Mamici de mai-iunie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 3
tumpi spune:
A nascut Androix, mai multe detalii mai tarziu, ca acum era prea obosita
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
gabitzam spune:
Multumim, Tumpi! Asteptam detalii, cite kilograme, centimetri, cum se simt mama si bebe. Sper ca totul e in regula.
Felicitari, [red]Androix[red]! 

Bine ai venit pe lume Filip! Sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor! ![]()
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
RalucaN spune:
ANDREEA, FELICITARI, SA VA TRAIASCA PUIUL, SA FIE SANATOS SI SA AIBE MULT MULT NOROC!!!!! PUPICI MULTI DE LA NOI SI SANATATE MAXIMA!
Raluca,
18 saptamani si
din burtik
Mickyyy spune:
Felicitari Andreea
!! Hai ca te-ai miscat repede pentru prima nastere
, dimineata postai pe forum si n-au trecut nici 6 ore si-ti ti deja puiutul in brate!! Refacere rapida si te asteptam cat mai curand printre noi!
Mickyyy
(36 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
gabitzam spune:
Fetele, am citit pe alt topic ca a nascut si Mamaruta, o fetita de 3.5kg ![]()
Felicitari, Mamaruta! 

Ai acum doua floricele sa te umple de bucurie!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
Cornelia spune:
Androix, felicitari!!!!!!!!!!!!!!! Sa iti traiasca puiul si sa iti aduca numai fericire!!!
Azi am facut o scurta plimbarica! E soare si frumos (in sfarsit!) si puiul meu a facut nani, dupa care s-a trezit si a inceput sa tipe de foame. Asa ca am intrat urgent in casa
. E a doua oara cand il scot afara, prima data am stat doar 10 minute.
Micorint si celelalte mamici, cand le-a cazut buricelul bb-ilor? Lui Stefan inca nu i-a cazut. Ma astept sa se intample maine evenimentul, nu de alta, dar va ziceam ca o "imita" deja pe surioara lui, careia i-a cazut in a 10-a zi.
Pupici!
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
Cornelia spune:
Fetlicitari Mamaruta!!! Multa sanatate si noroc bebelushei!
Totul pare s adecurga foarte bine, azi , vineri 13
. Or sa fie copii norocosi!
Va pup!
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
micorint spune:
Felicitari Androix si Mamaruta! Sa va traiasca bebelusii si sa va aduca numai bucurii!
Cornelia, Mariei i-a cazut buricelul la 7 zile, spre deosebire de Alex care a scapat de el la 10 zile. Nu cred ca e o problema. L-ai dat cu alcool? Din cate mi-a zis dr, cu cat il dam mai mult cu alcool de 70 grade, cu atat se usuca mai repede si cade.
Si eu as vrea s-o scot pe Maria la o plimbarica scurta, in jurul blocului. Poate azi, daca nu ploua ca deja s-a innorat.
Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)
Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint
Poze Maria Cristina: http://community.webshots.com/user/micorint/1
gabitzam spune:
Fetelor, m-am uitat pe listuta si am facut o inspectie
Sint foarte multe fete care nu au mai scris de foarte multa vreme, sau chiar deloc, dupa ce s-au anuntat pe lista noastra. Le-am marcat cu niste semne de intrebare (???). Daca din ele mai trec pe aici si mai citesc, le rog sa ne mai dau de stire ce-i cu ele, ce fac bebici, daca sint bine sanatoase, etc.
DPN 25.05.05

Andrei