Drumul Taberei (2)
Raspunsuri - Pagina 13
aramona spune:
Andreea, astept vesti...de la billa ajung f. rpd...
Iar despre sunci, si eu am, le port cu mandrie, lumea zice ca arat bine, dar ce sa faci cu piticii de tropaie insistent pe cerebel??
Eu am tinut si regimul de schimbare al metabolismului...e dur dar merita...Vointza la greu...nu am crezut ca voi reusi!!!
Si sala din noiembrie...si nu ma las...am decis!
Si nu sunt o pustoaica...dar nimeni nu-mi spune doamna, din doomnisoara nu sunt scoasa...Mai vb...
Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)
DidiAlex spune:
Buna fetelor, ma primiti si pe mine?
si io sunt din Drumul Taberei, Bd Timisoara, nr 75
Alex si Robert (12.09.2004)
Mult noroc!
sora2001 spune:
buna , eu de pe fosta compozitorilor , acum ii spune 1 Mai ...parca .
va fac si eu o vizita neoficiala.
Theiuta spune:
Fetelor, sint Theiuta, ma mai tineti minte?mi-e rusine ca nu am mai scris, dar la mine in casa s-au pus termopane, apoi am fost un we la intilnirea de 10 ani de la terminarea facultatii( a fost super), doar ca baietii(fostii mei colegi), aveau majoritatea 10-20 kile in plus, fetele aratau cam ca acum 10 ani, dar ei...hi, hi, hi!Lasind gluma la o parte, cred ca vem asa o educatie proasta in ceea ce priveste stilul de viata si alimentatia...si cind spun asta nu ma refer la femei in general, care mai si nasc, ci la brabati care cind se insoara, incep sa infulece, nene!
In alta ordine de idei, ma omoara vremea astaaaaa
Pupi, Theiuta
poze cu Nicolas
EmmaT spune:
Fetelor buna seara!!!
Eu cam ...nu prea mai pot...cedez de tot....cu chimia...doamna profesoara nu mai vrea sa ne asculte pe nici unul din toata clasa+clasele vecine....nu ma intrebati ce fac luni ca nu mai am nici o speranta....bine macar ca este 13 si mereu zic ca-mi poarta noroc...
Mishulina sarut mana ca te gandesti mereu la mine ...
Andora multumesc...hai mai ca ma inrosesc toata
Aramona ..am dreptul la vot (de pe 9.02.2005)
Si eu merg la nunta sambata pe 11...aici in cartier
Una din surorile mele este "hair stylist"....ea ma tunde...sper sa-mi faca ceva la par si sambata....
DidiAlex si Sora2001 BINE ATI VENIT!!!imediat modific si listuta
Theiuta bine ai revenit!!!
Pupici
Emma
EmmaT spune:
Fetelor ma plang si la voi ca nu mai pot.... mi s-a umflat lobul urechii... eu nu port cercei(fac infectie si de la aur si de la argint)e umblat...si doare..se simte acolo ceva tare...si imi arde urechia...
Emma
Theiuta spune:
EmmaT, ia de la Plafar unguent cu propolis, Propoderm, ii spune, eu il am in casa pentru orice fel de infectie sau plaga...este miraculos, credema!Incearca cu incredere!
poze cu Nicolas
Mishulina spune:
Emma,trebuie sa faci ceva,nu sta asa...mai ales ca trebuie sa treaca pana in week-end! Da-ti cu crema Theiutei si mai incearca si niste comprese cu alcool (spirt)...
Cu chimia asta ce facem? Vrei sa ne mai vedem odata? Avem cand? Ufff, profa aia merita...
Ina
araya spune:
Fetelor ...ar fi extraordinar daca s-ar deschide sala la 34.......
Va rog din suflet, indata ce aflati unde e mai exact, spuneti-mi si mie, ok?
Multumesc! Uff....ce fericita sunt!!!
andora spune:
Fetele noi BINE ATI VENIT!!!!!!!!
Fetele vechi... vreau sa va vad si mi-e dor de voi, si de Stefanutz si de Vladutz si de cele pe care nu le-am vazut inca... Ema ai grija de urechiusa, si mie mi se inflama mereu si m durea chiar de la aur, si de 1 an nu mai am nimic.. ciudat...
Noi plecam vineri seara din Buc si venim duminica seara asa ca in we nu ne putem vedea... distractie placuta daca va intalniti!!!!! Si poate o vedeti pe Gogo, va fi cu bunici in parc... pupati-o din partea mea.... Ema pupici speciali lui George si miresei, sa faceti multe poze.... cum a fost la petrecerea burlaceasca? hihi.... cred ca si mireasa e tare emotionata.. ma apuca nostalgiile..
Va pup si aveti grija de voi... dau de veste imediat ce mai aflu despre sala.. ma vad azi cu tipa care mi-a spus...
O zi buna!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)