CUPTOR CU MICROUNDE - ce ma sfatuiti sa cumpar?
Am tot cautat de ceva timp pe net ( la flanco, altex si domo)informatii despre cuptoarele cu microunde!
Mi-ar trebuii unul care sa incalzeasca papica pentru fetita si sa decongeleze produsele inghetate.
Nu am foarte mari pretentii de la el, nu vreau sa gatesc cine stie ce mancare sofisticata ci numai strictul necesar.....in primul rand pilaf cu pui, orez cu lapte......ca m-am saturat sa tot stau langa el si sa fiu atenta sa nu se lipeasca...
Asa ca astept parerile voastre...ce model(mecanic-electronic), ce firma, ce magazin ...si de ce nu...si la ce preturi se gasesc.
Multumesc mult si sanatate multa!
INGERASA CREATA
Raspunsuri
Freia spune:
je l-am luat pe cel mai ieftin care l-am gasit, adica 2 milioane. nu fac decat sa incalzesc papa, floricele, dezghet carne la bebe sau ce am nevoie, mai fac cand sunt pe fuga legume si orez in el cu apa si ulei si ies bune (nu comentam cat sunt de sanatoase). in principiu sunt multumita.
Freia si Alexa
alinamoro spune:
Eu am Samsung, a costat 3.600.000 lei in urma cu 2 ani.Il folosim la incalzit,dezghetat si uneori mai fac cartofi copti(sunt foarte buni),altceva nu gatim in el. L-am cumparat de la Altex.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani
cristiama spune:
Pe mine m-a speriat o colega de cat de nesanatos e si acu mi-e frica sa cumpar.
Asa ca ma gandesc de dimineata daca vreau carne dezcongelata, daca uit incropesc altceva!
Ce-mi pare rau mie de sandwich-ul ala cu sunca si cascaval, la cuptorul obisnuit se usuca painea prea tare si mai si astepti vo juma de ora.
geliza spune:
eu chiar am vazut pe discovery ca pricipiul de functionare al cuptoarelor cu microunde sunt undele radio care antreneaza moleculele de apa, care incep sa se miste si prin frecare produc caldura...chiar ar putea fi nociv? pe acelasi considerent nu mi-am luat nici eu pana acum, dar chiar sunt hotarata sa-mi iau unul...
Eliza si Mara (24.01.2002)
florinutza26 spune:
Pe al meu il cheama "Perfecto",l-a cumparat sotul meu acum 4 ani de la metro din cluj si functioneaza si acum foarte bine.Si eu dezghet carne si sosuri cu el,incalzesc laptele dimineata,cateodata cand nu am chef sa fac cine stie ce de mancare,condimentez un pui intreg ,il bag in cuptor si in 30 de min e gata ,iese foarte gustos si crocant.Partea cea mai faina e ca in timp ce se face,nu-mi fac probleme ca se arde(pt ca il programez-vezi instructiunile din carticica) si pot face altceva .