Afecteaza stresul bb in vreul fel?
Sint cam ingrijorata sint in luna a saptea si am un servici foarte stresant cu 12 ore pe zi.
Afecteaza bb?
Am observat ca-n zilele foarte obositoare seara nu simt bb miscind. Are vreo legatura sau mi se pare mie?
Dana
Se zice ca da... si io am tzinut-o intr-un stres continuu toata sarcina... am lucrat de dimineata pina seara pina-n ultima zi... ma temeam chiar ca o sa am un cupil nervos nevoie mare care o sa urle intr-una... dar n-a fost asa... Ania a fost e si sper sa fie in continuare un copil tare bun... Sarcina usoara in continuare si najtere la fel.
Nici la mine nu prea mai misca...s-a dovedit ca n-aveam lichid aproape deloc, nu vreau sa te sperii....dar cum stai cu ecografiile?
t
Sabina & Sofia Galagia
Pai nu cred ca stressul e de vina. A crescut bb si misca mai putin. Daca-l simti macar o data la 12 ore e OK.
Si eu am lucrat inclusiv saptamana 39 si bb doarme de sparge - dar poate e vorba de alt tip de stress - ca nasa mea a avut un bb super plangacios si toata sarcina fusese stresata - ba ca pierde sarcina, ba ca i se face cerclaj, ba ca nu stiu ce (incercase multa vreme pana sa reuseasca si orice mica problema cu sarcina era pt. ea o nenorocire).
Nastere usoara si bb-i sanatosi!
Monica si Sorana
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Parca mai m-am linistit daca ziceti ca daca-l simt cel putin o data pe zi este suficient.
Ieri am facut si o ecografie saptamana viitoare cind doctorita va primi rezultatul voi stii mai exact.