Bebelusi de sept - oct 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
Andreea_si_Doru spune:
Da fetelor... multumesc. Asta avea, aici se zice gastroenteritis, probabil e acelasi lucru cu enterocolita. Acum iar va rog ceva... ei mi-au dat o solutie ca sa nu se deshidrateze, si au zis ca trece de la sine in 4 zile, cam. Dar eu o vad palida... Ce stiti despre enterocolita? E grav? cum se trateaza? numai prin antibiotice? Of... asta imi lipsea acum :(((
Si eu am visat ca a mea avea 5 dinti...
Va multumesc inca o data si daca mai stiti ceva... spuneti-mi.
Sanatate!
Andreea,Doru si Nathalie 29 septembrie 2004
ana_a spune:
Salut
Eu azi am iesit cu Stefan in salopeta cu maneca scurta si pantalon scurt!A fost foarte cald, desi a batut un vantuletz.El sa lafait frumos in carucior, si-a dat jos papuci de panza si a ramas in sosete pe care binenteles ca le-a luat la rontzait...pacat ca nu am avut aparatul sa fac poze....data viitoare!
Dar....desi Stefan era asa de dezbracat....nu am mai vazut nici un copilas asa!Ba mai mult decat atat...am vazut inca copilasi cu sepcutze de iarna si geci groaze....Nu stiu...oi fi eu tembela la cap???si dezbrac copilul?oricum...mie mi-a fost fff cald, am stat la pantalon scurt! Azi dimineatza a avut pe el jeans si un body peste care i-am dat o vestutza care pe la 12 am dat-o jos.Dimineatza spun eu la ora 11....
Si acum sa va spun obsesia mea de cateva zile....ma tot uit la funduletzul lui Stefan si vad ca cutele alea nu-s la fel!!!!
marti mergemla controlul de 9 luni si abia astept sa vad ce zice doctora... sper ca sunt doar eu paranoia!!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
ana_a spune:
Andreea multa sanatate Nathaliei!!!
Mihaela, am vazut pozicile voastre, mare si scumpica sa facut Alexia!
si pozicile aissei le-am vazut! si pentru frumoasa Alexandra!
aissa, alea sunt botinele de la farlin?pe care le avea Alexandra in picioruse?
Mihaela, papucii care ii avea Alexia au talpa moale?Eu caut de mult ceva papuci cu talpa moale, da sa nu fie exagerat de scumpi...si nu am gasit...
Desi al meu copil...nu vrea sa faca pasi...tzopaie ca o caprita!Si ai vostri au facut asa la inceput?Acuma tot cu gandul la cutele de la picioruse sunt...pana marti ce merem la doctor...
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
aissa spune:
Mihaela, ai dreptate, cu botinele de carpa (astea de le-am luat eu sunt mai subtiri decat o pereche de sosete) sunt ca si desculte. Alea de la Farlin le vad luni. Si pantofi v-am zis ca nici eu n-am gasit. Eu pana acum ii puneam niste ghete/adidasi de la Chicco, care si astea ii sunt mari, dar au siret si ii stau bine (nu le-a pierdut decat de vreo 2 ori....). Dar astea ii vor fi bune la mers (sunt de piele, au talonete, sunt cu glezna...) si am zis sa o mai las si pe ea sa respire putin pana atunci, dar nici in sosete nu-mi vine sa o las.
Andreea, sanatate la pitica. E palida de la varsaturi si diaree, probabil ce ti-a dat este pentru rehidratare, ceva saruri minerale. In 2 zile e pe picioare, stai linistita. Nici tu, om mare, nu esti rosu la fata dupa 2 zile de vomat si diaree...
Ana, acum cred ca nu vezi un copil la fel. Eu o scot inca in body+tricou++geaca subtire. Geaca o mai dau jos....dar nu prea des, pentru ca nu o vad sa-i fie cald. Dar am vazut si eu mame care pe langa haine (pe care nu le vad) au puse inca paturi. Chiar ieri am vazut-o pe una care avea o patura ca blana artificiala, groasa rau, nu un pledut. Eu cred ca nu-s zdravene, nici nou nascut sa fi fost si nu era cazul de asa blanoasa pe bietul copil....
Eu stiu asa: daca merge, se misca, il imbraci ca pe tine. Daca sta in carut il imbraci mai gros, adica inca o haina.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
ana_a spune:
fetelor, a folosit careva sticlute anticolici de la BFree?Vreau sa fac comanda la buburuza, sora mea naste peste vreo 2 luni si ma tot nebunit de cap sa-i dau din sticlutele mele ca am prea multe(zice ea) si as vrea sa-i cumpar noi, nu sa-i dau deale mele...As cumpara 2 dinastea anticolici dar oare merita?sau sa iau de la Avent care le folosesc eu si stiu ca sunt bune?
flori din gradina mea
Andreea_si_Doru spune:
:) Da Aissa... saruri minerale i-a dat :) Cum le stii tu pe toate Multumesc din suflet. (ana_a) Sanatate!!!
Andreea,Doru si Nathalie
georgiana.david spune:
Si eu marul il dau crud dar fara coaja cu biscuite si sau cu banana.
Tare fain a fost azi afara, am stat afara toata ziua si puiticu' s-a mai bronzat un pic.
Pufy nu ai dat mult pe crema, toate cremele pentru protectie solara sunt scumpe si cu cat creste factorul de protectie, creste si pretul.
Zymaflour si eu le dau la copii de la 2 saptaman iar Ioana care mai are un pic si face 7 ani are niste dinti super
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
andora spune:
Sara buna!
Andreea, SANATATE din suflet micutei, cred ca e tare urat s-o vezi asa, din pacate chiar nu stiu sa-ti raspuns.. pupici
Ellen FELICITARI PT DINTZOC!!!! Acum sunteti si voi , bravo!Si sa faceti poze sa vedem rochita alba!!!
Ana_a, mai lasa cutele lui Stefan in pace ca asta faceam si eu pe la 4 luni... dar picioarele nu sunt simetrice la nimeni.. eu am piciorul drept nitel mai gros ca stangul, idem cu sanul drept... nu se observa normal insa stiu eu...
Aissa acum ma uit la pozici si sunt frumoase rau...mai da' ce disractie pe voi, va invidiez, eu azi acasa +la piata ca veni finutul..o sa pun poze cu cele doua maimute si eu...
Mai pai tre' sa iau Zymafluor.. mie nu mi-a zis nimeni si nu stiam ....
Va pupacesc, noapte buna....
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
roandre spune:
Am reusit si eu sa pun pozele noi cu Alexia de astazi...sa vedeti ce domnisoara mare am!
Aissa, am reusit sa vad si pozicile voastre.....hehehe, dar numai Alexandra ta a fost singura fetita? Sa inteleg ca e batalie mare pe ea, nu?
Ana, pantofiorii aceia au talpa de cauciuc flexibil dar nu sunt inalti ca sa-i sustina glezna...dar Alexia e topita dupa ei caci au chitaitori si adora sa mearga si sa chitaie aia. Au fost foarte ieftini...85000 lei luati din piata.
La capitolul imbracat...eu am iesit afara cu Alexia exact cum este in ultimele poze cam pe la ora 17-19 cand era putin mai racoare. Nici eu n-o infofolesc pe pitica si mor de ciuda cand vad mamici cu paturici peste bebelusi pe vremea asta sau cu cate 2 caciuli...pe cuvant ca am vazut!
Aaaa, astazi in parc am vazut un cuplu cu un carucior triplu...aveau tripleti cam de 2-3 luni...Erau toti niste frumusei...2 baieti si o fetita!
Andreea_si_Doru, sanatate multa iubitei mici si o sa-si revina cat de curand!
Am uitat sa anunt marea veste...mai avem si noi inca un dinte...asa ca am ajuns la 7 dinti!!! Roade tot ce prinde...eu nu stiam ca mai are un dinte daca de vreo 2-3 zile nu incepea sa nu mai pape. Azi vazand ca tot nu papa mai deloc si nici biberonul nu-l mai vrea m-am uitat in gurita ei...si ce sa vezi...inca un dinte! Deci va mai dura vreo 2 zile pana ne revine pofta de mancare. Deja am invatat lectia!
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 8 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
roandre spune:
quote:
Originally posted by ana_a
Andreea multa sanatate Nathaliei!!!
Desi al meu copil...nu vrea sa faca pasi...tzopaie ca o caprita!Si ai vostri au facut asa la inceput?Acuma tot cu gandul la cutele de la picioruse sunt...pana marti ce merem la doctor...
Asa a inceput si Alexia pe la vreo 5-6 luni...sarea ca o broscuta! De pe la 6 luni jumate a inceput sa faca pasi...la inceput 2-3, apoi a crescut numarul iar acum alearga daca o tin de manute...adica face pasi multi si desi si topaie ca si cand ar vrea sa alerge. Mai nou, de vreo saptamana a inceput sa mearga tinuta dar isi tine singura echilibru caci inainte se dadea pe fata, spate dar acum vrea s-o tin ca sa se simta in siguranta. Daca ii dau drumul la o manuta imediat incepe sa ma caute cu mana ca s-o tin.
Nu mai are mult nici Stefan pana invata sa faca pasi.
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 8 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.