cum trebuie sa procedez?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Poate are farmece sotul/apartamentul? A fost popa sa-i descinte?
Eu zic sa fii fericita ca nu te-ai mutat intr-un bloc cu 10 etaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna Guestus,
Da am adus preotul sa faca sfestanie in casa la 3 saptamanai dupa ce ne-am mutat, dar nu inteleg de ce crezi ca este asa de important sa ma intrebi asta?
Toate cele bune

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

tot e bine daca bea de plictiseala ca nu e cu tine. Al meu se apuca de baut cind vede ca IAR am venit acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

salut dragele melesa stiti ca eu sunt total dea acord cu,,Tzuni"dar faza e,poate dinsul vrea scandal,sau no mai vrea si de aia ii asa altfel eu nu inteleg scinbarea

Mergi la inceput

,,Miau=Miau"salut eu fac la fel cu sotul meu,asa macarnu pun la sufletcuvintele care uniori ma derangeaza si ma simt mult mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by catty

Buna Guestus,
Da am adus preotul sa faca sfestanie in casa la 3 saptamanai dupa ce ne-am mutat, dar nu inteleg de ce crezi ca este asa de important sa ma intrebi asta?

Cand o sa ai ceva mai multa experienta pe forum o sa inveti ca Guestus nu prea vorbeste serios .

Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inca o zi spune:

Hop si eu!! Buna tuturor celor care participa la acest subiect!!catty, eu am sa indraznesc sa scriu cateva randuri referitor la intrebarea pe care ti-a adresat-o Guestus si la raspunsul dat de tine.L-ai intrebat de ce i se pare atat de important daca a fost sau nu preotul in apartament?Eu cred ca Guestus a vrut sa iti scrie ca s-ar putea ca in apartament sa existe forta negativa a unor puteri, spirite malefice si de aici toata neintelegerea ta cu sotul tau si comportamentul lui.Guestus,sper ca nu te superi ca am indraznit sa dau un raspuns la intrebarea care de fapt iti era adresata!!
catty, de multe ori conteaza cine a stat inainte in apartament, ce fel de oameni,cum se intelegeau ei, ce fel de energii emanau in jur.dar asta este o alta tema....mai paranormala in care nu am sa intru.oricum eu cred ca ai facut bine ca ai adus proetul in casa si daca vezi ca sotul tau nu-si revine,nu pierzi nimic daca mai aduci inca o data un preot bun pt sfintirea apartamentului.poate ca nu e cea mai buna explicatie pt comportamentul sotului tau,dar oricum nici de neglijat acest aspect nu e.rugaciunea face bine in orice imprejurare si pt orice problmea! Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

,,Kehleyr"eu te-as sugera sa fii mult mai atenta,pe forum mai ales cind raspunzi,si sa nu bagi uncind vrei tu,cu aceasta vaza efectiv te-ai referit,la fetele din japoniasi din cite am opservat am fost singura cu parerea,buna ziua

Mergi la inceput

pardon de fapt doua eu si Danielaaaaaaaaaaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna ziua la toata lumea.
Cred ca am gasit America !!!!!!!!!!!!
Am stat si am "cugetat" ce as putea sa fac sa ii dau sotului meu de lucru pana vin eu acasa, ca a nu il mai gasesc in fata blocului si cred ca am gasit. I-am cumparat, in rate ce e drept, DVD-ul pe care si-l dorea de multa vreme. Acum timp de cateva luni va fi fffffffff incantat de noua achizitie si o sa am liniste in casa. Cel putin asa sper.
Dar stau eu si ma intreb: Ce fac dupa ce o sa i se ia de DVD? Ce sotuluie o sa mai gasesc?
Oricum astept sugentii despre cum ar trebui sa il dezvat de obiceiul lui de a face ce am relatat mai devreme ca face, fara sa fiu obligata sa ii cumpar ceva anume.
Va pup,
Sa fiti sanatosi

catalina

Mergi la inceput