Copilasi de iunie-iulie 2003 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

uitasem sa va povestesc una din perlele lui bogdan - stridia familiei!
aseara tudor se tot incaltza cu adidasii lui taica-sau, si apoi pana la urma se impiedica, facea buf! si plangea... eu si tati i-am tot explixat, dar degeaba, pana in final cand s-a incaltzat iar cu respectivii adidasi si era sa cada, iar bogdan a fost pe faza, l-a luat si el la morala, foaaarte rabdator explicandu-i: 'tudor, nu te mai incalta cu adidasii lui tati, cazi si te lovesti la cap si dupa aia trebuie sa ne luam alt baiat!!!'
tudor acuma plimba de zor o pisicutza de jucarie cu roaba, si cand cade pe jos o ia si o pupa! daca se supara ca nu poate merge bine cu roaba, il auzi imediat: 'AF! AF! AF!' (of, of, of... adica)

cornelia - nu cred ca ai motive mari de ingrijorare, parul e normal sa cada la oricine, se regenereaza! daca ti se pare insa prea mult cel care cade, poti incerca s-o tunzi putin...

HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

mai fetelor, tot uit sa va intreb ceva.
noi pe la sfarsitul verii suntem nasi de cununie in bucuresti, la biserica Domnitza Balasa. aveti idee cam ce pretentii au preotii de acolo?! ca am auzit ca e una din cele mai 'piperate' biserci din bucuresti... si vroiam sa stim si noi cam cat sa strangem cureaua! si tot la acest subiect, cam cat este tacamul la un rest. mai 'cu motz' - adica e vorba de Club Nastase sau asa ceva, pe undeva prin Floreasca, pe malul lacului...

cornelia - eu o sa trag un cd cu subiectele, daca vrei iti fac si aduc si tie unul la inceputul lui iulie, cand venim noi la mare! anunta-ma si da-mi adresa, sau nr tau de tel pe privat, sa vedem cum o sa ne intalnim atunci!

HRISTOS A INVIAT!
poze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Am trecut se vede la o noua etapa, cea in care povestim pozne si perlute, si fiecare zi devine din ce in ce mai imprevizibila.

ANDRA - felicitari, spuneai tu ceva, dar nu credeam sa actionezi atit de repede, ziceam ca inca mai "tatonezi" terenul. Asteptam vesti de la noul job si sper sa dai raportul la fel de des pe aici .

DANA - cu bona ne intelegem bine amandoua, mai ales ca a inceput sa ma asculte cind ii spun ca nu e cazul sa cedeze la "santajul" Mariucai, pt ca altfel ni se va urca in cap la toti. Sper sa o tinem tot asa in continuare, ca n-am nici un chef sa o mai schimb.

ROMANA - asta cu agentii imobiliari e treaba generalizata, eu am dat peste unul care mi-a spus ca ap. pe care il voiam (si-l vazusem cu el) s-a vindut, desi apoi am fost acolo cu alta agentie si nu era asa, dovada ca astazi stau chiar acolo (tare mai sint, dar sper ca s-a inteles). Trebuie insistat si intrat in ei cu tupeu, altfel te poarta aiurea pe drumuri. Si inca un sfat, nu accepta sa vedeti decat ceea ce chiar va intereseaza si se incadreaza in conditiile voastre, altfel o sa va plimbe aiurea pe drumuri de o sa va saturati.

ANAMARIA - io' cu nuntile nu prea le am, ca n-am mai fost demult la una...

Si Mariuca are un simt de proprietate tare dezvoltat, eu sint mamitica mea (desi eu repet mami, nu mamitica), avem floricica mea (alea din parc), masina mea (cele ale tovarasilor de joaca), bunica mea (bunica lui Matei, de care ii e tare drag), tati meu (diversi tatici din parc care o mai baga si pe ea in seama cind tati al ei e la serviciu). Si ca sa fie si mai convingatoare, cind are in mina o jucarie (straina) care ii place, daca vede vre-un alt copil ca se apropie de ea, incepe si tipaaaaa, de ala saracu' renunta, de frica la ce poate urma.

Fetele, pe mine ma arde cu sarbatorirea copiilor pe 4 iunie. Ramine asa, ca mai sint doar doua saptamini si noi n-am stabilit nimic? Hai sa le facem si lor o intilneala, ca eu cred ca o sa fie tare distractiv acuma, ca doar sint copii mari! CRISA, stiu eu ca tu studiezi acuma, dar poate ne dai un semn, sa stim ce facem.

Va urez un w-e placut si poate cu nitel soare si va pup.

Madi si Mariuca

PS : LA MULTI ANI! PT ELENA SI PT TOTI CEI CE-SI SARBATORESC MIINE ONOMASTICA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Daca maine-i sarbatoare mare sa o sarbatorim si noi cum se cuvine pe Elena noastra . Sa ne traiesti!!!

Pentru intalnirea de pe 4 iunie (btw- se mai tine?) ma gandeam sa angajam un . Habar n-am cat costa dar ma gandesc ca la atatea persoane (btw - cate?) nu se simte (sau se simte?)

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

uitasem sa spun ca am pus pozele de la pescuit

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

m-am intors!
tot imi amintesc cate ceva de povestit.
azi tocmai am reusit sa termin de facut selectii prin subiectele salvate, pt 'jurnalul de bord' al copiilor.
de ceva vreme ma suspectam ca am inceput sa sufar de anumite boli ale batranetilor, reumatisme sau asa ceva... ca ma tot doare mana dreapta de vreo cateva saptamani,asa... si azi mi-am dat seama ca tot tanara si nelinistita cum sunt ma durea de fapt din motive mult mai 'telectuale', adica am facut, nenica, febra musculara de la mouse!!!
tudor este tare indragostit de matusa-mea viorica, care locuieste alaturi de noi si se duce singur-singurel la ea s-o cheme pe la noi... e baiat mare si independent!!! ea are mare rabdare cu el si ii tot povesteste vrute si nevrute, iar el o considera probabil pritena lui de joaca! intr-o zi se juca sub masa cu jucariile si a chemat-o cu convingere si pe ea alaturi de el... (nota: matusa are 78 de ani si e operata la sold... dar taaare i-ar fi placut sa mai aiba mobilitatea de a putea incapea acolo!)

HRISTOS A INVIAT!
poze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Bibi, dar ce pescar strengar are mami! Dulce foc!
Si pt ca mi-am amintit ca m-ai intrebat despre examene...de luni incep Institutul de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor.Deci tot n-am terminat
Deocamdata lucrez pe penal(cabinet specializat pe penal). Partea buna e ca am instanta, activitate la parchet si politie in fiecare zi, ceea ce imi da o anumita satisfactie in raport cu munca depusa de-a lungul timpului, dar sper sa am puterea sa ma reorientez,la un moment dat, din cauza aspectului financiar.
Toata admiratia pt Andra si Crisa ca au posibilitatea si puterea de a-si schimba job-ul!
Crisa, tinem pumnii sa reusesti la examen!

Anamaria, daca n-ai facut-o inca(n-am mai verificat de cateva zile), cred ca e timpul sa deschizi un nou subiect la "poznasi"! M-a amuzat tare varianta dl. Goe in papuci!

Mihaela, am vazut masina, despre care mi-ai spus intr-un pliant Metro. Pt 1,2 mil arata chiar bine. Ramane s-o vad la fata locului si sa gasesc si altceva pt a putea compara. Merci pt sugestie!

Magda, dr. mi-a zis ca nu si-au putut da seama, caci erau multe resturi alimentare. Tocmai luase micul dejun, la care servise si branza.

Romana, ai grija de burticuta! Eu ma bucur c-am revenit la o situatie normala, caci, mai in gluma, mai in serios, se poate sa ajungi la menopauza, de tanara, in urma unor interventii chirurgicale nereusite. La control merg in fiecare sapt, iar pe dr. il sun pt orice problema. Cat despre bb2, inca nu se pune problema. Nici macar nu am inceput tratamentul pt toxoplasmoza, iar pe langa asta, mai am ceva probleme de rezolvat.
Tu ai mai fost la Institutul de Hematologie, caci stiu ca erai putin ingrijorata, la un moment dat?

Gio, eu ma simt de mult terorizata

Pupici voinici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Martta: Trebuia sa ma duc in luna a 5-a, iar eu de duminica intru in luna a 6-a. Marti dimineata m-am trezit, m-am spalat in graba, am calcat o camasa , m-am imbracat si apoi am stat 30 de min la telefon cautind un taxi. Normal ca nu am gasit ca era deja ora 8,40 asa ca m-am intors in camera si in momentul ala a inceput Alin sa plinga. S-a trezit si uite asa am inceput o noua zi. Apoi nu m-am mai dus saptamina asta. Sa vedem daca reusesc saptamina viitoare. Eu as vrea sa ajung acolo in jur de ora 9 si sa ma intorc acasa pina incepe sotul sa se pregateasca sa mearga la servici.

Madic: Treaba asta cu faptul ca ne plimba agentii am gustat-o inainte sa se nasca Cristi. Dar adevarul e ca nici noi nu eram hotariti, vroiam mai mult si mai bine. Acum e un pic mai complicat. EU nu ma pot duce la vizionari, iar sotul doar seara sau in weekend. SI mai e atit de putin pina in septembrie. Parca vad ca o sa nasc si o sa vin cu bebe3 tot aici si zau ca nu stiu unde-l mai punem. In carut, in landou ca acolo ar fi loc, dar se va chinui.
Poate avem totusi noroc si ne rezolvam ceva.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Buna mamicilor !

Romana multa bafta sa va mutati. Si eu caut o agentie in sectorul 1,
vreau sa inchiriez eu la cineva. Ma gandesc sa gasesc o agentie in apropiere.

Gio sunteti la cresa, vreau si eu detalii please. Cum suporta Taisia.

Dana sper si eu sa intru mai des dar nu stiu cum fac si ratez !

Noi mergem des in Herastrau, la roata cand e frumos afara, mai vine cineva pe acolo, poate ne intalnim ...

Va pup,
Nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Bibi l-am vazut pe David e pescar number one !

nicol

Mergi la inceput