La France (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Otilia, uite ce-am gasit eu:
http://www.bonnesminutes.com/tarifs.php
http://www.coucoutel.com/
de incercat, n-am incercat inca, la mine mailu' e de baza, ca macar asa n-o mai aud pe mama jelindu-se ca i-a plecat odoru' in lumea larga
Na, acu' ma remusc, nu voiam sa va-ntristez...
Un week-end odihnitor va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Merci mult, Maria!
Pe coucoutel costa 12cts., dar pe bonnesminutes este anuntat tarif local cu RO fix, ar fi grozav daca ar si merge!!! Deocamdata am incercat si suna ocupat, incerc mai tirziu! Cum de l-ai gasit, ar fi genial daca ar functiona!!!

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

eu le-am incercat pe toate (inafara de cartela aia) si pina la urma tot pe telarabais am ajuns, pt ca sint singurii care au o conectie buna si audibila...

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chatonel

eu le-am incercat pe toate (inafara de cartela aia) si pina la urma tot pe telarabais am ajuns, pt ca sint singurii care au o conectie buna si audibila...
Acum citeva zile telerabais erau la 9cts. si cind am sunat cu ei se intrerupea dupa 30 de secunde! Am sunat de citeva ori si pe urma m-am lasat pagubasa, ca se intrerupea. Iar acum au ajuns la 12cts.
La boonnesminutes suna intr-una ocupat.

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna seara, fetelor.

Nadine si eu am avut aceeasi problema de glicemie marita la ultimele 2 sarcini, mai grava chiar la ultima si trebuia sa supraveghez ceea ce maninc, desi nu ma ingrasasem. Se mai intimpla si asta e pentru ca pancreasul nu produce destula insulina pentru di (doua in cazul de fata). Cred ca vei reface in curind analizele si sa le faci putin mai complete (eu am facut glicemia pe nemincate si dupa absorbtia unei doze de zahar). Glicemia va trebui supravegheata foarte atent sa nu depaseasca valorile. Stai linistita pina luni !

marturiesc cu rusine ca sun pe telefonul normal, dar factura e pe masura. Am sa-mi fac timp sa cumpar cartela, sa vad daca are vre-un efect.

Azi i-am dus pe baieti la aniversari (fiecare la a lui) si s-au intors veseli si obositi. Am profitat si am facut cumparaturi de vara pentru Marghiolitza.

Mihaela, imi poti spune la ureche ce fel de planta minune ai ?

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaN spune:

Otilia, eu azi am vorbit cu tarif local in Rom (http://www.appeldiscount.fr/ cu nr 0811 65 11 11), da' se aude cam cu ecou si prima oara cind am sunat conexiunea era proasta asa ca am inchis si am mai format odata numarul.
Cum se tot schimba tarifele si la coucoutel si telerabais, eu dau de obicei o cautare pe google gen 'téléphoner moins cher à l'étranger' si am o lista cu o gramada de situri. Dupa aia, le iau la rind si vad cit si ce ma costa si-l aleg pe care-mi convine..

Duminica placuta la toata lumea!

Mergi la inceput

Diana, bine ai venit la noi!
Super, am vorbit acum cu mama in tarif local, se auzea nitel cam aiurea (cam infundat) dar a mers!!!
Celalalt n° in tarif local dat de Maria e mereu ocupat.

Merci!!!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Bonjour la France!
Bine ai venit, Diana si multumim ca ne-ai dat pontul cu telefonul!
Fetelor, stiti ca in perioada asta e mare festival mare aici la noi. Nu pot sa va descriu nebunia! Dupa ce n-am facut plinul de carti la Fnac, am iesit pe Croisette (artera celebra din Cannes, bulevardul de pe malul marii, pana la Palatul festivalurilor).
Placerea noastra este sa iesim intr-o seara si sa cascam gura la lume. Ieri seara ne-am protapit in fata platoului de filmare al lui Canal + fiindca Anca voia sa-i vada pe viu pe unii din invitati, si a reusit! Ce incantata era, de parca era ea pe platou!
In afara de asta, lume luminata si mai putin luminata. Pestrita, e putin spus. Eu sunt genul de persoana careia ii place sa observe oamenii. Daca ma pierdeti intr-o gara, de exemplu, nu m-as plictisi si de-ar fi sa stau toata ziua! Ei bine, in perioada festivalului, am parte de "crema". Atunci imi dau seama cel mai bine cat de mare-i gradina Domnului si cat de multi incearca sa sara gardul! Ai impresia ca orice e permis, orice haina, orice coafura, orice ai face si oricum te-ai comporta, nimic nu socheaza! Dar cel mai mult ma distreaza cateva categorii de persoane:
Cei care inchiriaza smochinguri pentru o seara, nu pentru ca ar fi invitati la vreo serata privata ci doar pentru a defila in ele pe strada. Am vazut ieri o multime de buticuri care afisau "smoching de inchiriat" si la toate stateau baietii la coada.
Apoi, cei care isi tin "badgurile" agatate de gat si cand se duc sa manance un sandwich!
I-am vazut pe unii chiar la noi in cartier, coborau pe jos (ca noi) bulevardul pana in centrul orasului, acu' zau, eu inteleg ca au de-a face cu "lumea buna" (uneori nici macar), dar chiar trebuie sa te afisezi asa ?!? In fine, rezultatul dorit e obtinut: se fac remarcati cu usurinta!

Apoi, cei care-si scot hainele bune de la naftalina si se plimba agale, nu sa vada, ci sa fie vazuti! Sunt multi (printre care si noi, evident) care se intreba daca nu cumva or fi nu staruri, dar pe undeva pe acolo, poate ii cunosti de undeva! Atunci ii privesti mai cu atenti, deci punct marcat pentru ei!

Masinile. Cum una din arterele Croasetei a devenit zona pentru pietoni, pe cealalta artera e o bulibaseala de nedescris: masini de politie, autobuze, masini oficiale, cele negre cu geamuri fumurii, in care nu stii niciodata cine se afla, si, bineinteles, cei care-si scot si ei masinile "sa fie vazute". Din cele mai sofisticate, mai noi, mai scumpe. Pana si Anca a remarcat o Ferrari, aceeasi, care a facut dus-intors de milioane de ori, ca deh, se circula in viteza intai, si are lumea timp sa se uite la tine!

Si nu numai! Oameni care "l'air de rien" se duc cu pas hotarat spre intrarea unui hotel, ca si cum ar fi unul de-al casei, stiind bine ca vor fi intorsi inapoi de politisti. Dar ce conteaza! Pana ii intorc inapoi, lumea i-a vazut (cine-o fi? cine-o fi?), apoi se muta sa faca acelasi lucru la hotelul de alaturi.

Asa ca, din punctul meu de vedere, stiu ce e mai interesant decat sa fii vazut: sa observi! M-as aseza pe o banca si nu m-as mai satura privind la lume!

In concluzie, o seara foarte frumoasa. Anca si-a luat portia de staruri, ba chiar l-am zarit si noi, o fractiune de secunda, pe Jean Réno, dupa care am inceput sa inventam scenarii despre cum am putea sa-i facem pe ceilalti sa creada ca. Te afli intr-o perioada in care te duci la un colt de strada, te uiti in sus spre un balcon de hotel si stigi "Oh! mon Dieu, c'est Daniel Auteuil!!!!" si poti sa fii sigur ca nici n-ai terminat de spus, ca vei gasi cateva zeci de persoane care sa priveasca in aceeasi directie cu tine, mult timp dupa ce tu ai plecat! O nebunie!

Dar - acum, serios vorbind - am avut parte de un spectacol unic aseara!
La Patrouille de France! Au facut doua ture, in formatie perfecta, chiar deasupra capetelor noastre! Nu mai vorbesc despre ei, n-am cuvinte! Sunt impresionanti baietii, stiati ca e cea mai buna patrula din lume? Eu nu!

Gata, va cedez locul!
In doua ore plecam la Toulon (ocazie cu care ii fac coucou Mariei): Anca are o competitie de gimnastica dupa amiaza. "Au plaisir" sa va citesc diseara.

O duminica placuta.
Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Nadia se intimpla foarte des la mamicile insarcinate sa faca diabet chiar pe perioada sarcinii!
Nu este nici un pericol atita timp cit faci toate analizele care ti se cer si controlezi acest diabet!
Dispare de la sine dupa nastere!
I-ti spun sigur caci am avut si eu si invatam si acum la scoala in "alimentatie teoretica" despre bolile foarte curente si in general ale femii insarcinate !
Mik!!! ar trebui sa te gindesti serios sa-ti iei cartela caci te asigur ca factura de telefon va diminuer considerabil!
Din toate emtodele folosite de mine pina acum ,sunat dupa ora 19 sunat duminica si simbata ,aonament la TELE2, sunat cu telerabisu ,coucoutel ,etc Crtela de francetelecom este cea mai economica ,si mie mi s-a terminat insa si ieri am fost s afacem loto si am uitat sa luam alta asa ca iar o sa sun cu tariful normal astazi (eu sun numa simbata si duminica i-am obisnuit asa) noroc ca e duminica si e un pic reduit tariful!
In fine site-ul ala cu "minut pascher" s-au cum s-o mai chema l-am gasit si eu caci vorbesc pe "franta-rominia" despre el dar la mine nu merge decit prima pagina ,nu pot s aschimb pagina la litera "R"!!

mihiasiro sper pentru tine la programul incarcat pe care-l ai ca nu aveti copii (s-au ca sint mari ,mari deja) si ca firma te plateste destul de bine caci mie,ceia c efaci tu mi se pare un travail de genul celor din seriile americane!!!!!!!!

Aura&Luca,3 ani!!!!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Mihia zi-mi si mie despre ce planta vorbesti...
Mik, eu de cind am descoperit cartelele (de multisor ;)) factura telefonica mi-a scazut pina la... 0, adica acum nu mai platesc decit abonamentul si citeva convorbiri locale (rare si astea, si care acum trec prin cegetel). In Grecia (cu vara-mea) vorbesc cu 1 cts./minut, a fost o perioada 1cts/minut si cu RO, asta cu telesoldes. Acum 12cts mi se pare sinucidere curata, m-am obisnuit sa stau cu orele la telefon cu mama... Diferenta e enorma!!! Nu-i totuna sa stai o ora jumate sa vorbesti si sa platesti 1€ sau sa vorbesti doar 10 minute cu aceeasi bani.

Mergi la inceput