Ajutor
Raspunsuri - Pagina 2
soarenistor spune:
Buna,
Am primit 500 000 de la CRISTINA si 350 000 de la ANCUTA 06 ,azi prin FREIA.
Va multumesc fffffff mult.
Pt voi
nistor gabi
ancuta06 spune:
Gabi, cei de la mine sunt pt excursia unuia dintre copii.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
Dan.D. spune:
Trimite-mi un P.M. cu un nr de telefon si cu adresa, din cite am inteles vor sa mearga 3 dintre copii in excursie, pentru unul ai primit , pentru ceilalti 2 vreau sa te ajut eu. Este si asa destul de greu, dar sa-i mai vezi si tristi. Neaparat trimite P.M.
Cu drag Dan.D.
soarenistor spune:
Buna.
Azi a fost sotul meu la neuro cu EEG ,diagnosticul este ,,sindrom iritabil cerebral'',trebuie sa urmeze tratament timp de o luna.Pb e ca noi nu am mai platit la Casa de asigurari din martie si ca atare trebuie sa o cumparam .In perioada asta sotul nu are asa de lucru ,s-a simtit rauin ultima perioada si nu a putut lucra si am ramas in urma cu datoriile.I-a dat sa faca analizele la singe dar nu poate sa le faca deocamdata pina nu platim cas-ul.
Copii vineri au serbarea de premiere ,am fost anuntata aseara ca vor lua premiul toti .
numai bine
nistor gabi
motanik spune:
Draga Gabi,
Tu esti o fata tare inimoasa si am vazut ca sari in ajutorul celorlalti imediat, desi la randul tau ai o situatie grea. Imi pare tare rau pt problemele pe care le aveti si sper sa reusiti sa treceti peste ele si sa mergeti mai departe. O sa incerc sa va ajut si eu curand.
Tot respectul meu.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
ara_kis spune:
Draga Gabi,
Va felicit ptr cei 9 copii pe care ii aveti. Putini in ziua de azi au curajul si puterea sa creasca mai mult de 1, 2 copii. Sunteti deosebiti!
As vrea sa te ajut si eu. Te rog trimite-mi un PM cu adresa si numele la care sa-ti trimit banii. Va doresc multa sanatate sa depasiti acest moment greu din viata. Camelia
carmita_baby spune:
Pleaca cineva in tara curand? As dori sa trimit niste bani pentru Gabi. Noi mergem in tara pe la sfarsitul lui iulie, asa ca e cam tarziu.
Helbi tu cand mergi in tara?
Mello motanelul iubit
bosioc spune:
D-na Gabi,
9 copii?! Sa va traiasca! Sa fie sanatosi si sa creasca frumos, iar dv.felicitari pt curajul de a aduce pe lume atcesti copii.
Meritati toatedin lume.
Va rog sa nu va suparati pe mine...ce le dati sa manince la 9 copii? Noi suntem 3 in casa si de multe ori..."posteam"...dar dv.??
Cred ca va este tare greu mai ales ca si sotul este bolnav...tare mi-as dori sa va pot ajuta...stiu ca aveti multe datorii.Offff Doamne este atita durere aici, dar si multa speranta.Dumnezeu o sa va ajute!
Va doresc tuturor multa sanatate si putere,
Silviu si mamica
tedy
helbi spune:
quote:
Originally posted by carmita_baby
Pleaca cineva in tara curand? As dori sa trimit niste bani pentru Gabi. Noi mergem in tara pe la sfarsitul lui iulie, asa ca e cam tarziu.
Helbi tu cand mergi in tara?
Mello motanelul iubit
Cam pe 15-16 iulie plec in tara (sper, inca 100% nu stiu ca mai depinde de anumite chestii impoortante aici). Eu plec azi 2 sapt in concediu, revin pe 2 iulie, asa ca, daca voi pleca in RO si cine mai doreste, eu pot sa ducv banutii. Imi dati PM si va dau adresa!
PS. Gabi, scuze! Sunt super aglomerata si nu am timp nici sa respir, de-aia nu am mai scris!