putinica speranta...
Buna fetele,
Vreau doar sa va impartasesc putin din bucuria mea...poate o sa vi se para o prostie, dar asta simt...
Daca mi-ati mai citit mesajele, ati observat ca sunt aproape disperata sa fac un
...suntem sanatosi, cel putin pana acum nu am descoperit nimic rau, dar totusi :(( nu se prinde...sunt in z17 dupa CM, am profitat din plin de zilele in care ar fi trebuit sa am ovulatia, mai profit si astazi, dupa care stau sa astept si sa sper ca...o sa ma duc si eu la viitoarele mamici..
Motivul pentru care postez mesajul este ca nu stiu, poate ati observat si voi, de cand va doriti: totul in jurul meu se leaga de copii, gravidutze...si pur si simplu intru in lift, iese o gravi, ies din lift, intra o mamica cu un carucior, merg cu masina, traverseaza numai gravi...cred ca m-am prostit, oricum.
O veste frumusica si legata de ceea ce am spus mai sus: am o catelusa westie, Cili, care este superba si pe care am dus-o luna trecuta la imperecheat (pt prima data); astazi a fost mama cu ea la eco :)) (incredibil!!) si se vad deja 4 puiuti; doc a spus ca fata la inc lui iunie :)) ce repede!
Asta imi da un pic de speranta, ca poate, poate, ..., si eu..
Pupicei pe viitori burticei si multa bafta!
Andre
Raspunsuri
maraki spune:
Ingeras26 mai presteaza si in zilele 19,21...ca sa fii mai sigura ca nu ratezi nimic....sa iti traiasca catzelusa sa faca puiuti sanatosi
Am si eu un canish tatic in doua randuri![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
andicu spune:
Buna ingeras, ma bucur pentru catelusa ta ! si eu am o catelusa Golden Retriever care face 3 ani luna viitoare; din pacate, a avut probleme la prima imperechere si a trebuit s-o sterilizam.
Da' pana la aparitia bebelului pe care ni-l dorim la fel de tare, ea e bucuria, sufletelul nostru si fiinta care ma face sa ma simt mamica,macar in termeni limitati !Nu stiu ce m-as face fara ea si pe moment nici nu pot sa concep ca are viata mai scurta decat a noastra!
Acum nu-mi doresc decat sa creasca un bebe alaturi de ea,cam asa mi-as vedea eu familia implinita.
Sa dea Domnu sa faci si tu un bebe cat mai curand si sa fiti cu totii sanatosi (si catelusa !)
Andreea
lulu75 spune:
Sa va ajute Bunul Dumnezeu sa va vedeti visul implinit! Stiu prin ce treceti si de aceea va inteleg perfect.
Va astept la mamici!
Luminita
28 de saptamani cu
Andrei
pisoi3 spune:
Ingeras,
Tin pumnii sa iasa cu ochisori. Roaga-te si spera, stii tu ce spunea Paul Coelho, "daca iti doresti ceva mult, atunci tot universul conspira sa ti se implineasdca dorinta!"! Asa sa fie si cu tine!
Pupici
Anda
toujours optimiste
malina85 spune:
BUNA INGERAS SI EU SPER CA LUNA ACEASTA SA REUSESC SA FAC UN BEBE MA CHINUI DE 2 LUNI EU AM OVULATIE PE 23 ABIA ASTEPT.MA ROG SA FIE TOTUL.MULT NOROC SI TIE:

ma bucur ca am gasit aceasta pagina si sper sa invat multe de aici
ingeras26a spune:
Sar'na frumos pentru toate incurajarile...chiar avem nevoie toate de ele...ma gandesc ce binecuvantare este acest site (sa-i ajute D-zeu pe cei care au avut ideea de a-l crea); invatam unele de la celelalte, ne impartasim experientele...unele fericite, altele mai putin, dar avem cui sa ii povestim si are cine sa asculte!
sa va tin la curent: ieri, z17 mi-am facut un test de ovulatie si erau 2 liniute...am spus, ok si m-am reapucat de treaba;
temp
z14 36.4
z15 36.5
z16 36.6
z17 36.8
z18 (azi) 37.00
Ce parere aveti? o fi de bine?
voi cum stati cu moralul? toata lumea imi zice: nu te mai gandi numai la asta, ca mai repede se intampla daca nu te gandesti, dar cum sa pot? dorinta este prea mare...
bafta multa si voua...las ca reusim noi sa fim
si sa avem 
pupicei pe viitori burticei mari
Luminita, ce norocoasa esti! sa iti traiasca si sa fie sanatosi amandoi!!!
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Sar'na frumos pentru toate incurajarile...chiar avem nevoie toate de ele...ma gandesc ce binecuvantare este acest site (sa-i ajute D-zeu pe cei care au avut ideea de a-l crea); invatam unele de la celelalte, ne impartasim experientele...unele fericite, altele mai putin, dar avem cui sa ii povestim si are cine sa asculte!
sa va tin la curent: ieri, z17 mi-am facut un test de ovulatie si erau 2 liniute...am spus, ok si m-am reapucat de treaba;
temp
z14 36.4
z15 36.5
z16 36.6
z17 36.8
z18 (azi) 37.00
Ce parere aveti? o fi de bine?
voi cum stati cu moralul? toata lumea imi zice: nu te mai gandi numai la asta, ca mai repede se intampla daca nu te gandesti, dar cum sa pot? dorinta este prea mare...
bafta multa si voua...las ca reusim noi sa fimsi sa avem
pupicei pe viitori burticei mari
Luminita, ce norocoasa esti! sa iti traiasca si sa fie sanatosi amandoi!!!
Scumpa mea iti multumesc pt urari. Eu am asteptat un an si jumatate sa se intample minunea. Peste cateva zile te astept cu vesti bune.
Luminita
28 de saptamani cu
Andrei
SilvanaPopovici spune:
Fetelor, nu va mai concentrati si nu va mai framantati atat! Toate ne dorim acelasi lucru dar credeti-ma, nu e cazul sa va agitati dupa 1 sau doua luni! Eu am 6 (sase) ani de cand sper si ma lupt pas cu pas sa rezolv probleme de sanatate. Ma gandesc ca daca as fi fost asa disperata de la inceput, oare unde as fi ajuns!!?
Majoritatea fetelor de pe forum
sunt trecute prin experiente "grele" si indelungate...ceea ce nu dorim si altora
De-aia zic: usor ca vine, nu o sa puteti comanda daca sa fie in luna iunie sau iulie, dar sigur pe undeva pe aproape!
cu sinceritate,
Silvana
pisoi3 spune:
Ingeras, ma alatur si eu celor spuse de Silvana. Am citit acum la subiectul despre animalute ca tu incerci sa ai bebe din decembrie 2004. Crede-ma, nu are rost sa te stresezi mai ales ca incercati doar de 5 luni. Ai rabdare, incearca sa nu te stresezi gandindu-te la ovulatii, sex la comanda si alte alea. Bebe vine cand e timpul lui. Noi incercam de 1 an jumatate si aseara am aflat ca avem bebe. Si noi incepusem sa ne stresam dupa primul an si pe urma ne-am zis ca nu are rost sa mai facem dragoste la comanda, sa incercam sa controlam totul si am lasat natura sa isi urmeze cursul. Nici nu ma asteptam sa raman insarcinata luna asta. Si uite ca s-a intamplat. Copilasii vin cand te astepti mai putin, nu va mai ganditi la asta pentru ca stresul e cel mai mare dusman al fertilitatii (vezi si revista Superbebe de luna asta)!
Eu iti tin pumnii sa va iasa cat mai repede dar incearca sa nu te mai stresezi si sa nu transformi toata asta intr-o obsesie. Crede-ma, ca stiu ce zic! Ai rabdare si incredere in Dumnezeu! Nu fa scenarii cum ca ati avea probleme, pentru ca va influenteaza psihicul!
Noi am facut si o cura de vitamine inainte, banuiesc ca a ajutat. Am luat 3 luni la rand Calciu, Magneziu, Zinc, Seleniu (toate intr-un flacon de la laboratoarele Medica), combinat cu vitamina E (o luna da, o luna nu) si Acid folic eu, Spirulina amandoi (timp de 4 luni) si Ginseng sotul. Nu stiu daca a ajutat, eu banuiesc ca da, mai ales ca se spune ca Seleniul merge foarte bine combinat cu vitamina E.
Eu iau in continuare acid folic iar vitaminele le-am oprit la inceputul lunii.
Bafta multa si tine-ne la curent.
Anda si matzul subacvatic
(nu stiu inca cat are)
toujours optimiste