Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
monica-elizabet spune:
fetele eu acum am vazut ce neclare sunt pozele...sotzul zice ca eu sunt de vina fiindca aparatul era pus pe 0,5 m si eu nu am schimbat distantza...scuzeeee
vio, multumescbiancai cea cumintica..cred ca mai bine iei lectii de la roserb...ea se descurca cel mai bine cu cei mici...apropo...pe unde umblii roxanico?
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
for2nity spune:
oaau, ce activitate pe forum, cat pentru toata saptamana.
monica_elizabet, de mancat a mancat bine zgabearta, 190 ml supa crema de legume (de care mi-s mandra c-am facut-o eu, n-am cumparat-o)si 40 ml laptic (de-al meu) dar...toate de la biberon.Acuma ce sa zic...o bucurie tot am, a mancat supica fara sa trebuiasca s-o amestec cu lapte.Incet incet...se da si fata mea pe brazda.
Nu stiu ce sa zic mai de lingurita, cu orice model am incercat si cu orice cantitate de mancare, de la o lingurita plina la doar un varf de minilingurita si tot se stramba de parca vrea sa vomite.O mai las o vreme asa, apoi mai incercam cu lingurita.
OtiliaV, te-am povestit de rau la sotu', cu cele 3 palmute de si le-a luat bebe...raspuns promt de la sot: pai de e bebe ca alde Mara, nici nu-i de mirare. (Mara e o fetita cu care ne intalnim la dr si care mereu plange ca din gura de sarpe).Apoi mi-am dat seama ce greu e cand esti singur si te lasa nervii...si-mi retrag gandurile.Pupici.
Viovio, lasa mai, sanatosi sa fim...da' de ce esti suparata? sa inteleg ca vrei tot o fetita?
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
monica-elizabet spune:
for2nity eu am o linguritza destul de mare...din aceea in unghi de la chicco, dar siliconul este fff moale si apoape ca suge din ea ca la biberon, dar sunt convinsa ca totul depinde de cat de fitzos este fiecare copil si pe care o prefera.
si eu de obicei ii fac pireul de legume in casa dar astazi i-am dat prima data carnitza si din cate siam eu carnea nu se da asa devreme(ruxi are 5 luni)fix maine si pe borcanel scrie ca se da de la 4 luni de aceea am luat...insa nu era asa gustos ca cel pe care i-l fac eu...chiar si fara carnitza.
vreau sa va intreb si eu ceva...din cate imi aduc eu aminte de la alex parca trebuia fiarta carnea separat si zeama de la carne se arunca si apoi se amestecau legumele si supa de legume cu carne...voi cum procedati?
nu-mi vine sa cred...ruxi are deja o ora si jumatate de cand doarme ea care de obicei se trezea dupa maxim 40 de min in casa...ce-o fi cu ea...s-o fii saturat mai bine daca i-am dat carnitza hi hi
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
for2nity spune:
asa avem si noi monica, o lingurita normala din silicon si alta in unghi, ambele de la chicco, apoi am luat una mai micuta de la canpol, acum una si mai mica de la farlin, zici ca-i pentru papusi.Nu ne-a mai ramas decat sa ne inarmam cu rabdare.
Capsunii de la ce varsta se pot da la bebe?
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
paxela spune:
quote:
Originally posted by Otiliavquote:
Originally posted by try
si-asa sotul meu e cam cu capsa pusa in ultimul timp... cred ca de la restrictionare de pitpalac.[/br]
Hm, eu nu scap decat daca-i in delegatii ! Da nu-mi pare rau (cred ca asta-i avantajul cezarienei). Cand i-am aratat externarea pe care scria 40 de zile, s-a prapadit de ras. Doar trebuia sa sarbatorim si noi de revelion. Asa ca doar 12 zile a postit!
Otilia si Ana Maria
hmm si eu la fel dar (dez)avantajul meu e ca al meu sot nu pleaca in delegatii
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Viovio
Am vrut doar sa va spun ca ma bucur ca s-a dus si FELIS,singurica la culcare,fara sa mai fie nevoie sa o imping de la spate.
Felis,sper sa fii cumintica si sa nu te apuce bintuitul pe la miezul noptii.
Somn usor,tuturor!
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
asta pt ca m-a luat PAXELA la munte!....
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
paxela spune:
aaa am uitat ne-am intors de la munte vreau inapoiiiiiii
paxela spune:
am pus poze in albumul 'la munte'
roserb spune:
Iaca si eu la sfarsit de weekend!Am avut musafiri, am tot fost plecati, etc.
Acum , ca i-am culcat pe toti, m-am uitat la poze.
Otilia , ce papusica draguta si dolofana ai!
Monica, ai doi copii minunati. Ce dragastos si grijuliu e Alex cu surioara lui. Si seamana intre ei, au acelasi nas, sunt simpatici foc amandoi. Iar pozele cu Ruxi pe fotolui sunt absolut bestiale, ce pozitie poate sa aiba in prima, am murit de ras!
Paxela, Felis, sa va fie de bine iesirea la munte, ce bine ca ati reusit sa mai schimbati decorul. Eu una m-am prostit de tot de cand n-am mai iesit din Bucurestiul asta...Imi place ca in sfarsit il vad pe Silviu zambitor, el care era asa om serios in poze!
Acum merg sa ma culc si eu,va doresc noapte buna tuturor.
O mentiune speciala pentru Vio: distractie placuta si asteptam rezumatul maine.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
Viovio spune:
Fetelor,alarma falsa!
Am avut privind la meciul dinamo - rapid si acum fiecare isi imparte seara cu altcineva....Adica el cu patul si eu cu DC.
Nici vorba de ...Asa ca nici un fratior / surioara pentru Bianca,in seara asta.Poate miine dimineata,daca nu se trezeste Bianca inaintea noastra.
Paxela,Felis,ce bine de voi!Eu cred ca nici in vis nu vad muntele sau marea anul asta.
Felis,si eu care credeam ca ai fost si tu fetita cuminte odata.
Avind in vedere ca voi toate sunteti fetite cuminti,si deja dormiti ,ma duc si eu la culcare.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.