geamurile mele..nu se mai inchid..si as avea nevoie de un tamplar..care sa ma ajute sa elimin acest fapt care imi creaza o stare de stress.
stiti un tamplar? ...priceput care sa lucreze repete si eficient?
daca da va rog sa imi raspundeti prin PM..sau aici .
multumesc anticipat
Si eu am nevoie. Pt. a-mi face un blat care s inlocuiasca salteaua cu arcuri, adica vreau sa transform un pat cu saltea cu arcuri in unul cu saltea contemporana. Asadar, eu doresc un tamplar cu materialele lui, ca eu nu stiu de unde se ia un blat de lemn cat patul.
Chiar nu stie nimeni un tamplar, o firma care se ocupa si cu "maruntisuri"?
Am cautat pe Internet si am dat numai peste firme care fac mobila la comanda, am vb. cu un tip de la Patronatul mobilei (sau asa ceva) si s-a simtit jignit ca il sun pt. "reparatii", nu stiu unde am sunat? ei se ocupa cu confectionarea mobilei, nu cu... reparatii, adica fleacuri. Ca sa fiu sincera, ceea ce doresc eu nu e reparatie, dar nu e nici mobila. De repararea geamurilor nu am bani acum, dar e o problema stringenta avand in vedere ca iarna vine in fiecare an in tzara asta!
Mai este de actualitate cererea voasta? daca da dati-mi msg cu subiectul tamplar si va raspund: cunosc unul si este f bun.
Cu respect, Nick.