Bebelusi de iulie-august 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Buna dimineata tuturor!
Ema, bine ai revenit! M-ai intrecut la kg! Eu am acum 44!
Ieri am luat si noi rezultatul coproculturii si e perfect! Nu a mai aparut nimicut!
Azi incerc si eu supa de carne(curcan) cu taitei pt. Codrut, dar nu prea cred ca se va satura cu supa chioara.Cred ca va urma si felul doi-piure de legume.Voi cum procedati?
Kimm, deci nu mai tine figura cu plansul...Drept e ca eu nu am putut face asta-nici nu m-a lasat inima si in plus, Codrut cand se pune pe urlat, se pune nu gluma...Oricum, daca vad ca nu e singurul copil cu probleme de somn noaptea, parca ma mai consolez si eu...

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna ziua!

Ieri am uitat sa multumesc celor care l-au felicitat pe David pt.implinirea lunilor.

Olivia imi pare rau ce Luca a avut din nou nopti proaste si ,parca mi se face groaza cand ma gandesc ca totusi se poate sa se regleze somnul si apoi sa o ia iar razna(somnul).David doarme mai bine acum ,adica se trezeste de 2 sau 3 ori ceea ce e perfect pt.ca eu credeam ca nu o sa mai dorm niciodata macar doua ore legate;eram asa de distrusa ca nu dormea si se trezea si la juma de ora ca acum mi se pare perfect.

Referitor la bb2....eu nu cred ca mai fac(bine,nu se stie niciodata)ca mi se pare asa de greu;la mine si sarcina a fost super naspa de abia asteptam sa se termine;si am tras pana acum cu copchilul meu de nu-mi mai vine sa fac unul...sa nu ma condamne cineva..dar stiti cum este sa nu dormi noaptea noua luni?Si a mai dormit si George cu el dar oricum mi s-a parur de nesuportat.Si inca nu stiu daca o sa fie bine cu somnul,poate asta e doar o perioada buna (asa cum la unii noptile proaste sunt o intamplare)Eee...pana face el vreo cinci ani mai am timp sa-mi revin!!!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

He he ....si David se joaca cu capacele de la borcane si cu sireturile de la pantofiori si cu cutia de la pudra..sufla in ea ca a observat ca se aude altfel..

Si am uitat sa va spun ce era mai important(in afara de faza cu somnul-care ,intr-adevar ma roade cel mai mult)....l-am invatat "sa dea o gurita"...si este asa de scump cum intine el boticul cu gura usor deschisa...mor de placere!Si sa-l mai laud putin...stie mai fetelor care este catelul,care este ratusca....cand i le cer ,imi da ce trebiuie si este si el mandru ca le gaseste printe toate jucariile....

Ma mai invart prin casa i imi mai amin tesc cate ceva...ca nici nu pot sa fac mare lucru,chiar daca doarme acum pt.ca avem toate clantele (broastele)de la usi stricate si fac galagie si mi-e frice sa nu-l trezesc;abia astept sa vina maine tamplarul sa rezolv cu porcariile astea de broaste !

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata, noua ni s-a stricat tastaura din cauza de pumnisori dati in taste de Matei cel calculatorist , asa ca de doua zile va citesc dar nu pot sa scriu.

Vorbiti de bebe2, eu ma gandeam cand avea Grasu' o luna ca-i usor sa cresti copii, dar acum parca nu-mi mai trebuie, nu cred ca as face fata cu 2 Strumfi mici, mai ales ca si eu trebuie sa ma gandesc sa-l proiectez anul viitor sau deloc...deh, varsta...

Iesencele mele dragi , de mult vreau sa ne vedem, dar tot nu reusesc sa depasesc ceva probleme despre care nu-mi vine sa scriu si de aceea, iesirile in lume se reduc la vizite la mama sau plimbari in cartier. Nu va ganditi ca am vreun corn in frunte...sunt doar deprimata...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Problema asta am avut-o cu Ionut si din cite imi amintesc ca mi-a zis doctorita, pina la 3 ani copilul trebuie lasat in pace (sper sa nu ma lase si ultimul neuron!).

quote:
Originally posted by philip

fetele, intrebare...
mie mi se para ca pupi se uita cateodta incrucisat. stiu ca mai toti bebeii fac asta, dar eu cred ca trebuia sa-i treaca pana acum. ati mai observat vreo una asa ceva?
azi ma duc cu el la dr sa vedem ce si cum. oi fi eu nebuna. trebuia sa mergem intr-un sfert de ora, dar pupi nu s-a trezit inca, asa ca ma duc la 5.50. va mai scriu eu dupa

philip&andreea

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Mie mi se intimpla ca de la statu`n casa sa ma deprim rau de tot, putina plimbare si deconectare nu strica....

quote:
Originally posted by roberta04

Buna dimineata, noua ni s-a stricat tastaura din cauza de pumnisori dati in taste de Matei cel calculatorist , asa ca de doua zile va citesc dar nu pot sa scriu.

Vorbiti de bebe2, eu ma gandeam cand avea Grasu' o luna ca-i usor sa cresti copii, dar acum parca nu-mi mai trebuie, nu cred ca as face fata cu 2 Strumfi mici, mai ales ca si eu trebuie sa ma gandesc sa-l proiectez anul viitor sau deloc...deh, varsta...

Iesencele mele dragila raport! , de mult vreau sa ne vedem, dar tot nu reusesc sa depasesc ceva probleme despre care nu-mi vine sa scriu si de aceea, iesirile in lume se reduc la vizite la mama sau plimbari in cartier. Nu va ganditi ca am vreun corn in frunte...sunt doar deprimata...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Ii fac capul calendar lui Ionut cu salutul si iaca ce exemplu ii dau; salut; sunt dupa o noapte de somn cu treziri la fiecare ora, nu stiu ce a avut moata mea, dar stiu ca io-s debusolata rau ... pe la 9 m-a sunat maica-mea pe mobil si dupa ce-am vorbit cu ea, am bagat telefonul in frigider. M-am bipuit o juma` de zi, ca nu stiam de unde se aude si abia cind sa pregatesc masa l-am descoperit, bine ca nu i-am dat drumu` in oala cu bors.
De bebe no3, se aude ceva??? ca mie mi-ajung doooooi... sa avem un we placut cu barbati si copii model!!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna ziua!
sa incep: Carmen ai fost super mortala cu telefonu in frigideeeer!!!!!
si acum ca m-am adunat de pe jos, sa continui: io bb2 din iulie viitor.
olivia, nu ride de mine....am o relatie asa misto cu doctorita mea ca imi era rusine (in vis) sa ii zik ca nu am ascultat-o
io vreau neaparat bb2, ca situ ce bine e cu sora-mea si ma uit ce aiurea ii e barbatului meu singur la parinti (vai ce rea sunt azi....)
eu ma inscriu la capitolul paine cu almette (cu iaurt) ii place lui Patrick de ar minca o cutie intreaga. a, si pizza, bineinteles (adica blat cu ceva sos si eventual, ton)
nu mai stiu ce ziserati,,,,
aaaa Ema, bine ati revenit!!!!! vazut pozele!
va pupez pe toate...si va urez o simbata extra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna mamici si pitici!
Vreu sa imi mai laud si eu puiul un pic incainte de a ma duce la nani ca sunt franta. Oare noi mamele nici in weekend nu putem sa ne luam liber?

S-a deschis si la noi sezonul mersului de-a busilea (inainte, ca la mers in spate avem vechime). Ce fericit ne-a facut.

Si tot azi, a facut "bye-bye" cu manuta la o fetita. Ce mare mi s-a facut odorul, (ca ziceati de bb2) ma uit cu melancolie la bebelusi, sunt mici si stau nemiscati, mai mult dorm.

Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici!

si noi la apel, mai pe seara ca am umblat prin parc!

Carmen, chiar ca ai fost mortala cu telefonul ...sa te uiti pe mail ca ti-am trimis filmuletul!

Ema, ce bine ca mai auzim si de voi ...si mai ales ca auzim vesti bune, am vazut pozele, e un dulce Ricardo!

Eli, pupacim pe Stefan cel mergaret, deci in sfarsit s-a prins cum se inainteaza, sa vezi acum distractie (ti-am trimis si tie filmuletul)!

Simo, ai vazut cat de mortal e bebeul ala? tati cand mi-a trimis filmuletul mi-a zis "sa zici merci ca nu trebuie sa stai asa in timpul mesei"!

pentru ca zilele astea ati tot vorbit de olita, aseara cand am fost la cumparaturi i-am cumparat si noi moatei, azi am asezat-o putin pe tron ...dar nu stie ce trebuie sa faca!
i-am facut si poze, plus poze proaspete de azi din parc cu Marina si Alex!
http://community.webshots.com/photo/343203524/344951286kNnDfZ

cine vine maine in parc?

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput