A folosit cineva Brocriptin?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns benphina spune:

Si pe ine ma intereseaza f mult subiectul.Aici-Danemarca,doctorul nu mi-a recomandat nici un fel de pastile,dar mi-a spus sa folosesc numai comprese cu apa rece.De vreo 2 saptamani aplic numai comprese,dar nici un rezultat,lapte este din abundenta.Pana la urma am sa rog sa mi se trimita din Romania,cel de-al doilea medicament,care este mai scump,dar am inteles ca este mult mai bun decat primul.Daca cineva stie si alte metode pt oprirea lactatiei as dori sa le cunosc-O zi buna la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri si pentu sfaturi. Eram nehotarata. Acum balanta s-a inclinat spre nu brocriptinului, desi l-am cumparat. Am pus aceasta intrebare deoarece citisem prospectul si intr-adevar are o multime de atentionari.
Stiti cumva vreo metoda prin care sa se reduca lapticul si bb sa-si dea seama ca nu prea mai are ce face?
L-as mai lasa sa suga dar el suge mai mult din sanul drept si cel stang e destul de mic. La vara va fi destul de vizibila diferenta.
pentru pitici si pentru mamici.

Ramona si Robert (15.01.2004)
http://community.webshots.com/user/ramonaa200

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice" Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Odata luata hotararea ca nu-i mai dai sa suga, pai nu-i mai dai.Altfel o sa ai "un copil intors de la tita!". Dpdv psihologic il intarcatul este mai traumatizant uneori pt mamica decat pt bebe.
Am vazut in fotografie ca puiul tau are suzeta, se vede ca are ce suge!
Eu i-am spus fetitei mele ca "mamica are buba la san" , ca nu mai am lapte pt ca laptele l-am dat pt bebelusul vazut de ea la TV. Diana mea a fost cam nervoasa dar spunea mereu buba-buba si eu mi-aduceam aminte ca am hotarat sa o intarc (avea 1 an si 9 luni). o noapte a dormit sora mea cu fetita. Ma temeam sa nu uit si s-o alaptez prin somn.
Eu am luat Sintofolin injectii (1 injectie/zi) si am stors laptele care se aduna in san. Am luat aspirina pt febra in prima zi.
In 3 zile am terminat cu alaptatul.
Faza dura este ca m-am stresat vreo 3 luni de frica ca n-o sa pot sa intarc copilul

Simina Andrei si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Ramona, eu am alaptat-o pe MMaria 1 an si 7 luni NUMAI de la sanul drept, de la cel stang nu a curs nici macar o picatura de laptic, niciodata!!!
Atunci diferenta era izbitor de mare, sanul drept era dublu fata de sanul stang...dar acum, dupa ce am intarcat-0, la maxim o luna nu se mai vedea nici un fel de diferenta!!!
Ambii sani sunt egali ca marime si nu-mi fac probleme pentru la vara!

Maria bb & mami Mihaela
ingerasa creata

Mergi la inceput