Putem sa-i ajutam?!

Putem sa-i ajutam?! | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Sper ca autoarea initiala a mesajului n-o sa se supere pe mine, am gasit intamplator mesajul la un alt forum si mi-am permis sa-l mut aici, m-am gandit ca macar in cazul concret de mai jos putem face ceva sa ajutam:

quote:
Initial creeata de acsis

De exemplu, avem acum o mama cu 6 copii, pe care ii creste singura. Tatal copiilor e in inchisoare condamnat la 7 ani pentru furt, cand mama era insarcinata cu ultimul copil in luna a 3-a...Mama cu cei 6 copii locuiesc intr-o garsoniera confort 3. Copii au intre 2 luni si 11 ani. 3 dintre copii merg la scoala si au 1 singur ghiozdan, si se asteapta unul pe celalalt ca sa se foloseasca pe rand de el.

Mama ne-a cerut ajutorul, copilul mic sufera de displaxie luxanta sold bilateral si medicul i-a spus ca trebuie sa poarte cate 2 pampers odata.

Va asteptam si pe voi mamicilor sa veniti alaturi de noi! Cum? Am vazut deja atatea idei aici pe site, initiative, sugestii si creativitate care vin din suflete de mame carora le pasa!

Poate impreuna reusim sa facem lucruri care pot ajuta alte mame sa nu recurga la solutii radicale cum ar fi abandonul copilului, lasarea lui intr-un centru de plasament, incredintarea unui asistent maternal...

Daca vreti sa stiti mai multe lucruri despre noi, suntem aproape: www.acsis.ro , e-mail: acsis@b.astral.ro si telefon: 211 30 94.

Iuliana, membru fondator al ACSIS

Puteti gasi mesajul autoarei integral la linkul de mai jos:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48816

Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)