Aspirante optimiste (133)
Raspunsuri - Pagina 4
tumpi spune:
Ancuta, pui, nu fi trista, las ca poate pauza asta de stimulari mai lasa organismul sa se refac.Si totusi ma revolt, ca uite tot fatele vechi patesc asa ceva, de ce oare numai noi suferim?Uneori am impresia ca viata nu e dreapta, ca Dumnezeu da copii cui nu merita, stiu ca nu e bine sa critic, dar asa e.Sunt atatea femei care ori avorteaza ori ii arunca ,iar noi care ne dorim asa de mult uite cum suntem pedepsite.
Puiutul meu sti ca-s alaturi de tine, sora mea de suferinta.
Pupici si o seara placuta.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
asteryaro spune:
Ancuta, puiul meu drag... sunt fara cuvinte. Pot doar sa-mi imaginez cat de nedreptatita te simti. Totusi, incearca macar, sa te linistesti. TREBUIE sa existe remedii, trebuie sa te vada Dumnezeu de acolo de sus cat suferi.
Ma simt revoltata. Si fara cuvinte. Neputincioasa. Sa fie a naibii de treaba.
Tumpi, mi-ai citit cumva gandurile.
Ma simt oricum, numai optimista nu.
Astery
valentinag spune:
Anca,imi pare tare rau
chiar aseara dupa ce am vb. am vazut un reportaj despre chestia asta si cum femeile se duc prea tirziu la dr.Dar nu te speria,o sa se rezolve,bine k ai luat-o din pripa problema.Chiar,voi cind va duceti la ginecolog va controleaza si sanii?se uita la textura,dupa noduli,alea,alea?
Azi tem 36.8,deci...
Mi,eu sunt recunoscuta pentru venirea ciclului pe la 22,23 de zile,asa cum esti tu cu 40-50![]()
irina-codrina,ce ai mai facut fata frumoasa?ce vesti mai ai?
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Relya spune:
Ancuta, fetita draga, imi pare nespus de rau ! cata nedreptate !!! Sunt alaturi de tine.
Va fi bine pana la urma. TREBUIE SA FIE !
Relya
Sorina7 spune:
Ancutza, imi pare tare rau, iti doresc sanatate multa si putere sa treci peste toate. Precis e de la medicamente, din pacate toate sinteticele astea de tip hormonal provoaca tampenii. Imi dau si eu cu parerea, nu ai vrea sa incerci tratament naturist ? Parca vroiai sa o suni pe dr. homeopat, am auzit de multe rezultate pozitive prin tratament naturist, eu zic sa incerci. Te pup si capul sus, dupa furtuna vine si vremea buna.
Valentina, endocrinologul meu de aici, care este un tip tanar si adept al naturismului si foarte bine cotat profesional, mi-a zis ca un ciclu scurtat indica automat deficit de faza luteala, corp galben insuficient, lipsa progesteron. Pentru asta zicea ca e bun tratamentul cu Utrogestan vaginal din ziua 16-25 (pe care mi-l recomandase ginecologul), regleaza si ciclul si corecteaza faza luteala. Totodata mi-a zis sa iau luni de zile ulei de peste. Eu nu am luat, am trecut pe naturiste, gen vitex agnus castus si de la 23-24 zile CM am ajuns si eu la 26-28 CM.
Bafta tuturor !
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutelor!
Ancuta, fa tratamentul pe care ti l-a doctorul si o sa vezi ca totul este o sa fie bine! Important este ca ai mers din timp la doctor. Si in legatura cu marea, lasa mama, ca si la anu' tot acolo e marea. Mai bine vii la munte, aer curat, nu caldura sufocanta, umbra in padure, atmosfera super.
In legatura cu noi, cele vechi. Aveti dreptate. Si eu ma bucur pentru cele care reusesc, dar mereu ma doare sufletelul si ma intristez la gandul ca eu nu o sa anunt niciodata ca sunt graviduta.
Dar, incerc din rasputeri sa ma tin tare si sa ma obisnuiesc cu gandul ca asta mi-e soarta. Probabil ca Doamne, Doamne m-a pedepsit pentru un singur avort pe care l-am facut cu ani multi in urma, cand eram foarte tanara si fara minte. Ca daca stiam ca aia e singura data cand eu pot face un copil, binenteles ca pastram copilul atunci. Dar, asta este, mergem inainte, sanatosi sa fim ca le ducem pe toate.
Hai ca ma opresc din scris, ca deja ma apuca jalea.
Va pupic dulce si va doresc sanatate.
bobociu spune:
Vroia sa ai scriu aici...asa... ca o incepatoare ce sunt. Dar stau sa a gandesc de doua ori daca sa fac asta pt ca din ce a citit nu stiu daca una ca ine... cu 4 ani de pilule anticonceptionale la activ, fara vreo problea de sanatate, doar doua luni de "incercari"...isi are locul pe aici.
Sincer, nu stiu cu as putea sa va ipartasesc ingrijorarile ele (fie ele cat de banale) cand stiu ca pe unele dintre voi va apuca " toate cele" (cu zicea cineva) cand cititi asa ceva.
Sunt doar niste ganduri...luati-le ca atare.
adalina
tumpi spune:
Georgiana, eu nu tin neaparat sa merg la mare, ca o sa am parte destul la vara, ma primesti pe mine la tine?![]()
O zi buna tuturor si bafta multa

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
GeorgianaI spune:
Tumpilica, bineteles ca te primesc. Chiar imi face mare placere. Numai sa zici cand.
Te pupic.
MirelaV spune:
Vale, de 5 luni CM s-a hotarat el sa se regleze la 36 zile. vin de la T. daca nici luna asta nu e...ne vedem direct ptr laparo. am o zi de kkt.
MirelaV
pupicei pe burticei