Copilasi de iunie-iulie 2003 (52)

Copilasi de iunie-iulie 2003 (52) | Autor: alexandrueduard

Link direct la acest mesaj

Uite ca am deschis si eu un nou capitol:

02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
13 iunie Denisa si mami Calina73
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
16 iunie Daniel si mami Doinna
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr

02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan (4 mai 2005)
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catan, plus Rayan
06 iulie Denisa si mami Addiana
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
24 iulie Briana Gabriela si mami ana_radu
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
27 iulie Paula si mami Maria_m_m, plus Miruna
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet)
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

Numai bine!

Magda si Alex(1 anisor si 9 luni)

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

eu vin sigur..desi cu mica intarziere.....vreau si eu loc la strapontina, pam.pam.
Plzzz

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

quote:
Originally posted by carmenutza

eu vin sigur..desi cu mica intarziere.....vreau si eu loc la strapontina, pam.pam.
Plzzz

doar ai vazut ca, indiferent de ora la care vii, locul iti este pastrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Originally posted by alexandrueduard

quote:
Originally posted by carmenutza

Plzzz

doar ai vazut ca, indiferent de ora la care vii, locul iti este pastrat

sar'mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Fetelor, distractie placuta!

Marox, m-am gandit si eu si l-am "testat" si cu biberonul. La 65 ml papati, cantarul arata cu 50 g mai mult.

Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

fetelor, a fost fain aseara...
andra a zis ca instituie niste masuri cu buline..negre...
ne-am distrat, a ramas ca ne vedem cu copii pe 4 iunie.
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

fetelor, salutare!
ce mai ziceti, ce mai faceti, ca vad ca despre zbantuiala de aseara cam saracutze povestile... asteptam detalii mai precise, please!!!
in fine, noi am hoinarit prin oras vreo 2 ore azi, am stat fare geaca si fes - pana la un moment dat cand zice tudor: 'mami, soale, 'nta-n ochi!' asea... ce sa fac io, ca sapca n-aveam si sensul de mers ala era, si gata! i-am pus cupilului fesul pe ochi, si el se uita asa, printre gaurele... ah, si sa nu uit, fesul resp este fesul meu de cand eram bebe, mi l-a facut bunica... si am avut asa o nostalgie si un nod in gat ca toata ziua m-am tot gandit la bunicii mei... cumlminand cu masa de pranz a lui tudor, am avut ficatei cu unt si usturoi la capac, asa cum faceau ei. si mirosea la fel, aproape... ca mirosul (si gustul) mancarilor facute de ei a disparut odata cu ei, oricat m-as stradui nu reusesc sa le regasesc decat partial... oricum, lui tudor i-a placut la nebunie meniul, dupa ce a papat castroneleul cu pireu de legume+ ficatei a mai cerut disperat : 'canitza, canitza' cu 'igula de emn!' ca m-a vazut pe mine cum gustam cu lingura de lemn
dar sa revin la o dispozitie mai buna, mai ales ca peste cateva ore plecam la tara, in we prelungit, sper sa fie vremea buna!

am reusit si eu sa salvez discutiile noastre de prin septembrie 2004 incoace, cand mi-am facut si eu re-aparitia printre voi. vroiam sa va intreb, daca are careva primele parti, daca imi aduc eu bine aminte am scris si la primele parti cate ceva, da' nu le mai gasesc... printre ce-am citit, am gasit muuuulte nume care au disparut pe parcurs, eu nici nu mi le amintesc ca de-abia sosisem eu si s-au evaporat... nu-mi amintesc decat de ioana sora care avea problemutze cu ex-ul? in rest, crisa s-a maritat a 2-a oara (si eu abia acuma m-am prins ca EL era/este tot ala...), cornelia era speriata ca-l pierduse pe stefan - bine ca pana la urma instinctul feminin si matern a gresit, asta e exceptia care confirma regula! , romana zicea ca vrea sa stea cel putin inca un an pana se apuca de 'lucrari' la al treilea bb , iar elena avea grave dileme existentiale legate de Alba-ca-Zapada (nu stiu de ce nu a zis nici una nica' de pitici, ca mie astia tare mi-au placut!!!), Cenusareasa, purcelusi si alte povesti pt copii...

si in final, parca deschisesem si eu o parte din discutiile noastre, pe la final de 40 si ceva... da' nu mai e, a deschis-o cineva in locul meu?! ca eu m-am convins ca nu facusem ce si cum trebuia, da' parol ca ma straduiesc sa fiu pe faca data viitoare!!!

hai ca v-am ametit cu rezumate si alte nostalgii, acuma avem copii mari...

si ne vedem luni!

HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

vaz ca v-a speriat Gabi cu bulinele negre... Hai, ma, c-o sa fiu blinda...!!! Aseara dupa un periplu scurt prin Cafeneaua actorilor unde era intuneric si muzica tare, ne-am mutat in Cesky, unde nu s-a dezmintit mincarea, plus atmosfera prielnica birfei linistite. Doar chelnerul facea ochii mari cind povestea Magda cum o musca Alex de fund, iar fetele intrebau nevinovate "pai l-ai muscat si tu?"...; raspunsul inocent desigur "...uneori" probabil ca i-a pus capac si ne-a lasat sa ne savuram apa plata cu lamiie linistite. Asa ca stati linistite, n-ati pierdut nimic!

Am mai pus niste poze mai vechi, ca sa-si mai vada si Bibi copilul in poze... Luca&friends

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Pina la urma care e faza cu bulinele negre? Ce trebuie sa facem ca sa le "meritam"?

Andra, am vazut si eu pozele, tare frumosi sint copilashii !!! Spuneti-mi si mie, unde e Boomland, ca poate o trimit pe mama cu Alex in vara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Anamaria - subiecte vechi am eu, dar am in vedere ceva special cu ele, inca nu am toate amanuntele clare in minte, oricum iti dau veste cind e totul pus la punct. tu ai deshis subiectul 51 parca, dar era in perioada cind a cazut serverul si au disparut subiectele din saptamina respective, tu facusei bine ce facusei, stai linistita.

Marox - pai tu nu esti pericol de bile negre, ca esti din pacate departe, pe astea de-aici care nu vin la intilniri mi-am propus eu sa le "incondeiez" , dar doar asa.. virtual, ca mi-s dragi pin' la urma.
Boomland e linga Palatul copiilor, pe la Tineretului, acum au scos jucariile astea mari gonflabile afara si se joaca copiii acolo, e misto daca e cald de mers, noi am fost intr-o seara dar ne-a cam gonit vintul de acolo rapid. Tu initiaz-o pe mama ta cum sa intre pe forum, si ne vedem noi cu ea si Alex acolo

miine sint la Breaza, Bibi daca esti prin zona da-mi un semn, sau cine mai e prin Valea Prahovei (sau chiar Ploiesti - Madicule!)

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Dar Claudya a fost si ea aseara? Ca sunteti cam laconice cu detaliile .

Anamaria, apropo de ce scriai pe subiectul trecut, o sa fie taaaare greu sa te intorci la serviciu dupa 6 ani de stat acasa . Eu iti tin pumnii, dar nu te invidiez . Bunicii, si mie imi lipsesc, eu ma gadesc mai ales la bunicul care avea grija de curtea de la tara de era mereu plina de flori. De dimineata de la prima ora era pe afara, la rondurile de flori, la copacei... asta e, toti ne ducem...

Mihaela, ce mai face Flaviu cel tacut?

Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan

Mergi la inceput