Mamici de mai-iunie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

A nascut Androix, mai multe detalii mai tarziu, ca acum era prea obosita

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumim, Tumpi! Asteptam detalii, cite kilograme, centimetri, cum se simt mama si bebe. Sper ca totul e in regula.

Felicitari, [red]Androix[red]!
Bine ai venit pe lume Filip! Sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

ANDREEA, FELICITARI, SA VA TRAIASCA PUIUL, SA FIE SANATOS SI SA AIBE MULT MULT NOROC!!!!! PUPICI MULTI DE LA NOI SI SANATATE MAXIMA!

Raluca, 18 saptamani si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Felicitari Andreea !! Hai ca te-ai miscat repede pentru prima nastere , dimineata postai pe forum si n-au trecut nici 6 ore si-ti ti deja puiutul in brate!! Refacere rapida si te asteptam cat mai curand printre noi!

Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Felicitari Andreea!

Luminita
28 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Fetele, am citit pe alt topic ca a nascut si Mamaruta, o fetita de 3.5kg

Felicitari, Mamaruta!
Ai acum doua floricele sa te umple de bucurie!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Androix, felicitari!!!!!!!!!!!!!!! Sa iti traiasca puiul si sa iti aduca numai fericire!!!

Azi am facut o scurta plimbarica! E soare si frumos (in sfarsit!) si puiul meu a facut nani, dupa care s-a trezit si a inceput sa tipe de foame. Asa ca am intrat urgent in casa . E a doua oara cand il scot afara, prima data am stat doar 10 minute.

Micorint si celelalte mamici, cand le-a cazut buricelul bb-ilor? Lui Stefan inca nu i-a cazut. Ma astept sa se intample maine evenimentul, nu de alta, dar va ziceam ca o "imita" deja pe surioara lui, careia i-a cazut in a 10-a zi.

Pupici!
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Fetlicitari Mamaruta!!! Multa sanatate si noroc bebelushei!

Totul pare s adecurga foarte bine, azi , vineri 13 . Or sa fie copii norocosi!

Va pup!
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Felicitari Androix si Mamaruta! Sa va traiasca bebelusii si sa va aduca numai bucurii!

Cornelia, Mariei i-a cazut buricelul la 7 zile, spre deosebire de Alex care a scapat de el la 10 zile. Nu cred ca e o problema. L-ai dat cu alcool? Din cate mi-a zis dr, cu cat il dam mai mult cu alcool de 70 grade, cu atat se usuca mai repede si cade.

Si eu as vrea s-o scot pe Maria la o plimbarica scurta, in jurul blocului. Poate azi, daca nu ploua ca deja s-a innorat.

Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)

Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint

Poze Maria Cristina: http://community.webshots.com/user/micorint/1

Mergi la inceput

Fetelor, m-am uitat pe listuta si am facut o inspectie Sint foarte multe fete care nu au mai scris de foarte multa vreme, sau chiar deloc, dupa ce s-au anuntat pe lista noastra. Le-am marcat cu niste semne de intrebare (???). Daca din ele mai trec pe aici si mai citesc, le rog sa ne mai dau de stire ce-i cu ele, ce fac bebici, daca sint bine sanatoase, etc.

Mergi la inceput