Drumul Taberei (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Ce faceti mai fetelor?
ne mai vedem azi nu-i asa...s-a marit si listuta vine si Tumpi la intalnire
Ramane tot pe insulita da?
Va pupici abia astept sa ne vedem !

Emma

Mergi la inceput

Listuta pentru intalnire DUMINICA 5MAI

1.Andora
2.Mishulina
3.EmmaT
4.Tumpi
5.Oake

Locul intalniri IN PARC -PE INSULA
Ora :18.00

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

quote:
Originally posted by andora

....Sara buna fetelor... bebicilor.. mamicilor.. taticilor...
Noi azi am primit prima palma de la un baiat.... hihihi a fost usoara, nu va speriati.... uite asa stateam noi linistite in carut si bebe Vladut parca a venit, ne-a admirat ghetutele, ratusca de la insigna, carutul si apoi deodata pleosc Gogo peste fata... Mie mi-era mila de saracuta maica-sa care biata de ea nu stia cum sa se scuze.. dar copilu' e copil, ce sa-i faci daca n-ai cum sa-i prevezi miscarile.... Sa mor de ras singura, noroc ca abia a atins-o cred.. dar tare simpatic pustiul... avea 1 an si 2 luni.... Radeam singura la gandul ca poate e vreuna din voi, dar nu cred, ca aveam insigna cu ratusca DC chiar pe carut si se juca pustiulica exact acolo....
In legatura cu intalnirea.... NUMAI 3? Mai vreau sa vad maini sus.. care liciteaza pt 4? Care da un bb mic companie pt Gogo? Haideti.... 3 o data, 3 de 2 ori......

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Ioi... cred ca al meu era . Era cu o tipa mai inalta si mai solida? Ca e bona.. si mi-a povestit zilele trecute ca Bubu a pocnit o fetita. Daca el era uite ii trimite acum un .

Si noi venim azi pe insulita. Nu stiu daca la 6 fix dar pana la 6.30 ajungem sigur!

Mergi la inceput

Oakemai fetelor azi trebuie sa fim cu ochii pe ei
Oake cand ajungi noi suntem acolo...daca nu suntem da un beep (tel meu cu 255)

Pupici la bebici

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Ema mai da-mi odata nr. tau de tel. ca il am doar pe ala cu 225.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Oake pupa-l dulce pe piticutz dar nu cred ca era al tau bataushu' mic, ca era cu o tipa blondutza dar slabutza... sau avem alta scara de valori si la cat sunt eu de barosana mi se pare toate super slabe
Mai ma bucur mult de tot ca veniti diseara, noi n-o sa stam mult din pacate ca i-am promis lui tati ca-l ascult (are examene) in parc, insa dupa sesiune serios ca vin si stam odata cu orele . Abia astept sa-mi vad potentialii ginerici si cuscre si - normal pe viitoarele - candva - mamici
Ramane pe insula.. insla ca insula, de fapt cam ca peninsula, dar unde? pe langa pod? eu ma invart pe acolo, avem o insigna pe bara din fata a carutului si eu sunt grasana care-l impinge, nu ma veti confunda
Pupici si ne vedem!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oake

Ema mai da-mi odata nr. tau de tel. ca il am doar pe ala cu 225.

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza Vlad

Hai ca am luat-o razna ...ala este cu 225...dar numai ca telefonul meu mereu il incurc...cu al varului sau cu celalalt...
Pupici

Emma

Mergi la inceput

quote:
[Ramane pe insula.. insla ca insula, de fapt cam ca peninsula, dar unde? pe langa pod? eu ma invart pe acolo, avem o insigna pe bara din fata a carutului si eu sunt grasana care-l impinge, nu ma veti confunda
Pupici si ne vedem!

Stai mama linistita...eu ma intalnesc cu Tumpi si Mishulina si daca Oake vine mai tarziu nu-i problema ca eu m-am vazut cu ele..si te gasim noi

Emma

Mergi la inceput

quote:

Oake pupa-l dulce pe piticutz dar nu cred ca era al tau bataushu' mic, ca era cu o tipa blondutza dar slabutza... sau avem alta scara de valori si la cat sunt eu de barosana mi se pare toate super slabe

el era?

Emma

Mergi la inceput

Buna seara !!!
Eu va scriu repede repede ...si va mai scriu eu cand pot ...dar vroiam sa va dau link-ul la POZELEde azi...

Pupici dulci!!!

Emma

Mergi la inceput