Mamici de iulie-august 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza la burtici,

eu am fost devreme sa-mi fac analizele si apoi am bantuit putin prin oras cu treaba, dar pentru ca m-a luat ameteala (nu stiu din ce cauza, pentru ca dupa ce mi-a luat sangele am bagat doua placintutze cu branza in mine) si am vrut sa ajung cat mai repede acasa.

Nicoll_mada, ai o burtica tare dragutza, vad ca ti-a crescut frumusel de cand nu ne-am vazut!!! Cat despre durerile de coaste pot sa spun ca trec prin aceeasi situatie... Ma doare in zona toracica in partea stanga in special, nu stiu de ce... bebelusha mea este cu capusorul in jos, dar intoarsa cu fata spre stanga si toate loviturile sunt numai pe stanga... Tot asa, simt ca nu pot respira bine, am un soi de intepaturi cand respir si numai in zona inimii. Mi-a fost frica sa nu fie altceva, dar cred ca-i din cauza bebelushei careia ii place pe stanga foarte mult. Eu nici nu mai pot dormi pe stanga de vreo o saptamana din cauza acestei dureri, am senzatia ca ma sufoc... Dorm numai pe dreapta si cel mai bine dorm cu fata in sus... mi-am ridicat putin pernele si dorm putin inclinata... sa ma vezi, te umfla rasul!!!

Kulta, eu m-am gandit ca nu are sens sa iau unul nou, cele noi de calitate buna sunt peste 100Euro, asa ca am dat 50 euro la second hand. Nu-l voi folosi mai mult de cca 7-8 luni pana cand va trebui cumparat unul mai mare , iar pe acela il voi cumpara nou, pentru ca va fi pentru o perioada mai lunga de timp.

pescaritza!!! Si mie imi place sa merg la peste, dar numai in gasca, de una singura n-as avea rabdare... si oricum n-am mai mers de foooarte mult timp!! Pai monitor iti gasesti la second hand pe mica publicitate!!

Cristina, bafta multa la licenta!!! iti tinem pumnii!!

Anis, daca-s dureri ca la ciclu, nu sta, ia NoSpa. Pentru contractiile nedureroase nu-i nici o problema, dar pt, cele cu dureri ia NoSpa.

Cocoloasha, ce micutza esti!!! nu degeaba te cheama cocoloasha... Eu am luat vreo 11 kg pana acum... nu conteaza , bebelusha mea sa fie sanatoasa si eu la fel sa pot avea grija de ea!!!

Monica Elena, bafta maine la echo!!! Sa ne spui ce face bocanila!!

Giana, cum a fost la echo??? Te asteptam cu vesti!!!

BB23, iar ai disparut????

Mai nou eu am dureri de cap de vreo 2 zile, stie careva cum pot scapa pe cale cat mai naturala de durerile de cap????
V-am inebunit, asa-i??

Pupici multi,

Irina si bebe 27 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Albinutzza, Kulta , Irina saru mana de urari!
Am nevoie de BAFTA cit caru'.
Am intrat in panica fiindca nu reusesc sa termin de scris lucrarea si sper sa nu ma lase puterile pe ultima suta de metri,mai ales ca in sapt. cu licenta voi avea 38 de saptamini(sau 39 dupa echograf).

PS Irina,incearca un pic de cafea cu citiva stropi de lamiie!

CristinaDumbo Jumbo si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Cristina, multumesc mult pentru sfat, chiar acum merg sa-mi fac o cafea - tocmai renuntasem la cafea pentru ca mi-a revenit tensiunea in parametri normali si am hotarat sa renunt, dar astazi voi face o exceptie... s-ar putea sa fie din cauza lipsei de cofeina, pentru ca mi s-a mai intamplat sa renunt la cafea si sa am dureri puternice de cap...

Fetelor, rectific ceea ce am ridicat in slavi pana acum: lucrurile la second hand de pe forum!!! Doar ce mi-a venit pachetul cu scaunul de masina si... stupoare: nu este ceea ce am comandat adica in loc de Cam Auto Bye Bye mi s-a trimis un Neo Nato de doi lei, cea mai proasta calitate, si in mesajul pe care l-am primit de la tipa care s-a ocupat de tranzactie spunea ca are si pernutza reductor pentru cap nou nascuti care lipseste cu desavarsire!!!!
Voi aveti noroc, cele din Bucuresti pentru ca puteti vedea produsul, dar pentru cele din Provincie: MARE ATENTIE CE CUMPARATI!!!!!

Sunt extrem de dezamagita si promit solemn sa nu mai fac dude de genul asta... m-am calicit de la 2 milioane, asa-mi trebuie!!!! Imi va fi invatatura de minte!!!!

Pupici,

Irina si bebe 27 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata, pe la prinz!
Pana am reusit eu sa citesc... Nici nu mai stiu ce si cui sa raspund.
Eu dureri de la bb nu prea am. Respir uneori mai greu din cauza uterului care e sus, dorm mai mult pe parti, si mi-e greu sa ma ridic din pat sau sa ies din masina, si mi se intareste burta daca ma aplec "pe vine". Cam atat la disconfort.
Despre medicamente, eu am luat acid folic doar pana in sapt. 14, mai apoi nu prea mai are ce sa faca. Din sapt. 24 iau fier. Si no-spa pentru contractii. Calciu nu am voie, pentru ca favorizeaza contractiile. Si eu am contractii si fara calciu. Dar, eu nu prea beau lapte. Mananc zilnic branza si cascaval, dar nu prea imi place laptele. E rau?
Bafta la controale si la eco pentru toate fetele!
Cristina, bafta la licenta! Poti sa mai inveti acum? Ca mie imi e tare greu. Am licenta la anu'. Sper sa il pot plasa pe bb la tara ca sa pot invata bine. Dar stiu eu cum va fi...

Andy si 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Buna burtici!!!!!!!
He he! Nu am disparut....vin si saptamana aceasta la servici chiar daca tanti doctora ne-a dat concediul cu data de astazi...Apoi voi veni in vizita....
Noi suntem bine,nu mai pun la socoteala durerile de mijlos, sau de picioare.. bb mic da din toate cele, testeaza terenul...aici inteapa, aici doare, aici jeneaza..aici...daca dau prea tare..face pisu pe ea..ia sa dau eu numai cat sa o sperii...
Medicamente nu mi-a mai spus sa mai iau dar analizele...de rutina..acestea sunt:hemoleucograma, test vdrl, t-quik+inr, aptt, glicemie, uree, tgp, tgo, ca ionic, urocultura.

Pupici de la Alina si bb Alex din burtica de 31 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, nu stiu cum o sa simt, dar o iubesc pe zuzi asa de mult, ca uneori imi dau lacrimile numai daca ma gindesc la ea sau nu va spun la ecograf cum sunt...ca la filmele indiene...dar dupa nastere cine stie ce nebuneli post-partum m-or lovi, Doamne fereste, dar nu stiu... ai primit pachetul de la Kela?
eu scuanel de masina primesc, chiar am doua oferte (cadou), dar restul trebuie sa cumpar. nu stiu ce carut sa cumpar, habar n-am ce imi trebuie...
M26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mamini, da, am primit pachetul si din fericire pentru mine, mai toate hainutele au culori pentru............baietei.
Si eu mai am de cumparat o gramada de hainute. Scaun de masina si multe alte chestii le am ramase de la Danuta.
As vrea sa-ti trimit un PM cu o intrebare de specialitate, pot?
Pupici,
K26+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Irina, tare rau imi pare pentru ce-ai patit! Nu poti sa il returnezi? Doar nu e ce ai cerut. Si eu care tocmai ma gandeam sa cumpar si eu asa. Ca sunt scumpe scaunele noi, si sunt valabile pana la 13 kg, ceea ce poate insemna 6-7 luni la un copil mai mancacios.

Andy si 29

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Buna ziua la burtici!!!!
Am cam lipsit in week-end dar o sa recuperez!!!! Eu iau Pregvit(complex de minerale si vitamine)dar dupa ce le termin nu mai iau ,ca am impresia ca de la ele m-am ingrasat atat de mult!Mai bine cu legume si fructe,ca slava Domnului au inceput sa iasa destule!!!
Eu am o prob. de ieri:ma doare groaznic in gat si mi-e teama sa nu racesc ca la mine asa incepe.Aseara am mancat 2 lamai,si azi ma trezii cu o durere groaznica.Stiti cumva ce as putea sa iau??
palmyrah2002-bafta multa la licenta!!! Sa nu-l stresezi prea tare pe BB.
Irina cand am vazut aseara ca ai cumparat de la mica publ. am intrat si eu dar le-am zis sa imi trimita poze cu produsul sa vad si eu ce iau...Dar inca nu sunt hotarata..

Pupici pe burtici

Anda si buburuza di burtica 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Irina,multumesc pt aprecierile la adresa burticii,da a crescut.De fapt toate am crescut ,nici nu-mi vine sa cred!
Cocoloasha,itipot spune eu cum e cu botezul in zona Ploiestiului.Dar mai intai da-mi voie sa iti urez sa iti traiasca finutul,sa fie sanatos!
Deci,la noi nasii cumpara hainute in care il imbraca pe BB la biserica,dupa ce este botezat.(de obicei nu iei numai un rand de haine,iei macar 2-3 randuri).De asemenea trebuie sa ai un prosop sau o bucata de finet in care sa il puna preotul pe BB cand il scoate din apa.Sa mai ai si o esarfa din cea cu care se leaga copilul,sa il legi.Prosop si sapun iti trebuie sa ai sa-i dai preotului;de ce...asa e obiceiul!In afara de toate astea se da dar la masa,iar a doua zi se merge sa speli copilul,se numeste sa-l "scalzi"!Cred ca iar iti trebuie sapunel si prosop (chestia asta o facea mama,eu lucram si nu puteam sa merg si a doua zi).
Din cate stiu eu cam asta e cu botezul.A....si era sa uit:cumperi o lumanare de botez,pe care o imbraci cu flori si panglici albastre,pt baietel.Si de asemenea se gasesc parca la biserica niste cruciulite mici,carora le pui fundite albastre si care se prind cateva in capul lumanarii sus,iar restul in pieptul invitatilor.De data asta cred ca am scris tot.Sper sa-ti fie de folos!
pupici dulcici,
nicoll_mada 31s

http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput