Plimba ursu'
Azi dimineata, la micul dejun, eu cu tati eram ocupati. Prichindica, tot printre picioarele noastre, cu scancete din ce in ce mai spre urlete...ca de ce n-o baga si pe ea nimeni in seama, sau macar sa-i dam ceva de facut cat mai interesant. La un moment dat ma enervez si-i spun:
-Ia hai, du-te si plimba ursu'!
Ea: - Usu'?
-Da, du-te la tine in camera si plimba ursu'!
Ea face stanga in prejur si dispare din bucatarie pentru 3 minute. Apoi, auzim pasii si se protzapeste in usa bucatariei:
- Usu', nuu usu'!! Tzeoo!!! (Nu e nici un urs in camera mea, dar as putea sa plimb catelul).....
Vilma si Anca (1 an si 9 luni)
Raspunsuri
Floare de Colt spune:

Mi-ai amintit de Teea. Pe la un an si 4-5 luni eram tot in bucatarie cu sotul meu si pregateam ceva de mancare si Teea era tot asa printre picioarele noastre si tot tati a trimis-o sa plimbe ursul.
Teea a plecat si dupa putin timp s-a intors cu ursuletul ei, il tinea de "manuta" si il plimba prin bucatarie
.
Sunt tare haiosi copilasii astia!
Pupicei la frumusei,
Floare de colt
Deschide poarta sufletului si vezi in tot ce te inconjoara splendoarea lui Dumnezeu
alba spune:
Mai, "mami de Ancuta",pai aia mica are dreptate,ce urs sa plimbe domle,daca ursu nu-i ???
Eeeeiiiii,ntz,ntz,ntz,mami reauo... ![]()
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78
monica spune:
Mmmmmmmmmmmmuah, Ancutza!!!!!!!:-))
Shi tu, Vilmo, poate te trag io de urechi nitzel!! Cum sa trimitzi copilu' sa plimbe ursu'???!!!
Pupici,
Monica
mariailin spune:
Si ma uitam si eu pe forum, si beau si eu o cafea, si citesc eu pozna, si iata cum trebuie sa curat acum monitorul si tastatura de cafea........buuuuna de tot.
Maria&Vlad
Reliana spune:
Mai Vilmule, pai scumpetea de Ancutza, cum poti sa-i spui sa plimbe ursul:))))
I-am tradus si la al meu si deja le-a povestit tuturor colegilor de servici, si ce se mai distreaza baietii!!!
Pupicei la Ancutza mica si dulce!!!
Isteatza fata!!!
Cassy&Co.
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
astoian spune:
Draga Vilma, Ancuta ta e o scumpica ! Isteatza fata ! Sunt sigura ca daca s-ar fi putut exprima mai bine te-ar fi trimis pe tine sa plimbi ursu' daca il gaseai cumva.....
adina si andrei

!!!