Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
FELIS spune:
quote:
Originally posted by for2nity
Buna dimineata mamicutelor.Am intrat sa va salut si sa va urez o zi minunata.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
monica-elizabet spune:
buna dimineatza mamici si bbici,
abia acum am reusit sa citesc tot ce ati scris, ramasesem in urma rau de tot
fetelor eu cu ruxi ma chinuiesc rau de tot la pireul de legume, abia, abia il mananca...daca-i zornaie alex sau ii pune telefonul sa cante ar fii in stare sa manance si 200 de grame...dar asa...nu vrea nici o lingurita...e fitzoasa rau de tot. fructele a inceput sa le manance ceva mai binisor...mere ii dau facute de mine si restul ii cumpar borcanase de la hipp si mananca un borcanel la o masa amestecat cu 2-3 cupe de cereale de orez de la milupa(fara lapte)...asta in loc de biscuiti ca nloi suntem cam micutzi si biscutii de la hero sunte de la 6 luni in sus...mai avem si noi o luna si putem papa.
cerealele le mananca fara cantec si fara joc...100 ml apa si restul cereale..nu stiu exact cata cantitate iese dar pe astea la papa in 10 min...chiar cu pofta...
mentionez ca totul papam cu linguritza...nu cu biberonul...din biberon mai papam inca laptic dimineatza si seara 250 ml la o masa.
cred ca o sa incerc sa-i cumpar un borcanas de pireu de legume sa vad daca ii place mai mult ca cel facut de mine
in rest, este vesela, voioasa...uneori se mai crizeaza si ea ca vrea in brate si nu mai vrea de nici un fel sa stea in patutul ei singurica.
cand suntem afara cea mai mare parte din timp doarme...dar o mai apuca si crizele si o mai iau putintel in brate.
ei...ce zici fulgule, ne mai iubeste davidutz acum ca a aflat ca suntem asa rasfatate? sper sa nu fie nevoie sa-i cante cand o sa fie mare ca sa pape supa...pupici lui davidutzsi eu zic ca papa destul de consistent...inca nu e nevoie de mititei hi hi
azi merg si cu mine de stomatolog(ieri am fost cu bunica)...andrea si mie mi s-a rupt o masea in timp ce-l alaptam pe alex...dar mi-a reconstituit-o f bine dr-ul.....de fapt mi se urpsese putin dintr-un coltisor...acum nu mai musc asa de "lau"...sunt mai blanda...azi merg sa-mi refac o plombitza ca mi se pare mie ca arata ciudat...sper sa scap repede.
fulgule, eu am patit-o cu o alunitzacand m-am imbracat am agatat-o putin si s-a uscat si pana sa ajung la dr in 2-3 zile a cazut singura...atunci chiar ca m-am speriat si am fugit la lasser med si acolo dr-ul mi-a zis ca totul este ok, a mai pus el 2-3 puncte de lasser si se pare ca am scapat...asa ca bine faci ca te duci din timp
fetelor referitor schimbarea sau gaurirea tetinelor, si eu la alex tot asa am patit...cand a implinit 6 luni am zis...gata...este momentul sa-i schimb tetinele si am cumparat din aceal de la 6 luni in sus...si nu le-a vruterau prea mari pentru guritza lui...asa ca am fugit repede la magazin si am cumparat tot din alea mici...si le-am largit putin gauricile dar nu cu acul inrosit..ci pur si simplu asa cu un ac mai gros...la mine a mers...lui ruxi nici macar nu incerc sa-i dau din astea mai mari fiindca ea are guritza mica si finutza de fetitza hi hi...si mai ales ca e tare ciudata la cate o schimbare.
felis, vio, florypop...mey dar ce tarziu va culcati voi...glumesc
fetelor care inca vi se trezesc bbelusii noaptea...eu va inteleg perfect...alex la fel a facut pana la un an si jumatate...a baut lapte noaptea...mie acum chiar nu-mi vine sa cred ca ruxi nu se trezeste sa ceara lapte, uneori se mai trezeste asa...putin si-i dau suzeta si se culca la loc...dar asta numai uneori fiindca in majoritatea noptilor doarme de la 22 sau 22 ,30...pana la 6,30 sau 7 cand papa biberonul cu laptic.
eu nu reusesc sa-i dau seara cerealele fiindca asa poate ar dormi mai bine dar e prea obosita si nu le mai papa...i le dau la 18 si seara doar lapte chior...nu-i place in biberon sa vada cereala
va pup si am fugit ca s-a trezit mandurtza si vrea sa stam de vorba
sa aveti o zi minunata.
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
florypop spune:
Pe mine m-a ajuns oboseala rau de tot. Ziua la serviciu trag ca disperata sa imi termin treaba, cand ajung acasa bebe ma ia de proaspata si noaptea ma trezeste de doua trei ori si cam asta e...
Nu stiu cat mai rezist asa dar pentru bebe trebuie sa fac efortul...
Sa aveti o zi buna chiar daca e vineri,13....
Va pup,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos
bits spune:
FULGULE sa-mi fie rusine dar inca nu am ajuns sa pap mititei,sunt atat de ocupata ca abia mai am timp pt mine.promit ca ma duc sa mananc duminica.
noi am cazut din pat tura asta,mi-a stat inima cand l-am auzit cum tipa,noroc ca nu e distanta mare intre pat si podea.in rest ne imbogatim vocabularul zilnic.dupa cazatura a inceput sa spuna buba caci ii repetam eu ca sa-l linistesc(numai asa tacea).am avansat cu mersul in patru labute in sensul ca nu mai merge inapoi ci inainte dar prin salturi.sta in genunchi si pt ca nu stie cum sa-si mute si picioarele si manutele ca sa poata inainta se arunca in fatza,faza e ca acum il pun jos pe o paturica(mi-e frica de cazaturi)si cand se avanta il cam doare capul.
papam acum carnitza de pui si ii voi introduce in curand si galbenusul de ou(asta la sfatul unui pediatru renumit la noi).
octy,KEN(1nov 2004)
monica-elizabet spune:
bistulekenzolinoauzi tu..."buba"
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
andreap spune:
buna dimineat..mai da' mult mai scrieti noaptea!!!!!!Cum puteti?Ca eu pe la 22 pic lata de somn
In primul rand multumesc celor care mi-au urat "la multi ani"ptr.sotul meu(Viovio,Paxela,danamunti su sper s anu uit pe cineva).In seara asta pelcam la Voineasa sa serbam in WE.Deci ne auzim luni.
Azi noapte iar s-a trezit "zgarmici"din 2 in 2 ore,da' cu plansete nu cu maraieli,asa ca trebuia s ao iau in pat,o linisteam la san,pune-o iar in patut..asa am facut ture toata noaptea pana la 4 cand am luat-o langa mine...off.Sa nu mai zic de faptul ca ziua nu mai sta deloc in patut,urla de zici ca-i tai capul.
In continuare vad ca mananca bine fructele si supa(Doamne ajuta!)dar nu vrea cereale,desi am incercat si la bibe.....deci are o problema cu ele
Ionele-Roxana,cum se numeste albumul??????
Bits,iar a facut 'busi'Kenzo????Trebuia s aaiba si o cazatura "made in Romania",nu?
Am pus poze noi in albumul"De paste-02.05.2005"Pupici
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
for2nity spune:
quote:
Originally posted by FELIS
FOR2NITY... o treci tu in listutza?...
S-a facut.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
mate spune:
quote:
Originally posted by FELIS
MATE ... mami nov-dec 04 nu e o persoana anume- suntem TOATE... Avem toate parola si ne logam pe user, intram si modificam singure ce ne convine... Ultima lista insa a modificat-o FOR2NITY si mi-e mila sa intru de ex eu sa stric ceva pe acolo...
FOR2NITY... o treci tu in listutza?...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
Draga mea,stiiiuuuu ca tot voi sinteti,ideea este ca am trimis email lui mami ca nu stiam care dintre voi operase lista la ora aia....V-am zis ca va citesc asa ca sint la curent cu modificarile care au aparut in lista.
Aaa si am uitat ce era mai important: pe bebe il cheama Christian Gabriel
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
paxela spune:
raportam si noi inca un cuvant ia-ma de fapt a fost ca a-ma dar folosit in context, stetea in fund in canapea si se uita la mama si ea avea treaba si nu il baga in seama el tipa ea nimic si eu ii zic spunei mamae ia-ma , da mamic spunei si sa vezi ca vine si te ia spune mamae ia-ma la caer el dupa ce i-am repetat de 4-5 ori face mamo a-ma m-a bufnit plansul
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela
Siminna spune:
Naspa. Maria nu vorbeste, nu se tiraste, nu se gheia o pauzaste, nu se rostogoleste de pe burta pe spate si nici invers. Sta in funduletz, dar aplecata, sprijinita in palme. Acum chiar ca sint ingrijorata. Mai, da'nu-mi raspunde si mie NIMENI? Dati-mi si mie niste masuratori la perimetru cap si torace, ca sa vad daca Maria chiar este anormala...repet: medicul de familie zice ca e suspecta de rahitism pentru ca diferenta dintre perimetru cap si perimetru torace este de 2,5 cm.
Andreap, Mikimi, n-am iesit decit de 2 ori in ultimele zile, si asta seara. Sta cuminte cam 30 minute, dupa care incepe sa miriie si o bag in casa.
fetele, eu sint ingrozitor de deprimata: Maria refuza sa-si faca un program; acum am problema asta cu rahitismul, afara nu vrea sa stea prea mult, eu arat din ce in ce mai urita si mai imbatrinita, stau inchisa in casa toata ziua, singura cu bebita...sotul meu ajunge seara pe la 7.30-8, in zilele lui bune...dorm foarte putin (Maria a-nceput sa se trezeasca noaptea din nu stiu ce motive...); de mincat nu vrea sa manince nici fructe nici supa, iar eu sin nu mai am cit sa razbesc...sa-i dau cit vrea ea...si zilnic ii dau asa: Vigantol, de 3 ori pe zi fier, Zymafluor..puna acum ii dadeam si calciu, de ma pier in sticlute de fiecare data.
Atita vroiam sa va spun. va pup