ce nu se respecta?

Maine dimineata sun la redactie, sa fac reclamatie.

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Doris, sa stii ca ai toata sustinerea din partea mea!
In reclamatia la redactie sa spui te rog si intamplarea mea cu votarea (de pe aceeasi adresa de mail am putut vota doar pt o categorie). Iar daca ai nevoie de sustinere (o singura reclamatie nu e de ajuns), cere-le adresa de mail si le scriu si eu o "epistola" in care ii fac cu ou si cu otet! Ca merita!

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zoe77 spune:

Fetelor, mii de multumiri pentru voturi. Am ajuns la concluzia ca ma agit cam degeaba, cam multe nereguli in concurs, dar nu ma las. Nu neaparat pt premiu, dar asa pt sufletul meu ca am baiat dulce. Am sesizat si eu neregulile si le-am trimis mail, dar se pare ca degeaba. Dupa ce s-au incheiat inscrierile si s-a votat doua zile au mai aparut o fetita si un baietel, la cetegoria lui Alex numai 3 copii sunt sub un an restul is peste, unul din ei apare si la categoria 1-3 ani. Si il voteza la ambele categorii. Iar despre cei doi "gemeni identici" baietel si fetita, ce sa mai zic, ar trebui premiul Nobel. Asta este, am tot trimis mailuri de avertizare dar degeaba. Deocamndata am votat pana am ajuns din nou pe locul intai. Inca odata mii de multumiri.. Facem cinste la urmatoarea intalnire ca pe prima din pacate am ratat-o..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare fetele!

Eu sunt adormita rau in dimineata asta, m-am culcat tarziu azi noapte, dupa ce ieri seara am gradinarit vreo 2 ore prin gradina.
Se poate vota in zile diferite de pe aceeasi adresa de mail?
Eu am votat ieri pentru cei trei copilasi, mai pot vota si azi?
Fetele, as vrea sa ma vopsesc blond cenusiu, dar mie o frica ingrozitoare pentru ca nu stiu cum o sa-mi stea. Am fost de dimineata la salon Monica si mi-am facut programare pentru 14.30 sa-mi puna fata pe calculator. Abia astept sa vad rezultatul. Acum sunt roscata (vopsita) dar m-am cam saturat de culoarea asta (o am de cativa ani buni) si am ochi albastri. Oricum va anunt ce hotarare am luat.
Va tuc si astept raspuns cu votarea.

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput