Vreau sa cumpar un laptop?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Felicity asa spune si sotul meu ca el e fan Apple...dar eu ma descurc mai bine cu windows, oare se poate adapta si pe Apple??...uite ma duc sa citesc ceva "literatura de specialitate" pe net, ca eu sunt chiar "pa" la chestia asta...

thanks fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai daca vreau sa-l folosesc in deplasari pt a edita documente....si pt a putea vedea un CD si conecta la internet...imi trebe unu nou?
Chiar nu vreau mai mult.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Nu ma pricep eu cine stie ce la calculatoare, dar din experienta proprie si din ce am mai auzit nu este o idee buna sa iei un laptop la mana a doua. Nu atata ca nu e la fel de performant ca unul care e proaspat scos pe piata, dar dupa patru cinci ani.. moare. Adica mor diverse chestii prin el, si sa le inlocuiesti/sa repari te poate costa (aproape) cat unul nou. Eu am avut un Dell (luat nou) cu care mi-am facut treaba pentru scoala patru ani, dupa care.. kaput. Asta pe care il am acum, tot Dell, il am de doi ani si sper sa ma tina cat mai mult, dar ma astept ca peste doi-trei ani sa trebuiasca sa ma pregatesc din nou pt. o investitie..

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aha....da io ma gandeam..dau 300 de lire....peste 2 ani alte 3 sute.....si ies mai ieftin decat odata la 5 ani cate 2500 (in 10 ani de5 ori 300, asta vine 1`500, fata de 5000)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Sabina, nu'sh ce sa zic, daca'l poti lua asa ieftin poate merita riscul.. mai ales daca ii poate face o evaluare tatal tau inainte sa-l cumpere (daca el nu se pricepe, poate gaseste pe cineva). si daca il cunoaste pe cel care vinde, stie exact de cand are obectu', are incredere ca s-a purtat corespunzator cu el.. si stie si de ce il scoate la vanzare

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

pentru cei care sunt fan Apple:
da, calculatoarele si sistemele de operare sunt faine din toate punctele de vedere DAR exista problema compatibilitatii: o prezentare facuta pe un Apple are toate sansele sa nu fie vazuta pe un sistem Windows sau sa fie foarte prost convertita.
in Romania din cate stiu eu, sunt foarte rare sistemele MacIntosh

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput