Voi ce ziceti? mocheta sau parchet?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri...dar...dupa multe discutii avute cu sotul meu, nu l-am putut convinge sa punem parchet...Nu vrea si pace!El de fapt ar vrea sa darame casa si sa facem alta noua dar deocamdata nu avem posibilitatea...si el o tine pe a lui...ca nu vrea sa investeasca in casa asta si pace!Si decat sa puna un parchet ieftin, care zice el, dupa cateva spalari se unfla, sau dinpotriva, el zice ca e umed aici si se unfla oricum...vrea sa punem mocheta.
Un fel de folie pe sub ea, si peste folie un strat de izolant asemanator cu cel care se pune sub parchet...si cand se umple tare de tot cu praf...nici nu imi vine sa ma gandesc cum am sa o curatz...dar asta va fi probabil subiectul altui topic...

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

cu podelele...e nasol ca intr-o camera nu avem nici o sansa sa punem...sa turnat beton prea sus...si nici parchet nu cred ca ar incapea sa putemn deschide si usa iar in cealalta camera unde urmeaza sa turnam noi beton...am mai intrebat pe aici dar nu am gasit lemn uscat...si nu cred ca ma risc sa pun un lemn care nu e uscat, si nu pot sa astept pana se usca lemnul....

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput