23 de ani pierduti in van!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

emma_hart asteptam vesti de la tine, sa ne spui cum te simti, ce hotarare ai luat, sa ne dai mai multe amanunte.
Ignora mesajele rautacioase!Peste tot sunt oameni si buni si rai!
divort!eu asa as face!Chiar de ar fi sa imi iau copilasul si sa ma mut la mama!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Mey, fetelor, nu va luati de Angela...
E foarte posibil ca mesajul Emmei_Hart sa fie real, eu in ideea asta am raspuns. Daca nu e, sper ca persoana respectiva sa fi beneficiat totusi de pe urma sfaturilor noastre.
Dar e bine sa vina si cineva ca AngelaT, un Gica-Contra. Daca Emma e pe bune, poate ignora punctul de vedere al Angelei. Daca e o farsa, asa ii trebuie, macar una dintre noi s-o (sa-l) ia la refec.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma_hart spune:

Buna,fetelor!Intai de toate,tin sa va spun ca nu pot intra pe internet prea des deoarece acasa nu am si trebuie sa vin la sora mea pentru asta.
A fost un strigat de disperare acest mesaj.Multumesc din suflet celor care mi-au inteles situatia si au incercat sa se puna in locul meu.
Cu ceva timp in urma,poate nici eu nu as fi crezut o astfel de istorisire.
A trecut linistita aceasta saptamana.Am incercat sa il ignor,sa-mi fac un program al meu cu copilul.Nu mi-am mai plans de mila.Cred ca incep sa ma simt mai bine ,mai ales ca mi-am gasit inca un loc de munca (2-3 ore)pe zi.
In situatia in care as divorta, nu mi-ar ajunge salariul meu sa ne intretinem, iar de la el as primi o nimica toata.In ceea ce priveste casa ,voi fi nevoita sa raman in aceeasi casa cu el,ca si pana acum,in camere separate.
Apropo de atitudinea mea fata de el(sot nu pot sa-i mai spun),de cand am aflat de amanta lui,nu-i mai spal,nu-i mai calc,dar mananca ceea ce gatesc eu ,pentru ca-mi da inca bani in casa.Nu pare ca-l deranjeaza.Isi face singur tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Emma ma bucur ca ai gasit puterea de a face fata situatiei si te inteleg cat de dureros este sa traiesti in continuare in casa cu virgula cel alaturi de cel caruia i-ai fost sotie atata amar de ani ! De asemenea este bine ca poti sa devii independenta financiar si va vedea cat de bine te poti descurca fara el ! Nu sant experta in dat sfaturi si nici nu intentionez sa o fac pentru ca eu simt ca tu nu ai nevoie de sfaturi ci de o vorba buna , de o incurajare si mai ales de intelegere , asa cum am mai spus ! Toate acestea nu costa absolut nimic dar se pare ca sant atat de greu de gasit ! Dar nu-i nici un bai , pentru ca la urma urmei tu esti mult mai puternica si nu ai nevoie de sfaturile si nici de ifose sau sclifoseli !
Sincer alaturi de tine , cu prietenie

Alexandra , mamica lui Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

quote:
Originally posted by emma_hart

dar mananca ceea ce gatesc eu ,pentru ca-mi da inca bani in casa

Fa-i separat o mincare de ciuperci... otravitoare... Sau pune-i bromura in mincare sa nu ii mai fie de folos nici amantei!!!

Glumesc si eu sa te fac sa rizi un pic!!!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by Alyssa

quote:
Originally posted by emma_hart

dar mananca ceea ce gatesc eu ,pentru ca-mi da inca bani in casa

Fa-i separat o mincare de ciuperci... otravitoare... Sau pune-i bromura in mincare sa nu ii mai fie de folos nici amantei!!!

Glumesc si eu sa te fac sa rizi un pic!!!

Alice

subscriu!

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

se pare ca am speriat-o pe emma_hart de nu a mai zis nimic....
macar sa nu ne lase cu ochii in soare si cu gandul ca a fost o telenovela sau un troll......

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

quote:
Originally posted by ana_a

se pare ca am speriat-o pe emma_hart de nu a mai zis nimic....
macar sa nu ne lase cu ochii in soare si cu gandul ca a fost o telenovela sau un troll......

Uite-te la pagina anterioara sa vezi ca a raspuns, zice ca nu are internet acasa, trebuie sa scrie de la sora ei. Eu personal nu cred ca e troll sau telenuvela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Hallo Emma, bine ca ai revenit si ti-ai revenit
Sa sti ca nu esti singura in acesta situatie (am o matusa), dar totul depinde de tine ca sa iti refaci viata! Nu acum imediat, in timp, timpul le vindeca si le schimba pe toate, uneori in facvoarea noastra a celor napastuiti.
Si viata trebuie sa ti-o refaci de cate ori este nevoie, e pacat sa mergem ca si paiul, in voia valurilor.
Te pup si mai vino aici, unde fetele sunt calde, pline de bunavointa si sfaturi utile.
Pusilici
Vio

Suzi,catelus de catifea

Mergi la inceput

of of....multumesc Alyssa! Nu stiu cum am facut de mi-a scapat mesajul....desi am deschis pagina....
Emma, bine ai revenit!Imi pot imagina cum te simti, o prietena foarte buna de a mea trece acum prin astfel de momente, e dureros, trebuie sa fii tare si sa iti refaci viata.Nu ne-ai spus ce varsta ai, nu ca ar avea mare importantza.

Curaj si sa auzim de bine!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea

Mergi la inceput