Drumul Taberei (2)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
oake spune:
Emma, ne inscriem si noi pt. duminica. Mi-e cam indiferenta ora, iar locul oricum e aproape asa ca nici asta nu conteaza prea mult
La Multi Ani! Roxana.
Iris, dar de ce il operezi? Din cate tin eu minte Stefan e de aceesi varsta cu bubulacul meu. Si eu stiam ca pana pe la 2 ani nu se poate vorbi cu adevarat de fimoza. Tu stii sigur ca trebuie sa-l operezi?
Gata... fug la servici! Va mai citesc de acolo!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Irismetal spune:
Buna,
Oake, am fost la doctor la Spitalul Grigore AL. impreuna cu cumnata mea care este medic pediatru acolo, eu cu baietelul meu si ea cu al ei care este mai mic cu 3 luni decat Stefanel, pentru aceeasi problema. Ea mi-a zis din start ca bb-ului ei o sa-i forteze decalotarea, iar lui Stefanel nu, ca are fimoza in toata regula.
Chirurgul de acolo mi-a confirmat ce a zis cumnata, pe nepotelul meu l-a decalotat fortat iar noi ne-a programat pentru operatie, maine la prima ora.
Mi-a zis ca am facut foarte bine ca am mers la doctor si ca nu am incercat sa umblu acolo, ca a vazut niste complicatii foarte grave la alti copii la care au incercat mamele sa-i decaloteze si ca operatia se face de preferinta atunci cand copilul este cat mai mic.
Deci decizia de al opera nu-mi apartine.
va pup.
Poze cu Stefanel Nazdravanel
gio spune:
Buan fetele,
si noi mai rar pe aici, dar va mai vizitam.
iris, sigur stam f aproape, daca te vad prin parculet te abordez. cred ca va stiu oricum din vedere.
la intalnire eu nu cre da ca jung, sorry...
va pup
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
EmmaT spune:
Buna dimineata fetelor
Eu in dimineata asta sunt aiurita rau....
.... dorm pe mine...si nu am chef de nimic....am fost si la croitoreasa....astept sa plec la scoala... dar mor de somn
Irismetalsanatate multa puiului si sa ne dai vesti bune cat mai repede
Oakeacum va trec pe listuta!
Mishulina cred ca si fetele sunt de acord sa ne vedem in parc.... dupa amiaza pe la 16.00...17.00 este bine?
Maraki...chiar azi am trecut prin fata blocului tau...stateai foarte aproape de Oake
Va pupic dulce si pe curand!!!
Emma
EmmaT spune:
Buna seara fetelor
Am inceput sa va dau la disparuti ,ce se mai aude de intalnirea noastra???
Am scapat azi de teza la romana... am ajuns mai devreme acasa... am iesit si afara...am stat Oake in fata blocului tau de vorba cel putin 1 ora...dar nu te-am vazut .....mi-am taiat blugi...si am cusut la ei de mi-a venit rau....
Maraki recunosti blocul/locul?...am fost doar in trecere o fuga si am facut doar 3 poze....
Eu maine ies impreuna cu copii...am ceva emotii si o sa va povestesc cum a fost!!!
Irismetalcum a fost operatia? ce face micutul? asteptam vesti!!!
Andoramama ...te-ai intors de la tara???iar nu ai net?
Mishulina sper ca te simti mai bine!!! sa stii ca iti fac cu mana din balcon
pupiciiiiiiiiii si pe curand!!!!!
Emma
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Theiuta/Theiuta.jpg)
Theiuta spune:
Buna seara Taberistelor!
Nu am mai intrat cam de multisor pe forum pentru ca am avut ceva treaba. da...am pus aer conditionat si termopane. Nu va zic ce praf, mizerie, of bine ca am scapat.
As vrea si eu sa vin duminica...
Maraki, in ce promotie ai terminat tu scoala generala? si eu am facut 169 si am terminat in 86...pe cine ai avut diriga?poze cu Nicolas
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Emma esti o comoaraaaaaaaaaaaaa Merci mult de tot
vad si balconul meu
este la etajul 4 ala inchis cu fierul maron
Cand mai ai timp mai faci?
vad si masinile vecinilor mei
a mea este parcata pe partea cealalta ( adica tot acolo unde e balconul meu dar spre blocul cu 4 etaje ) este o dacie rosie B-17-EFT
Emma cred ca esti la muzeu alaturi de copii acum nu? Sant sigura ca iti place pt ca ai ce sa vezi, este interesant....
Theiuta am deschis albumul tau de poze si vreau sa te intreb ceva....acuma nu sant prea sigura pt ca au trecut foarte multi ani insa: cumva pe sotul tau in cheama Valeriu? daca este el atunci afla ca a fost colegul meu de banca in generala Am terminat in `83 si am avut-o diriga pe Roventa Valeria de romana
Va pup fetelor si va urez un weekend super frumos!!!
5+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Theiuta spune:
Ha, ha, ha, Maraki! Chiar Valeriu il cheama!!!
Dom'ne ce mica-i lumea...Mama, ce ochisor de vultur si memorie de elefant ai!
El zice ca s-a schimbat destul de mult, dar se pare ca nu destul...revin cu amanunte.
Pupicipoze cu Nicolas
Theiuta spune:
Revin Maraki: Rick imi spune ca ati conversat pe colegi.ro si ca el ti-a zis ca ii placea de tine in scoala generala...apoi tu nu i-ai mai scris!Chiar nu stia ce s-a intimplat cu tine.poze cu Nicolas
alinkav spune:
Buna fetelor!
Mai e valabila intalnirea de maine?Si cam pe la ce ora?Vrem si noi sa va cunoastem!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex