Bebei grasuni

Bebei grasuni | Autor: toronteza

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,

Continui subiectul bebelusilor mari si va anunt ca am fost la medic si Andy meu are dimensiuni de 41 cm( atata e burtica)la 38 de saptamani. E un urias si aparent vrea sa fie neaparat in Zodia Gemenilor ca si mamica lui.

Intrebam doctorul daca nu va fi prea mare sa nasc vaginal si mi-a spus ca aici nu fac labour induction numai daca esti cu o saptamana peste data, sau daca ai probleme cu tensiunea. Zice ca bazinul meu e ok dupa masuratori si nu vom face cezariana numai daca nu coboara Andy indeajuns dar asta nu vom putea vedea numai cand incep sa am contractii.

Acum dragele mele spuneti-mi si voi daca e adevarat ca ajuta sa iasa mai repede. Am auzit mai multe situatii si vreau sa vad ce spuneti si voi. Intrebarea e daca trebuie sa isi ia sotul cateva zile libere sau nu :)

Mersi tuturor

din burtica.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

eu asa stiu, ca miscarea ajuta la scurtarea colului si declansarea travaliului si ca grabeste, fiindca lichidul seminal contine...nu mai stiu ce care ar induce nasterea.dar daca e baiat si e si primul, s-ar putea sa ramina doar de placere...asa de rezerva pt saptaminile de dupa cind nu puteti...deci oricum ar fi, tot bine e... eu zic sa ii spui sotului sa isi ia liber... nu strica...
bafta!
M25+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Si eu stiu ca sperma contine ceva ..nu stiu ce care declanseaza contractii si implicit nasterea dar cred ca cel mai bine e ca bb sa stea cat mai mult in burtica lui mami...si e mai sanatos sa luati o pauza pentru .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Lichidul seminal contine niste substante numite prostaglandine care au intr-adevar acest efect. De asemenea, efect asemanator are si stimularea mameloanelor (prin frecare cu un prosop uscat sau mai placut, iti pui sotiorul in timp ce sa se ocupe si de acest aspect) pt ca se descarca ocitocina care are si efect de contractie a muschiului uterin. Asa ca sa isi ia cateva zile libere si sa se puna pe treaba ...

Andra,de printesa (15.11.2004)

Mergi la inceput