Pe prietena mea o inseala sotul

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Eu i-am spus prietenei. Si de-atunci nu mai vorbim. Ei sunt in continuare impreuna. Cred ca i-e rusine sa vad ca s-a complacut si ca accepta orice, de dragul unui acoperis deasupra capului, a unei sit. financiare lejere, au si un copil...

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Eu am doua prietene foarte bune. De fapt suntem toate trei prietene bune. Si sotii noastri la fel. Sunt convinasa ca asa cum noi trei ne spunem cele mai intime probleme si cele mai importante, tot asa si ei trei vorbesc intre ei.
Categoric , daca as stii ceva despre unul dintre ei i-as spune prietenelor mele. As incerca insa mai intii sa-i deschid ochii , sa tatonez terenul vis-a- vis de chestiunea in cauza cu privire la sotul "inselator".Daca nu ar prinde ideea, i-as spune verde in fatza.
In situatia mea insa cred ca l-as pune mai intii pe sotul meu sa vorbeasca cu celalalt si sa-i atraga eventual atentia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Daca cumva mi s-ar intampla mie-tare umilita m-as simti ca toti sa stie si ca eu sa aflu ultima.Poate ca sotul e f abil si nu banui nimic!Iar prietena mea cea mai buna sa nu imi spuna-inseamna ca nu imi e prietena!Dar trebuie sa existe dovezi intai!Asta e parerea mea!

Mergi la inceput